Pinta d'aplicació de fibres capil·lars | Kmax Hairline Enhacer

chevron-up chevron-down

Disponibilitat En Stock

information-circle

 

K-Max HairLine Enhancer és un pinta dissenyat específicament per ajudar a recrear el naixement natural del cabell gràcies als seus pinzells. Dissenyat pensant en persones que enfronten el desafiament de disfressar l'alopecia frontal i les entrades en el cabell.

Aquest pinta capil·lar és perfecte per aplicar de manera precisa i natural les microfibres capil·lars de Kmax, convertint-se en un aliat essencial per a aquelles persones que busquen una solució efectiva i discreta per disfressar entrades de cabell en dones o bé, en homes. Amb el seu ús, aconseguiràs una línia frontal d'aspecte més natural, oferint una solució estètica fiable per a la part frontal del cabell.

 

Per a moltes dones, les entrades als cabells o l'alopècia frontal poden ser una font de preocupació. El K-Max HairLine Enhancer aborda aquesta situació de manera efectiva. El seu disseny únic amb dents irregulars permet que les microfibres de queratina es dispersin correctament només on es necessiten, imitant un naixement natural dels cabells. Això ho fa ideal per dissimular les entrades als cabells en dones, oferint resultats que realcen la bellesa natural del teu cabell.

 

L'ús del K-Max HairLine Enhancer és especialment beneficiós per a aquelles que busquen dissimular alopècia frontal femenina o l'alopècia frontal masculina. Proporciona una aplicació controlada i precisa de les fibres capil·lars, assegurant que el resultat final sigui indetectable i completament natural. Ja sigui per ús diari o per ocasions especials, aquesta pinta t'ajudarà a sentir-te més segura ia lluir un cabell amb aspecte més dens i saludable.

 

La pinta per a fibres capil·lars és essencial per a dones i homes que desitgen dissimular entrades o l'alopècia frontal de manera efectiva. El disseny innovador i la facilitat d'ús el converteixen en el complement perfecte per a les fibres capil·lars de Kmax, ajudant-te a aconseguir un look natural i ple de confiança.

 

Descobreix la solució perfecta per dissimular alopècia frontal amb el K-Max HairLine Enhancer!

Descripció plus minus

Kmax HairLine és un pinta especialment creat per a una aplicació precisa i natural de les microfibres capil·lars de Kmax, les fibres capil·lars 100% naturals que t'ajudaran a disimular la calvície, l'alopecia o la manca de cabell.

Kmax HairLine t'ajudarà a crear la línia frontal amb un aspecte més natural, es pot utilitzar a tota la part frontal del cabell. El seu disseny amb dents irregulars farà que les microfibres de queratina es dispersin de forma correcta només on es desitgi, imitant un naixement natural. A més, és ideal per disimular la calvície frontal en dones i per disimular les entrades en dones.


MODE D'APLICACIÓ

Inseriu les dents de Kmax HairLine al naixement del cabell i seguidament aplica les microfibres de keratina de la forma habitual.

Completa l'aplicació amb el Esprai de Fixació Kmax per a una subjecció perfecta i natural.


We found other products you might like!

Es pot navegar pels elements del carrusel mitjançant la tecla de tabulació. Podeu ometre el carrusel o anar directament a la navegació del carrusel mitjançant els enllaços de salt.
Pack Startet Kit Plus de Kmax
57,50 € 65,30 €
chevron-up chevron-down
Starter Kit Plus Professional
57,50 € 65,30 €
chevron-up chevron-down
Pack Starter Kit de Kmax
37,30 € 41,40 €
chevron-up chevron-down
Pack Combo Set Kmax
52,20 € 61,40 €
Preu club KMAX 49,59 €
chevron-up chevron-down