Per què K-Max Keratin és la millor opció?

PER QUÈ K-MAX SÓN LES MILLORS FIBRES CAPIL·LARS?

Fibres capil·lars Kmax 100% naturals

Si hi havia dubtes sobre la naturalesa o la qualitat de les fibres capil·lars de K-Max, aquest distingit segell que ha obtingut la nostra marca, sent única en la seva categoria, ens aportarà la seguretat i la confiança que tot usuari necessita saber.

K-Max Fibres capil·lars de queratina a obtingut el segell de "Dermatológicament provat"

K-Max, Dermatològicament testejat i aprovat

Recentment s'han realitzat proves de laboratori en un hospital autoritzat i especialitzat que han demostrat i certificat que les microfibres capil·lars de K-Max és un producte no tòxic i són Hipoalèrgiques. Per aquesta raó s'ha atorgat a K-Max Fibres Capil·lars, el segell de "Dermatològicamente provat".

És el primer reconeixement d'aquest tipus d'un producte en aquesta categoria, ja que K-Max Keratin és únic en la seva categoria. L'obtenció d'aquest distingit segell omple d'orgull als seus creadors i tots aquells que van contribuir a la seva creació.

El projecte de les microfibres de K-Max per dissimular la calvície, va néixer a Itàlia en 2003 per oferir als usuaris italians una alternativa més econòmica a les marques que ja existien al mercat, com Toopik o Nanogen, amb l'objectiu de tenir un producte d'igual qualitat però més assequible.

En els anys posteriors i d'acord amb la filosofia de la marca K-Max, el producte s'ha anat actualitzat amb la contribució d'opinions que provenien directament dels usuaris, en concret del fòrum de Ieson, amb la prova de mostres, etc….

Avui dia, al mercat hi ha desenes de productes similars, però cal tenir en compte que K-Max està al mercat des de fa més de deu anys, i pot presumir de tenir un gran control de qualitat i seguretat. D'altra banda es troben un conjunt de marques que són “marques blanques” on no es pot especificar la naturalesa de les fibres capil·lars ni el procés de producció.

K-Max, per contra és un producte amb el segell de “*Made in Italy” i per això tot el procés de producció, en totes les seves etapes compleix amb els estàndards de qualitat i seguretat, cada vegada més exigents i seguint la legislació de la comunitat europea en el camp de la cosmètica.

En aquest context, el producte final, ha estat recentment sotmès a extensos anàlisis per evaluar diversos aspectes:

  • Assaig de contacte al·lèrgic i inoculació
  • Comprovar els metalls pesats existents
  • Comprovar els ftalatos i altres substàncies químiques existents
  • Proliferació de floridures i bacteris
  • Anàlisi de seguretat del producte acabat

El resultat de l'anàlisi va ser positiu i va superar aquestes proves satisfactòriament, en tots els fronts i en particular, la prova d'al·lèrgia, confirmant que es tracta d'un producte hipoalèrgic, per tant no perjudica ni a la pell ni al porus. Es va confirmar el perfil de màxima seguretat del producte de K-Max, així com per donar i otorgar al producte de K-Max fibres capil·lars, el segell de:

Segells de qualitat assegurada de les fibres capil·lars Kmax

Portal europeu de notificació de productes cosmètics CPNP

D'acord amb la normativa europea CE 1223/2009, a partir de juliol de 2013 els fabricants i distribuïdors de productes cosmètics estan obligades a declarar els seus productes cosmètics

El fabricant i els distribuïdors de K-Max Keratin Maximation sempre insistim en la importància de ressaltar que les fibres capil·lars de K-Max són un producte fabricat a Itàlia, i per això tot el procés de producció, en totes les seves etapes compleix amb els estàndards de qualitat i seguretat, cada vegada més exigents, de la legislació de la Comunitat Europea en el camp de la cosmética.

Algunes marques de fibres capil·lars que hi ha al mercat i que són d'importació (procedents d'estats no membres de la Comunitat Europea) poden generar grans dubtes sobre l'origen i la fabricació de les fibres capil·lars per una falta de control sobre els productes d'importació .

A Europa hi ha un canal on tots els productes cosmètics han d'estar inscrits per a la seva fabricació i posterior comercialització, es tracta del Portal Europeu de Notificació de Productes Cosmètics (CPNP). Un portal de la Comunitat Europea encarregada de vetllar a la seguretat dels productes cosmètics.

Per tal de no generar cap dubte sobre la procedència, origen i fabricació de les fibres capil·lars de K-Max, aquest producte ha estat inscrit en el Portal Europeu de Notificació de Productes Cosmètics (CPNP), així com cadascun dels seus distribuïdors per un major control. En el cas d'Espanya i Portugal, GuisMunt Hair SL empresa propietària de K-Max Espanya.

- Producte inscripció al Portal CPNP: 1116192

Fibres capil·lars dermatològicament provades | K-Max Espanya

Què és el Portal Europeu CPNP de cosmètics?

Els cosmètics són importants productes de consum, que juguen un paper essencial en la vida de tots nosaltres: a part dels productes cosmètics més tradicionals, com poden ser el maquillatge i els perfums, també s'inclouen productes per a la higiene personal, com xampús, sabons i productes per a la cura dental.

Avui dia, el mercat dels cosmètics es caracteritza pel seu marcat caràcter innovador, amb fórmules úniques per al tractament de diferents necessitats. El cicle de vida de la majoria dels productes cosmètics no sol arribar als cinc anys i els fabricants reformulen en un 25% els seus productes cada any.

Els fabricants necessiten millorar constantment els seus productes per poder mantenir al capdavant d'un mercat molt competitiu, on els consumidors esperen cada vegada més productes on triar i una major eficàcia dels mateixos.

La indústria cosmètica europea és líder mundial i exportador dominant d'un sector que es caracteritza pel seu alt grau d'innovació i per generar una significativa taxa d'ocupació a Europa.

La intervenció de la UE es centra fonamentalment en el marc regulador que regeix l'accés als mercats, les relacions comercials internacionals i la convergència legislativa, tot això amb l'objectiu de garantir els majors nivells de seguretat per al consumidor, i fomentar, al mateix temps, la innovació i la competitivitat del sector.