Qui som

La nostra direcció

Kmax - Oficina central y tienda

Oficina central i botiga
Ctra. De Vic 52, baixos 08242 Manresa

Kmax - Almacén y logística

Magatzem i logística
C/ Caritat 7-9, 08242 Manresa

Kmax - Atención al Cliente

Atenció al Client
De dilluns a divendres
de 9:30 a 13:30 i de 15:00 a 19:00
Tel. 00 34 938 772 535
[email protected]

Sobre K-Max

K-MAX és una empresa que pertany al grup Guismunt Hair SL, amb domicili en Ctra de Vic 52 , bxs 08241 Manresa ( Bcn ) , CIF : B - 66189242 TEL / FAX : 938772535 . Inscrita en el Tom 44067 , Foli 11, Full : 446.246 , Inscripció 1 ª del Registre Mercantil de Barcelona .

Comptem amb més de 50 anys d'experiència en l'àrea de la perruqueria i més de 10 anys amb el nostre gran projecte La Central del Cabell, TOTenCABELL, una empresa dedicada a la fabricació, importació i distribució d'extensions de cabell 100% natural, perruques i postissos. Una empresa pionera en el sector dintre d'Espanya i que ja compta amb una extensa xarxa de distribució nacional i internacional.

La nostra segona gran aposta és K-MAX, empresa que representa i distribueix pel mercat espanyol, portugués i d'andorra els productes la marca italiana K-Max Keratin Maximation, empresa dedicada a la fabricació i comercialització de fibres capil·lars 100% naturals per dissimular la falta de cabell, l'alopecia o la calvície, així com altres productes capil·lars per frenar o prevenir la caiguda del cabell.

El nostre equip està format per professionals en el sector de la bellesa que l'atendran d'una manera totalment professional i discreta.

Actualment, els nostres objectius són donar a conèixer al nostre mercat la marca italiana K-Max Keratin Maximation, una gama de productes innovadors que estan a l'abast de tot el públic.

Si vols també ens pots visitar a les nostres instal·lacions situades al centre de Manresa (Barcelona), comptem amb 100m2 dedicats a l'exposició, venda i oficines, més 30m2 dedicats a l’aula de formació, on continuadament es realitzen cursos dirigits exclusivament als professionals del sector de la perruqueria, i tot aquest espai reforçat amb 120m2 dedicats a magatzem i logística.

Vine a conèixer-nos, t'esperem.

Volem ser un referent per als nostres clients en aquest sector i des de ja, ens dirigim a vostè i quedem a la seva disposició.

SOBRE K-Max KERATIN MAXIMATION

K-Max: La resposta a les demandes del consumidor.

K-Max ofereix un constant compromís amb l'excel·lència, a través de l'elecció dels ingredients efectius i garantits en plena conformitat amb la filosofia que caracteritza el "Made in Italy", on valors com l'artesania, la innovació , la tecnològica o la qualitat al més alt nivell i la seguretat, troben la seva justa harmonia.

La creixent demanda expressada pels consumidors i l'augment de la popularitat dels productes K-Max, no només en el mercat nacional sinó també a nivell internacional, està donant la raó al projecte inicial i ens anima a continuar en aquesta direcció.

K-Max és un projecte que neix a partir del tracte directe entre productors i consumidors, i està dissenyat per oferir una excel·lent alternativa als tractament fiables, però cars, de productes per a la caiguda, l'aprimament del cabell i en general, per al cabell fi, dels mercats que tradicionalment tenen un rècord en termes de credibilitat científica i eficàcia demostrada (Estats Units , Gran Bretanya).

Els productes K-Max, ofereixen i proporcionen les mateixes característiques i les mateixes propietats d'alta qualitat que es presenten al mercat internacional, al camp especialitzat en cabell i, ofereixen al consumidor la millor solució a preus raonables i molt competitius, ja que combinen innovació, cosmètica i qualitat en els ingredients i seguint les necessitats i preferències expressades pels consumidors.