L’estiu s’acosta i ara més que mai volem lluir un cabell sa. Tanmateix, hi ha una sèrie d’accions, que sovint realitzem sobre el nostre cabell, que fan que es vagi fent malbé més ràpid del que desitjaríem. Un estudi realitzat per una prestigiosa companyia de productes de bellesa assegura que el 80 % de les dones tenen cert grau de dany en el cabell però tan sols un 20% d’elles reconeix que el dany del seu cabell és causat per elles mateixes, ja sigui pel que li apliquen al cabell o el que ho exposen.

És irònic que en l’afany per lluir un cabell sa, arribem a cometre accions agressives contra ell. A continuació us indiquem les accions més importants i comuns que s’han d’evitar:

  1. Rentar cada dia: quan rentes teu cabell en excés li estàs treient els olis naturals, el que provoca un cabell opac i trencadís. El recomanable és rentar cada dos o tres dies depenent del grau de brutícia a què estigui exposat.
  2. Utilitzar calor en excés: és obvi que un bon assecador és una bona eina per treballar el teu cabell , però cal portar especial cura amb les vegades que s’utilitza. És recomanable no sobrepassar una o dues vegades per setmana. Cada vegada que exposes el teu cabell a altes temperatures , la cutícula es tanca en la seva totalitat causant que el cabell es parteixi. Per reparar el dany causat per la calor es recomanable aplicar un tractament o mascareta en el pròxim rentat.
  3. Utilitza incorrectament la tovallola: encara que sembli estrany si la fregues fortament contra el teu cabell aquestes castigant la teva cabellera, ja que es fa malbé la cutícula.
  4. Abusar dels processos químics: amb procés químic ens referim a tints, permanents, allisats, etc. Tots fan cert mal al cabell i si encadenes processos més encara. Però el que més mal fa és la decoloració.
  5. Exposar al sol: cada vegada que el pèl s’exposa al sol s’està atacant directament a la queratina del cabell. Aquesta s’oxida i deixa d’exercir l’efecte de protecció deixant que els raigs UV penetrin en la fibra capil·lar tornant el cabell mat, feble i trencadís. És per això que es recomana l’ús de protectors específics per als cabells.

Des de KMax recomanem una cura responsable del cabell, especialment en períodes de caiguda com la primavera, ja que és una part molt important de nosaltres. KMax hairloss supplement Anti – DHT és un complement nutricional indicat per combatre la caiguda del cabell aportant els nutrients necessaris per al seu creixement .

CEO K-Max España y Técnico en soluciones Capilares en K-Max España
Es la 3ª generación de una familia dedicada a la peluquería y el estilismo.

Con más de 25 años de experiencia en activo, es técnico especializado en soluciones capilares y un destacado formador, impartiendo sus conocimientos a cientos de profesionales de la peluquería.
Oscar Guisado