Hi ha dues escales de l’alopècia femenina per mesurar la pèrdua de cabell femenina: l’escala de Luidwig i l’escala de Savin. Aquestes escales són pràcticament idèntiques, excepte que l’escala de Savin mesura tant la pèrdua de cabell com l’aprimament visible en general. Aquestes dos escales tenen tres etapes que són: la lleu, la moderada i l’extensa.

Diagnòstic de la pèrdua de cabell femenina

La pèrdua de cabell femenina, pot ser difícil d’auto-diagnosticar. El seu diagnòstic també pot ser complicat per les condicions subjacents que són conegudes per causar l’aprimament temporal del cabell. Aquests inclouen l’embaràs, les reaccions a tractament mèdic i algunes malalties. Si sospita que està experimentant pèrdua de cabell, ha de consultar a un metge per determinar la causa i els tractaments.

Tipus I: Lleu

La pèrdua de cabell es produeix quan alguns aprimaments del pèl han començat però encara no és perceptible per l’observador. La pèrdua de cabell femenina es produeix normalment al voltant de la part frontal i superior del cuir cabellut. La línia d’implantació, els laterals i la part posterior del cap no solen experimentar alguna pèrdua de cabell. Si la pèrdua de cabell no progressa més enllà d’aquesta etapa, pot dissimular la seva pèrdua amb les fibres capil·lars de queratina 100% naturals de KMax, que l’ajudaran a mantenir l’aspecte d’abans mentre el seu cabell torna a créixer.

Tipus II: Moderat

Si la pèrdua de cabell femenina ha arribat a aquesta etapa, podrà observar que quan es separi el cabell, la part de la línia mitjana serà molt més àmplia del que solia ser. S’adverteix també una disminució notable en el volum del cabell. A la pèrdua de cabell moderada és necessària la recomanació mèdica. Tractaments vitamínics, o tòpics per tal d’estimular els fol·licles sans. Pot ser necessària una restauració quirúrgica si la part posterior i posterior encara estan intactes.

Tipus III: Extensa

Cabell molt fi en la part superior del seu cuir cabellut. Abundant pèrdua de cabell. Aquest grau de pèrdua de cabell s’associa sovint amb un aprimament generalitzat del pèl que pot afectar també als costats i la part posterior del cuir cabellut. La cirurgia de trasplantament de cabell seria una opció si les parts anteriorment esmentades estan bé. No obstant això, si la pèrdua de cabell és difusa pot indicar una malaltia subjacent.

Des KMax sabem lo lent i llarg que pot ser el procés de recuperació del pèl. Per això K Max ofereix les fibres de queratina dermatològicament testades i el seu maquillatge capil·lar. Amb aquests productes li resultés molt més senzill ja que el seu aspecte no es veurà afectat mentre recupera els cabells. Podeu trobar més informació a la nostra pàgina web.

CEO K-Max España y Técnico en soluciones Capilares en K-Max España
Es la 3ª generación de una familia dedicada a la peluquería y el estilismo.

Con más de 25 años de experiencia en activo, es técnico especializado en soluciones capilares y un destacado formador, impartiendo sus conocimientos a cientos de profesionales de la peluquería.
Oscar Guisado