K-Max Espanya vol donar a conèixer una perspectiva de futur que s’està perfilant a poc a poc per a tots aquells que tenen problemes d’alopècia, amb un tractament per a la calvície que encara està en fase d’investigació, però que si els seus resultats són positius vaig poder canviar la vida a molta gent, es tracta de la Clonació del cabell. A diferència d’altres tractaments que ajuden a revertir les etapes de la calvície, aquest tractament serà una font inesgotable dels trasplantaments de pèl per als que ja són completament calbs o per al benefici d’aquells als quals no és possible tenir la quantitat desitjada.

En que consisteix el tractament?

La clonació del cabell consisteix a portar a terme un cultiu de fol·licles pilosos en el cuir cabellut per tornar a implantar més tard. La Dr. Angela Christiano i el Dr. Colin Jahoda (els mateixos investigadors que han començat a mapear els gens del cabell) es troben entre els estats pioners del cultiu de les cèl•lules en els fol•licles pilosos, són els primers a demostrar que els nous fol•licles pilosos poden desenvolupar-se a partir de cèl•lules cultivades i implantades a la pell.

No obstant això, els experiments duts a terme fins a la data d’avui són només per als animals i els estudis s’estan centrant òbviament en els fol•licles pilosos humans, s’està tractant d’esbrinar si l’ús de les tècniques de la cirurgia de trasplantament d’aquestes cèl•lules pot ser implantat en el cuir cabellut. Es concreta, aquesta tècnica podria proporcionar una font inesgotable de cabell no només a aquells que pateixen de calvície comuna, sinó també a aquells que estan patint d’alopècia areata, calvície o que han tingut un debilitament després de la quimioteràpia.

Aquest tractament, sent realistes, hauria d’estar disponible d’aquí a 5 o 10 anys inicialment i pot tenir un cost molt alt i per tant no estarà a l’abast de qualsevol persona.
No obstant això, segons fonts de K-Max Espanya cada vegada hi ha més notícies que ens diuen que els investigadors d’aquestes noves tècniques estan abordant el tema amb una forta direcció. Amb el que això podria comportar que s’accelerarà l’arribada d’aquest tractament que oferirà més cabell a qui ho desitgi.

Alternatives fins que es desenvolupi el tractament

Mentre la clonació del cabell no acaba per ser una realitat, KMax Espanya posa a la teva disposició els seus productes 100% naturals i provats dermatològicament, com són les Fibres capil·lars de queratina perquè puguis dissimular el teu calvície amb gran facilitat, el densificador Capilar de KMax, el pots adquirir a la botiga online.

CEO K-Max España y Técnico en soluciones Capilares en K-Max España
Es la 3ª generación de una familia dedicada a la peluquería y el estilismo.

Con más de 25 años de experiencia en activo, es técnico especializado en soluciones capilares y un destacado formador, impartiendo sus conocimientos a cientos de profesionales de la peluquería.
Oscar Guisado