Complements alimentaris Vitaminity  

Revitalitza el teu cabell amb els suplements alimentaris Vitaminity

Busques un complement alimentari per als cabells que realment marqui la diferència? A Kmax España, us oferim la nova línia de Vitaminity, una exclusiva gamma de complements alimentaris per a la caiguda dels cabells, dissenyades pensant en el vostre benestar. Cada càpsula de Vitaminity està carregada amb ingredients naturals meticulosament seleccionats, brindant-te els millors beneficis per a la teva salut capil·lar.


Beneficis Naturals per al teu Cabell

Amb Vitaminity, et submergeixes en un món de nutrients essencials, perfectament equilibrats per recolzar la salut del teu cabell. Des de vitamines i minerals fins a extractes herbals, cada ingredient ha estat escollit per la seva eficàcia comprovada en la lluita contra la caiguda del cabell i aportar-nos bons productes per al creixment del cabell.


Energia i Vitalitat pel teu Dia a Dia

Les càpsules Vitaminity no només són un complement alimentari per als cabells, sinó que també representen un veritable impuls per al teu benestar capil·lar. Cada càpsula està formulada per revitalitzar el teu cabell des de dins, proporcionant els nutrients essencials que necessites per a un cabell més fort i saludable. Amb ingredients actius que fomenten la regeneració i enfortiment dels cabells, aquestes càpsules ajuden a combatre la debilitat i la caiguda, deixant el teu cabell amb una aparença més plena i vigorosa.

A més, Vitaminity no només millora la salut del teu cabell, sinó que també contribueix al teu benestar general. Els nutrients continguts en aquestes càpsules, com ara vitamines, minerals i extractes herbals, són essencials per mantenir un equilibri saludable al teu cos. Això es tradueix en un cabell que no només es veu bé, sinó que també se sent fort i renovat.

Incorporar Vitaminity a la teva rutina diària és un pas senzill però poderós cap a un cabell més saludable i un millor benestar general. Amb la seva fórmula avançada i enfocament holístic, aquestes càpsules són lelecció perfecta per als que busquen una solució integral per a la cura del cabell i la millora de la seva salut general.


Qualitat i Confiança en Cada Càpsula Vitaminity

A Kmax, ens comprometem amb la qualitat i seguretat dels nostres clients. Per això, les nostres càpsules per als cabells Vitaminity passen per rigorosos controls de qualitat, assegurant-te un de les millors càpsules per a la caiguda del cabell disponibles al mercat. El nostre compromís va més enllà de la qualitat dels nostres productes. A Kmax, ens esforcem per ser ecoamigables i promoure pràctiques sostenibles en cada etapa de la nostra producció.

Experimenta el poder revitalitzant de Vitaminity i descobreix per què són considerades les millors càpsules per a la caiguda dels cabells!


Conjunt dels 3 flascons de Vitaminity Serenoa Repens Extract 320mg.
4,20 €
chevron-up chevron-down
Envàs Vitaminity Hair Booster Effluvium Recovery Complex
24,90 € Packs des de: 19,95 €
chevron-up chevron-down
Envàs del Complex per als cabells Vitaminity Serenoa amb Extracte de Poma
38,90 € Packs des de: 31,12 €
chevron-up chevron-down
Envàs de Vitaminity Apple Extract Hair Complex Plus
30,90 € Packs des de: 24,72 €
chevron-up chevron-down
Envàs de Vitaminity Apple Extract Hair Complex
26,90 € Packs des de: 21,55 €
chevron-up chevron-down
Envàs de Vitaminity Biotina Líquida
19,90 € Packs des de: 15,92 €
chevron-up chevron-down
Envàs de Vitaminity Anti-Sebum
24,90 € Packs des de: 19,92 €
chevron-up chevron-down