Complement alimentari per a la recuperació d'efluvis per als cabells | Vitaminity Hair Booster Effluvium Recovery Complex

chevron-up chevron-down

Disponibilitat En Stock

information-circle
  • Compra 2 unitats per 22,45 € cadascun i estalvia un 10%
  • Compra 3 unitats per 21,20 € cadascun i estalvia un 15%
  • Compra 5 unitats per 19,95 € cadascun i estalvia un 20%

Vitaminity Hair Booster Effluvium Recovery Complex és un complement alimentari dissenyat per estimular el creixement del cabell, particularment efectiu després de la pèrdua significativa de cabell.

 

Aquest producte no només fomenta la recuperació dels cabells, sinó que també en millora la salut i l'estructura.

 

Aquest complex augmenta la velocitat de creixement dels cabells, especialment útil després de la caiguda estacional. Millora la salut i qualitat dels cabells i contribueix a un cuir cabellut sa, regulant la producció sebàcia.

 

Formulat amb aminoàcids sofrats com L-cistina i L-metionina, a més de biotina, proporciona una nutrició essencial per als cabells.

 

Ideal per als que busquen una solució natural i efectiva per a la pèrdua de cabell, Vitaminity Hair Booster ofereix resultats visibles en la densitat i fortalesa dels cabells.

 

Cada pot conté 120 càpsules, suficients per a un tractament de dos mesos, permetent observar millores significatives en la salut capil·lar.

 

 
 

 

Descripció plus minus

SUPLEMENT VITAMÍNIC PER A LA RECUPERACIÓ DE PÈL

És un nou complement alimentari d'efectes sinèrgics que conté en un sol producte una barreja d'aminoàcids sofrats en altes dosis, com ara L-Cistina i L-Metionina, amb Biotina (Vitamina H).

Els aminoàcids de sofre es caracteritzen per la presència d'un àtom de sofre a la seva estructura: els principals són Cistina, Metionina, Homocisteïna i Taurina. Entre aquests, Cistina i Metionina tenen un paper molt important en la síntesi de les proteïnes de la queratina i, per tant, en la salut i el creixement d'apèndixs de la pell com el cabell, les ungles i l'epidermis.

Són indispensables en els processos de queratinització i per tant són presents en abundància tant a l'interior com a la superfície de la cutícula del cabell. La integració daquests aminoàcids ha demostrat ser útil per augmentar la velocitat de creixement i la força del cabell i les ungles. Així mateix, proves científiques van demostrar que la deficiència de Cistina i Metionina dóna com a resultat la disminució de la producció de cabell.

La fórmula es completa amb Biotina (vitamina H), una vitamina hidrosoluble que no s'acumula a l'organisme i per tant s'ha de consumir regularment amb una dieta adequada o mitjançant complements alimentaris específics. En regular la producció de glucogen, la principal font d'energia cel·lular, la Biotina juga un paper important a mantenir una bona salut de cabell i ungles.

Per tant, és especialment recomanable per accelerar la recuperació del cabell després d'una pèrdua important (efluvi telogeni, efluvi crònic, efluvi estacional, efluvi postpart/lactància, etc.), trasplantament de cabell i en cas de cabell fràgil, fi i feble. .

 

NOTA IMPORTANT: El suplement per a la recuperació després de l'efluvi capil·lar conté aminoàcids de sofre que tenen una olor naturalment sulfurosa. Un cop ingereixen les pastilles, l'olor ja no és detectable.


FUNCIONALITAT DEL COMPLEMENT

Complement alimentari amb alt contingut en aminoàcids de sofre L-Cistina i L-Metionina amb Biotina per accelerar la recuperació del cabell després d'una caiguda important (Efluvi telogen, efluvi crònic, efluvi estacional, efluvi postpart, etc.), trasplantament de cabell i en cas de cabell trencadís, fi i feble.

· Accelera el creixement del cabell

· Millora la salut, força i vitalitat dels cabells i les ungles.

· Contribueix a la salut del cuir cabellut regulant la producció excessiva de sèu.


LES 5 RAONS PER PRENDRE'L

1. Recupera el teu cabell en temps rècord: La potent fórmula del Vitaminity Hair Booster Effluvium Recovery Complex està dissenyada per estimular activament el creixement dels cabells i accelerar la recuperació del cabell debilitat per l'efluvi telogeni. ¡Torna a tenir un pèl fort i saludable en poc temps!

2. Digues adéu a la pèrdua de cabell!: Amb l'ús regular del Vitaminity Hair Booster Effluvium Recovery Complex, pots aturar la caiguda del cabell causada per l'efluvi telogeni. Recupera la confiança en la teva aparença i gaudeix d'uns cabells més abundants i voluminosos!

3. Fórmula revolucionària: Conté una fórmula avançada amb ingredients clínicament provats per enfortir els fol·licles capil·lars, estimular el creixement del cabell i millorar-ne la qualitat. Confia en una solució efectiva i recolzada per la ciència per recuperar el teu cabell debilitat!

4. Recupera la joventut capil·lar: L'efluvi telogeni pot fer que el cabell es torni prim i feble, fent-te lluir més gran del que realment ets. Ara pots recuperar l'aparença juvenil del teu cabell, amb més volum, densitat i vitalitat. Llueix un cabell ple de vida i rejovenit!

5. Recupera la teva autoestima: La pèrdua de cabell pot tenir un impacte emocional negatiu en la confiança en un mateix i lautoestima. Millora l'aparença dels teus cabells i restaurar la teva confiança en tu mateix. Seu bé amb tu mateix i recupera la teva seguretat a l'aparença dels teus cabells!


MODE D'OCUPACIÓ

2 comprimits al dia amb aigua abundant, preferiblement entre menjars. Llegiu els advertiments amb atenció.

Adequat per a 2 mesos de tractament.


INGREDIENTS ACTIUS

L-Cistina, L-Metionina, Biotina (Vitamina H), Sorbitol, Cel·lulosa, Talc, Cutina, àcids grassos de sals de Magnesi.

 

· L-CISTEINA: Com a resultat de l'oxidació de la cisteïna, és l'aminoàcid de més pes molecular (240,23) i es caracteritza pel contingut en sofre (27%), molt superior a tots els altres aminoàcids soferts.

La cistina té un enllaç S-S molt estable que, a l'estructura de les queratines, els confereix força i resistència.

La presència de cistina és fonamental per al procés de queratinització, de fet, el nivell de queratinització augmenta i millora amb laugment de la taxa de cistina en els teixits.

S'ha demostrat que una dieta sense cistina condueix a una marcada disminució de la producció de pèl, i les proves histològiques realitzades en animals amb una dieta lliure de cistina han mostrat una prevalença neta de fol·licles en fase catàgena.

A més, s'ha demostrat que la cistina facilita la síntesi de la melanina, important per mantenir una bona pigmentació dels cabells.

· L-METIONINA: És un altre aminoàcid de sofre essencial, utilitzat en teràpies per al tractament de malalties queratinitzants, i es converteix fàcilment en cistina en presència de vitamina B12 i/o àcid fòlic.

La cistina i la metionina tenen una alta activitat antioxidant, de fet són capaços de neutralitzar els radicals lliures (H202, 0+, H-) abans que reaccionin amb molècules biològiques. En aquest sentit, han demostrat ser bons com a agents protectors de les radiacions ionitzants i són una ajuda vàlida contra l'alopècia per radiació.

· BIOTINA: La Biotina (inicialment anomenada vitamina H o I, després vitamina B7 (segons denominació anglosaxona, B8 a la francesa) participa en tots els processos en què es produeix la fixació del diòxid de carboni i, per tant, en totes les reaccions de descarboxilació.

En particular, la biotina participa en la transformació de l'àcid pirúvic en oxalacètic, reacció fonamental per al cicle de Krebs, i en acetil CoA per a la biosíntesi al citoplasma d'àcids grassos, contribuint així a la producció de glicogen amb efectes positius el trofisme de la pell, ungles i cabell.

En particular, se n'ha provat l'acció positiva en la regulació de la producció excessiva de sèu, i és ajuda per mantenir un bon i saludable estat del cuir cabellut.


DADES NUTRICIONALS

Dosi diària recomanada (2 comprimits)

L-Cistina                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         1500 mg


L-Metionina                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   500 mg


Biotina (Vitamina H)                                                                                                                                                                                                                                                                           450 mcg (900% NRVs*)

*NRVs: Valors de referència nutricional

L-Cistina, L-Metionina, Biotina (Vitamina H), Sorbitol, Cel·lulosa, Talc, Cutina, àcids grassos de sals de Magnesi. , àcids grassos de sals de Magnesi.

We found other products you might like!

Es pot navegar pels elements del carrusel mitjançant la tecla de tabulació. Podeu ometre el carrusel o anar directament a la navegació del carrusel mitjançant els enllaços de salt.
Pack Combo Set Kmax
52,20 € 61,40 €
Preu club KMAX 49,59 €
chevron-up chevron-down
Pack Startet Kit Plus de Kmax
57,50 € 65,30 €
chevron-up chevron-down
Starter Kit Plus Professional
57,50 € 65,30 €
chevron-up chevron-down
Pack Expert Kmax compost per Fibres Capil·lars de 15gr, Recàrregues de 64gr, Spray de Fixació de 250ml i un Aplicador de Fibres Professional
119,00 € 138,45 €
chevron-up chevron-down