Una dieta equilibrada basada en vegetals, fruites, cereals, peixos i alguns productes lactis és fonamental per cuidar i enfortir el cabell. A continuació us deixem els 7 grups d’aliments més importants les propietats nodreixen el cuir cabellut, afavoreixen la circulació i augmenten la vida dels fol.licles pilosos.

  1. Ou: és molt ric en proteïna i una molt bona font de vitamina B12, fonamental per al creixement del nostre cabell.
  2. Llavors de gira-sol: incloure llavors de gira-sol en el sopar és propici per al teu cabell a causa del seu alt contingut en vitamina B.
  3. Fibra: està present en grans integrals i cereals. És important pel fet de que aporta àcid fòlic i vitamina B6 que són necessaris per a la correcta oxigenació dels fol•licles pilosos.
  4. Els antioxidants: són perfectes per combatre els radicals lliures. Afavoreixen el creixement del pèl, especialment aquells que contenen vitamina C, com són les fruites cítriques (llimona i taronja) i l’espinac, nutrient que ocupa un paper important en la síntesi de col•lagen que és necessari per mantenir un cabell sa.
  5. Vegetals verds: com més intens sigui el verd del vegetal més nutrició aporten al cabell degut al seu alt contingut en ferro, calci i vitamines A i que estimulen la segregació de les substàncies de sèu responsables de mantenir hidratat i protegir-lo de forma natural.
  6. Peix: en particular, el salmó que aporta un increïble contingut en omega-3. Aquest és un oli essencial per mantenir el cuir cabellut saludable i donar-li fermesa i elasticitat al cabell.

Aquesta és una manera sana de donar-li energia i enfortir el cabell. Però si la caiguda de cabell ha començat i prefereixes sentir-te millor, mentre el cabell torna a agafar força després d’una època d’estrès, K-Max Espanya t’ofereix tota una gamma de productes com el maquillatge capil•lar i les fibres de queratina 100% naturals que et donaran el temps i la seguretat necessària perquè el teu cabell torni a agafar força i salut.

CEO K-Max España y Técnico en soluciones Capilares en K-Max España
Es la 3ª generación de una familia dedicada a la peluquería y el estilismo.

Con más de 25 años de experiencia en activo, es técnico especializado en soluciones capilares y un destacado formador, impartiendo sus conocimientos a cientos de profesionales de la peluquería.
Oscar Guisado