PACKS i OFERTES KMAX


Descobreix el major estalvi

Ofertes en productes Kmax

16 & 17 DE MAIG

25% DE DESCOMPTE A TOTS ELS PACKS

APLICA EL TEU CUPÓ: KMPACKS25

* Descompte aplicat sobre preu original

La qualitat Kmax ​​de sempre, a preus increïbles


Benvingut a la pàgina d'ofertes de Kmax, on trobareu les millors oportunitats per adquirir productes d'alta qualitat a preus increïbles. Si estàs buscant fibres capil·lars barates, has arribat al lloc indicat. Aquí, us oferim una selecció acuradament triada de les nostres solucions més populars per a la cura del cabell, a preus que s'adapten a tots els pressupostos gràcies als Packs que hem creat per a tu.

La nostra gamma d'ofertes inclou una varietat de productes, des de les nostres aclamades fibres capil·lars fins a solucions avançades per a la cura i el tractament del cabell. Les fibres capil·lars de Kmax, conegudes per la seva qualitat i eficàcia, ara estan disponibles a preus més accessibles que mai. Aquestes fibres, ideals per dissimular la calvície i l'aprimament dels cabells, es barregen de manera imperceptible amb el teu cabell natural, oferint un aspecte ple i voluminós a l'instant.

Entenem que la cura dels cabells és una part essencial de la teva rutina de bellesa i benestar, i per això volem assegurar-nos que tinguis accés als millors productes sense haver de preocupar-te pel cost. Ja sigui que estiguis buscant mantenir el teu estil actual o experimentar amb alguna cosa nova, les nostres ofertes et proporcionaran tot el que necessites.

Explora la nostra selecció d'ofertes i descobreix com pots millorar el teu look amb els nostres packs i altres productes de cura capil·lar. No perdis l'oportunitat d'aprofitar aquests preus especials i donar al teu cabell el tractament que es mereix.

Pack Expert Kmax compost per Fibres Capil·lars de 15gr, Recàrregues de 64gr, Spray de Fixació de 250ml i un Aplicador de Fibres Professional
119,00 € 138,45 €
chevron-up chevron-down
Tractament contra l'alopècia |  Pack Kmax Stimulating Hair Growth ANTI-DHT
36,90 € 52,80 €
chevron-up chevron-down
Kit de productes per al post-trasplantament capil·lar de Kmax
86,15 € 96,80 €
chevron-up chevron-down
Starter Kit Plus Professional
57,50 € 65,30 €
chevron-up chevron-down
Xampú anticaiguda i Loció estimulant | Kmax Hair Growth Therapy Set
41,94 € 52,80 €
chevron-up chevron-down
Pack Startet Kit Plus de Kmax
57,50 € 65,30 €
chevron-up chevron-down
Pack de Recàrregues de Fibres Capil·lars de Kmax i Spray de Fixació de 250ml
84,00 € 94,00 €
chevron-up chevron-down
Pack Combo set plus de Kmax
75,00 € 83,40 €
chevron-up chevron-down
Pack Combo Set Kmax
52,20 € 61,40 €
Preu club KMAX 49,59 €
chevron-up chevron-down