La degeneració del fol·licle pilòs és la causant de la caiguda del cabell. Per a la comunitat científica va ser un gran avanç conèixer la substància que provoca el problema de la calvicie i la raó que fa calbs a alguns homes: la Dihidrotestosterona o més coneguda popularment com DHT.

Després de molts estudis, i d’investigar més detingudament el flux de l’hormona masculina testosterona en la sang, es va descobrir que al contacte amb l’enzima 5-alfa, aquesta es converteix en Dihidrotestosterona (DHT).

Com es produeix la degeneració del fol·licle pilòs?

El DHT afecta al fol·licle pilòs genèticament propens, ja que ho va afeblint conforme va estant exposat al DHT. Aquesta degeneració del fol·licle pilòs fa que els cabells tinguin menys temps de vida, i cada vegada fa que creixin més prims i més febles, fins que el fol·licle mor.

La distribució dels fol·licles propensos al DHT varia en cada persona, tenint la majoria dels homes els seus fol·licles pilosos més febles en la front, part superior i la coronilla. Els fol·licles dels laterals i en la part posterior del cap, normalment són immunes al DHT. Una observació important és que la meitat dels homes tenen una immunitat completa al DHT, per això mai sofriran calvicie.

No existeix manera de convertir un fol·licle propens al DHT en un fol·licle immune. És a dir, no existeix alguna cosa que pugui curar la calvicie, ni un tractament anti calvicie amb resultats  100% assegurats. No obstant això, podem impedir la producció de DHT en el cuir cabellut, amb un inhibidor de DHT, com per exemple Kmax hairloss supplement ANTI-DHT, un complement nutricional que farà equilibrar els nivells de DHT, ajudant a prevenir la caiguda del cabell,  protegint així als fol·licles.

Kmax hairloss supplement ANTI-DHT és un complement nutricional per combatre la pèrdua de cabell. En ser un complement nutricional no té contraindicacions sempre que es prengui en les dosis i maneres indicades.

CEO K-Max España y Técnico en soluciones Capilares en K-Max España
Es la 3ª generación de una familia dedicada a la peluquería y el estilismo.

Con más de 25 años de experiencia en activo, es técnico especializado en soluciones capilares y un destacado formador, impartiendo sus conocimientos a cientos de profesionales de la peluquería.
Oscar Guisado