En aquestes dates en que ja estem immersos en la calor, se’ns adverteix contínuament que s’ha de protegir correctament la nostra pell per evitar cremades solars i altres conseqüències. No obstant això, també hem d’insistir en la protecció del cabell a l’estiu, que igual que la pell, també pateix els efectes de l’estiu a causa del sol, la calor, la sal i la sorra.

A continuació us deixarem alguns consells per mantenir el vostre cabell a l’estiu sa i saludable durant l’estiu.

  • Abans i després de cada exposició solar és recomanable aplicar protectors per tot el cabell. És important renovar-ho també després de cada bany. A més de protegir-nos del sol, els protectors seran els nostres aliats a l’hora d’hidratar i nodrir el nostre cabell.
  • Per a més seguretat i si l’exposició al sol serà perllongada podem utilitzar barrets, gorres o mocadors.
  • Després del sol i l’aigua, cal aclarir els cabells amb aigua tèbia o freda per treure les restes de sal i sorra que poden quedar en el cabell o en el cuir cabellut.
  • Després del rentat s’ha d’aplicar mascaretes hidratants o reparadores. És fonamental la hidratació a
    l’estiu.
  • És aconsellable evitar els pentinats tirants quan el cabell està mullat. Si el pentinat té una ratlla molt marcada o si tens un cabell molt fi o escàs el risc és de cremada del cuir cabellut. És interessant protegir-lo amb un mocador o barret. Si el cabell està feble a l’estiu pot ser que comporti una major caiguda a la tardor.
  • I finalment, l’alimentació. És importantíssim cuidar tant per fora com per dins el cos en aquesta època.

KMax sap lo important que és el cabell i el que aquest diu de nosaltres, i més encara a l’estiu, per això ha introduït un nou producte; K-Max hairloss suplement ANTI-DHT que ajudarà a mantenir a ratlla la caiguda del cabell ajudant a enfortir i mantenir-lo sa. També posseeix una gamma de productes com el seu Spray Voluminitzador i Xampú Volum KMax que donaran vida als cabells castigats a l’estiu.

CEO K-Max España y Técnico en soluciones Capilares en K-Max España
Es la 3ª generación de una familia dedicada a la peluquería y el estilismo.

Con más de 25 años de experiencia en activo, es técnico especializado en soluciones capilares y un destacado formador, impartiendo sus conocimientos a cientos de profesionales de la peluquería.
Oscar Guisado