Ho pentinem, ho cuidem, li donem forma, ens preocupem per ell, però coneixem bé el nostre cabell? Aquí et mostrem tretze dades interessants sobre el pèl del cap que encara no sabies:

1. Una persona, de mitjana, té entre cent mil i cent cinquanta mil pèls en el seu cap.

2. Els cabells creixen entre 0,3 i 0,5 mm diàriament, és a dir 15 centímetres a l’any.

3. Un sol cabell pot suportar un pes de 100 grams, en el seu conjunt podria suportar fins a 80 Kg. Però si a més ho ajuntem en una trena pot arribar als 300 Kg.

4. El pèl creix més ràpid en climes càlids.

5. El cabell és la segona estructura que creix més ràpid en el cos humà, després de la medul·la òssia.

6. Qui té cabellera llarga porta sobre el seu cap un pes de més de 200 grams.

7. Cada dia perdem entre 50 i 100 cabells.

8. Cada un dels cabells pot tenir una vida en el teu cap d’entre 3 i 5 anys.

9. La quantitat de pèl que hi ha en el cap d’un adult sa és variable depenent del color. Així, els cabells rossos tenen uns 150.000 pèls en el seu cap, les cabelleres brunes uns 130.000 i una cabellera pèl-roja uns 90.000.

10. El pèl creix més durant la nit. Això passa també amb la regeneració de cèl·lules de tot el cos.

11. Per notar que una persona s’està quedant calba necessita haver perdut gairebé el 50% del seu cabell.

12. Entre els 25 i 30 anys es produeix un aprimament del cabell. Entre els 16 i els 46 anys, el pèl creix a un ritme molt més ràpid que a partir dels 50.

13. El cabell més llarg del que es té constància pertany a una dona xinesa, Xie Qiuping, que arriba una longitud de 5,62 metres.

En K-Max Espanya ens preocupem per la salut del teu cabell i és per això que disposem de productes 100% naturals com les càpsules K-max hairloss suplement ANTI-DHT que garanteixen que el cicle vital del teu pèl s’allargui, reduint així la pèrdua de cabell. En K-Max disposem també d’una gamma de productes que ens ajudessin a dissimular la falta de cabell, com les fibres capil·lars dermatológicamente testades i 100% naturals. Podràs trobar més informació a la web.

CEO K-Max España y Técnico en soluciones Capilares en K-Max España
Es la 3ª generación de una familia dedicada a la peluquería y el estilismo.

Con más de 25 años de experiencia en activo, es técnico especializado en soluciones capilares y un destacado formador, impartiendo sus conocimientos a cientos de profesionales de la peluquería.
Oscar Guisado