Una de les majors preocupacions estètiques, que tenen tant homes com les dones, és la caiguda del cabell. El cabell va perdent frondositat i l’alopècia comença a guanyar la batalla. Actualment existeixen multitud de tractaments que ajuden a frenar la caiguda del cabell i a revitalitzar, com la finasterida o el minoxicil. Però no han aconseguit ser solucions definitives. En els últims temps el microimplant capil·lar s’ha convertit en la tècnica que ofereix el resultat més efectiu.

El microimplant capil·lar consisteix a extreure fol·licles pilosos de la part posterior del cap, és a dir la nuca, i tornar a injectar-los en aquelles zones que ho requereixin com la coroneta, les entrades o la part superior del cuir cabellut. Al ser cabell del propi pacient la possibilitat de rebuig és inexistent.

El principal avanç d’aquesta tècnica es produeix en la forma d’extracció del pèl. La més estesa fins ara és la tècnica FUSS, que consisteix en tallar una franja de cuir cabellut d’entre 15 i 20 cm de longitud per 1 cm d’ample en posició horitzontal al clatell i extreure d’aquí els fol·licles pilosos que més tard aniran a poblar les zones menys denses.

Però hi ha una altra manera d’extracció que és menys invasiva i no deixa cicatrius. Es tracta de la tècnica FUE (Fol·licular Unit Extraction). La tècnica FUE es tracta d’una variant quirúrgica de la tècnica de microimplant capil·lar fol·licular i està considerada com la més avançada que existeix. Consisteix en extreure fol·licles de manera
individual a la zona del clatell sense necessitat de deixar punts ni cicatrius. Aquestes unitats fol·liculars de 1,2,3 o 4 cabells s’extreuen acompanyades d’estructures perifoliculars (vasos capil·lars, glàndula sebàcia, o múscul erector).

Avantatges de la tècnica FUE:

  • L’extracció és poc invasiva.
  • No es requereix de post-operatori.
  • Al no produir-se cap tipus de cicatriu es poden realitzar sessions successives, i no esperar
    entre cirurgia i cirurgia.
  • En una sessió es poden arribar a injectar entre 1500 i 2000 fol·licles pilosos.

No oblidem que es tracten d’intervencions quirúrgiques menors, així que és totalment comprensible que es requereixi un temps per meditar i pensar si volem entrar en aquest procés. Per això, KMax et dóna el temps necessari perquè puguis afrontar amb calma dissimulant la calvície amb les seves fibres capil·lars de queratina 100% naturals dermatològicament provades. T’aporten l’aspecte que desitges mentres prens la decisió correcta.

CEO K-Max España y Técnico en soluciones Capilares en K-Max España
Es la 3ª generación de una familia dedicada a la peluquería y el estilismo.

Con más de 25 años de experiencia en activo, es técnico especializado en soluciones capilares y un destacado formador, impartiendo sus conocimientos a cientos de profesionales de la peluquería.
Oscar Guisado