¿Com escollir el color de les fibres capil·lars?

Abans de comprar les fibres capil·lars de K-Max, hauràs de triar el color siguent el més semblant al seu color de cabell. Però no et preocupis si no trobas el teu color exacte, no és 100% necessari  fer coincidir a la perfecció el color del cabell amb el de les fibres capil·lars. 

Si dubtes entre dos colors, et recomanem que triïs el més fosc dels dos, guia't més pel teu color d' arrel que en el color que tens a les puntes, ja que dipositaràs a l'arrel les fibres capil·lars i és on el color ha de ser més semblant.

L'aplicació de l'Spray de fixació K-Max, a més a més de fixar les microfibres de queratina en el seu cabell, t'ajuda a unificar el color de les fibres capil·lars amb el color del teu propi cabell.

Aquests són els colors disponibles en les fibres capil·lars K-Max:

Si ets professional del món de la bellesa disposem d'una gran eina per al seu saló, per encertar amb el color de cabell del seu client amb una seguretat del 100%, tenim el mostrari de color ExpoSet K-Max.

El ExpoSet K-Max, és el mostrari de color de les fibres capil·lars de K-Max, compost per 9 pots de fibres capil·lars de 12,50gr., cadascun. La peculiaritat dels pots que componen el nou expositor és que són transparents, d'aquesta manera amb una visualització ràpida el podràs veure el color convenient per a cada un dels nostres clients.

El ExpoSet K-Max, permet tenir tots els colors disponibles de les fibres capil·lars K-Max d'una forma ordenada, atractiva i molt visual per als clients i els propis professionals.

Tots els colors en un únic lloc, aquest expositor integra un pot, de 12,50gr., de cada color: Negre, Castaño Fosc, Castanyer Mitjà, Castaño clar, Castanyer Caoba, Rubio, Cendra, Gris i Blanc.

Més de 200 aplicacions, el que el converteix en una eina molt rendible econòmicament. Ideal per a realitzar proves de color i de resultat als nostres clients. Amb això la venda està assegurada.