Aplicador Professional de Fibres Capil·lars Kmax

chevron-up chevron-down

Disponibilitat En Stock

information-circle

 

L'Aplicador Professional de Fibres Capil·lars Kmax és un polvoritzador que s'incorpora als pots de Fibres capil·lars Kmax i ajuda de manera precisa a l'aplicació de les fibres als cabells.

 

Aquest aplicador fibres capil·lars no només millora la precisió en l'aplicació, sinó que també assegura una distribució uniforme i suau, especialment en àrees crítiques com la zona frontal o en aquelles on el cabell és més escàs. Utilitzar l'Aplicador Professional de Fibres Capil·lars Kmax significa assolir un acabat molt més natural i professional. Les microfibres de queratina es dispersen de manera més fina i controlada, cosa que permet que es dipositin als cabells de forma més natural i menys perceptible. Aquest dispensador de fibra capil·lar és la clau per a un look indetectable i elegant.

 

A més, l'Aplicador Professional de Fibres Capil·lars Kmax és perfectament compatible amb els pots de fibres capil·lars de Kmax. El seu disseny està pensat per maximitzar l'eficiència i minimitzar el malbaratament de producte, cosa que el converteix en una inversió intel·ligent i econòmica.

 

Aquest dispensador de fibra capil·lar també pot ser utilitzat en combinació amb la pinta Kmax HairLine per obtenir resultats òptims a la línia frontal del cabell. Amb l'Aplicador Professional de Fibres Capil·lars Kmax, aconseguiràs no només una aplicació precisa, sinó també un control total sobre la quantitat de producte utilitzat, assegurant una cobertura perfecta i un acabat natural.

 

L'Aplicador Professional de Fibres Capil·lars Kmax és un accessori indispensable per als qui utilitzen fibres capil·lars. Ofereix una aplicació precisa, un ús eficient del producte i resultats que repliquen l'aparença d'un cabell natural i dens. Descobriu la comoditat i eficàcia amb l'aplicador fibres capil·lars Kmax!

Descripció plus minus

Kmax Aplicador Professional, és un polvoritzador per a l'aplicació de les fibres capil·lars Kmax, amb el seu ús s'aconsegueix una aplicació molt més natural i precisa, sobretot a la zona frontal del cabell oa les zones on hi ha molt poc cabell, ja que les fibres es distribueixen més uniformement i de manera més suau.

Amb l'ús de Kmax Aplicador Fibras aconseguiràs un resultat molt més natural.

Les microfibres de keratina sortiran més polvoritzades, fines i dosificades, com a resultat, aquestes es dipositaran als cabells d'una forma més natural.

Pot ser utilitzat en combinació amb Kmax HairLine, per a uns òptims i millors resultats a la zona frontal del naixement del cabell.

S'adapta perfectament als pots de fibres capil·lars de Kmax Black Edition.


CARACTERÍSTIQUES PRINCIPALS

  • Aplicar les microfibres de Kmax de manera pricessa i professional.
  • Evitar malgastar producte.
  • Compatible amb Kmax Concealing Hair Fibers Economy, Regular and Try Me sizes.

Aplicador Professional de fibres per a diferents formats

INSTRUCCIONS D'ÚS

  1. Traieu la tapa dosificadora del flascó.
  2. Introduïu a rosca el polvoritzador al pot desitjat.
  3. Inclineu el polvoritzador cap a la zona a cobrir i aneu prement el mateix polvoritzador per a l'aplicació de les microfibres Kmax segons sigui necessari.

COM ESCOLLIR EL COLOR DE LES FIBRES CAPIL·LARS

En nou colors estan disponibles les fibres capil·lars de Kmax: Negre, Castany fosc, Castany Aubrun, Castany Mitjà, Castany Clar, Ros, Cinabri, Gris i Blanc. La àmplia gamma de tons permet identificar el color més semblant al del seu cabell, ja que és important triar el color correcte.

Per facilitar l'aplicació de les fibres capil·lars, Kmax ofereix un aplicador de fibres capil·lars, dissenyat per a una distribució precisa i uniforme. A més, per a una aplicació més eficient, es presenta l'innovador dispensador de fibra capil·lar, que facilita la dosificació i aplicació controlada del producte.

Per triar el color més adequat, consulta la següent carta de colors que t'ajudarà a identificar el to que més essembla al teu cabell. Si el cabell presenta meixos des de l'arrel a la punta, pren com a referència el color de la base del cabell. També es pot experimentar barrejant dos o més colors diferents, aconseguint així un resultat excepcional.


Colors de fibres capil·lars Kmax

We found other products you might like!

Es pot navegar pels elements del carrusel mitjançant la tecla de tabulació. Podeu ometre el carrusel o anar directament a la navegació del carrusel mitjançant els enllaços de salt.
Starter Kit Plus Profesional
57,50 € 65,30 €
chevron-up chevron-down
Pack de Recargas de Fibras Capilares de Kmax y Spray de Fijación de 250ml
84,00 € 94,00 €
chevron-up chevron-down
Pack Startet Kit Plus de Kmax
57,50 € 65,30 €
chevron-up chevron-down
Pack Expert Kmax compuesto por Fibras Capilares de 15gr, Recargas de 64gr, Spray de Fijación de 250ml y un Aplicador de Fibras Profesional
119,00 € 138,45 €
chevron-up chevron-down