Pack Expert Kmax

119,00 € 138,45 €

Disponibilitat En Stock

information-circle

 

El Pack Expert de Kmax és la solució completa per a clients que busquen dissimular l'alopecia, calvície i manca de cabell de manera eficaç.

 

Aquest conjunt integral inclou:

• Recàrrega de fibres capil·lars de 64gr.

• Fibres Capil·lars de 15gr.

• Spray de fixació de 250ml.

• Aplicador professional Kmax.

 

Les fibres capil·lars d'aquest pack són ideals per dissimular la calvície i l'alopecia de manera natural i discreta. S'adhereixen electroestàticament al cabell existent, proporcionant una cobertura completa i un aspecte natural. L'Spray de fixació inclòs és essencial per mantenir les fibres al seu lloc en qualsevol condició, sent perfecte per a un ús prolongat i efectiu en dissimular la falta de pèl.

 

L'Aplicador professional Kmax facilita una aplicació precisa i uniforme de les fibres, permetent la seva distribució òptima sense malbaratament. Aquest pack és la elecció perfecta per a aquells que busquen una solució completa i professional per dissimular alopecia i calvície, oferint no només la quantitat i qualitat de les fibres capil·lars, sinó també els accessoris necessaris per a una aplicació efectiva.

 

Disponible en 9 tons variats, des de negre fins a blanc, el Pack Expert de Kmax s'adapta a una àmplia gamma de colors de cabell, assegurant una integració perfecta i un aspecte completament natural.

Amb aquest pack, obteniu una cobertura completa i una

 

PVP - 138,45€

Personalitza Pack Expert Kmax

Personalització

Preu final del producte
chevron-up chevron-down
Descripció plus minus

Presentem aquesta promoció de fibres capil·lars, el pack Expert Kmax, està compost per:

  • Recàrrega de fibres Kmax de 64gr
  • 1 envàs de 15 gr.
  • 1 Esprai fixació 250ml.
  • Aplicador professional Kmax

9 colors disponibles: negre, castany fosc, castany auburn, castany mitjà, castany clar, ros, cendra, gris i blanc.


QUÈ SÓN LES FIBRES CAPIL·LARS?

Les fibres capil·lars de reconstrucció Kmax són microfibres de queratina que s'adhereixen al cabell mitjançant l'electricitat estàtica, densificant el cabell i cobrint instantàniament àrees de calvície, alopecia o cabell prim.

Aquestes fibres capil·lars Kmax són un producte 100% natural; la seva composició es compon del 99,9% de queratina i un 0,1% de silici orgànic. És l'únic densificador capil·lar que ha estat provat dermatològicament, amb resultats que respalden la seva alta qualitat, determinant que el seu ús no perjudica el cabell ni obstrueix els porus.

La coloració de les fibres capil·lars prové directament del color natural de la queratina, sense cap afegit de pigment o tint.

Les fibres capil·lars de reconstrucció Kmax cobreixen instantàniament les àrees de calvície i el cabell prim. Recuperaràs una aparença amb més cabell en un sol instant, més densitat i volum de cabell en tan sols uns segons. A més, són ideals per disimular l'alopecia i cobrir la calba, oferint solucions per a la falta de cabell.


Dona_Abans i després amb Recàrregues de Fibres Capil·lars Kmax
Home_Abans i després amb Recàrregues de Fibres Capil·lars Kmax

COM FUNCIONEN LES FIBRES CAPIL·LARS KMAX?

Les fibres capil·lars s'uneixen als cabells per mitjà de l'electricitat estàtica. Simplement, cal agitar les microfibres capil·lars, i un cop col·locades als cabells quedaran fixes durant tot el dia i tota la nit. Les fibres capil·lars Kmax estan fetes de la proteïna orgànica keratina, la mateixa proteïna que conté els cabells.

Per a més subjecció recomanem l'aplicació posterior a les fibres, de l'Esprai de Fixació Kmax.

És l'arma secreta utilitzada per milions d'homes i dones arreu del món. Kmax fibres capil·lars és completament indetectable, ni tan sols es nota a pocs centímetres i és resistent al vent, pluja i sudoració. A més, s'elimina fàcilment amb xampú.

Les fibres capil·lars de Kmax és el producte més recomanat referent qualitat-preu.


Representació gràfica sobre com actuen les fibres capil·lars i l'esprai de fixació al cabell fi i prim

COM APLICAR LES FIBRES CAPIL·LARS

  1. Agita bé abans de la seva aplicació per carregar les microfibres estàticament.
  2. Els cabells han d'estar completament secs perquè les fibres s'adhereixin per electricitat estàtica als cabells.
  3. No us excedeixis en l'aplicació de les fibres de keratina, ja que podria tenir un efecte no natural, per contra, amb la quantitat suficient el resultat serà el desitjat.
  4. Col·loca el pot a una distància d'uns 10 centímetres sobre el teu cap, fes petits copets amb el dit índex empolvorant les microfibres uniformement per les zones que més ho requereixin, remarcar que l'aplicador de Kmax està dissenyat específicament per evitar deixalles del producte assegurant una dispersió uniforme i constant del producte, també podeu utilitzar per a l'aplicació de les fibres l'Aplicador Esprai Kmax.
  5. Després de l'aplicació de les fibres, es recomana no pentinar amb pintes estretes o fer brusing.
  6. Recomanem l'aplicació de Esprai de Fixació Kmax per a una fixació més gran de les microfibres capil·lars augmentant la durabilitat en el cabell.

Home mostra el Procés d'Aplicació de les fibres capil·lars

COM ESCOLLIR EL COLOR DE LES FIBRES CAPIL·LARS

En nou colors estan disponibles les fibres capil·lars de Kmax: Negre, Castany fosc, Castany Aubrun, Castany Mitjà, Castany Clar, Ros, Cendre, Gris i Blanc. L'àmplia gamma de tons permeten identificar el color més semblant al dels cabells, ja que és important triar el color correcte.

Per triar el color més adequat, consulta la següent carta de colors que t'ajudarà a identificar el color que més s'assembla als cabells. Si el cabell presenta metxes des de l'arrel a la punta, pren com a referència el color de la base dels cabells. També es poden barrejar dos o més colors diferents, obtenint així un resultat excepcional.


Paleta de Colors de les Fibres capil·lars de Kmax

INGREDIENTS

 Keratin, Silica


INFORMACIÓ MULTIMÈDIA
We found other products you might like!

Es pot navegar pels elements del carrusel mitjançant la tecla de tabulació. Podeu ometre el carrusel o anar directament a la navegació del carrusel mitjançant els enllaços de salt.
Exposet de Fibres Capil·lars Kmax per a Professional
219,25 €
chevron-up chevron-down
Pack Combo set plus de Kmax
75,00 € 83,40 €
chevron-up chevron-down
Pack de Recàrregues de Fibres Capil·lars de Kmax i Spray de Fixació de 250ml
84,00 € 94,00 €
chevron-up chevron-down
Pack Startet Kit Plus de Kmax
57,50 € 65,30 €
chevron-up chevron-down