Started Kit Plus Kmax | Black Edition

57,50 € 65,30 €

Disponibilitat En Stock

information-circle

 

El Starter Kit Plus Profesional de Kmax és l'opció ideal per a aquells que volen iniciar-se en l'ús de les fibres capil·lars Kmax amb tots els accessoris necessaris per a una aplicació perfecta.

 

Aquest complet pack inclou:

• Fibres capil·lars de 15g

• Spray de fixació de 100ml

• Aplicador de Fibres Capil·lars model Professional

• Pinta Hairline

 

Ofereix una solució completa per a disfressar la calvície i l'alopecia de manera efectiva.

Les fibres per al cabell de Kmax són reconegudes per la seva qualitat i eficàcia. Dermatològicament provades i 100% naturals, aquestes fibres no contenen colorants i es caracteritzen per la seva finor i gran adhesió electroestàtica, assegurant una aplicació precisa i duradora.

 

Disponibles en 9 colors diferents, el kit s'adapta a diversos tons de cabell, permetent una integració perfecta i discreta.

Aquest pack és perfecte per a aquells que busquen un maquillatge per a disfressar la calvície amb tots els accessoris necessaris per a una aplicació professional.

 

L'Aplicador de Fibres Capil·lars i el pinta Hairline possibiliten una distribució uniforme i precisa de les fibres, assegurant que cada microfibra es situï exactament on es necessita, sense desperdicis.

 

P.V.P: 65,30

Personalitza Started Kit Plus Kmax | Black Edition

Personalització

Preu final del producte
chevron-up chevron-down
Descripció plus minus

Et presentem el pack Starter Kit Plus de Kmax, un pack ideal per començar a fer servir les fibres capil·lars de Kmax.

Aquest pack inclou:

1 Pot de 15 gr. de fibres capil·lars (Al voltant de 90/100 aplicacions).
1 Esprai de fixació Kmax de 100ml.
Aplicador Professional de fibres Kmax.
HairLine Enhancer Kmax (ideal per a la línia frontal)
 
Kmax fibres capil·lars aquesta disposa en 9 colors: negre, castany fosc, castany auburn, castany mitjà, castany clar, ros, cendra, gris i blanc.


QUÈ SÓN LES FIBRES CAPIL·LARS?

Les fibres capil·lars de reconstrucció Kmax són microfibres de queratina que s'adhereixen al cabell mitjançant l'electricitat estàtica, densificant el cabell i cobrint instantàniament àrees de calvície, pèrdua de cabell o cabell prim.

Aquestes fibres capil·lars Kmax són un producte 100% natural; la seva composició es compon del 99,9% de queratina i un 0,1% de silici orgànic. És l'únic densificador capil·lar que ha estat provat dermatològicament, amb resultats que respalden la seva alta qualitat, determinant que el seu ús no perjudica el cabell ni obstrueix els porus.

La coloració de les fibres capil·lars prové directament del color natural de la queratina, sense cap afegit de pigment o tint.

Les fibres capil·lars de reconstrucció Kmax cobreixen instantàniament les àrees de calvície i el cabell prim. Recuperaràs una aparença amb més cabell en un sol instant, més densitat i volum de cabell en tan sols uns segons. A més, són ideals per a disimular l'alopecia i cobrir la calba, oferint solucions per a la manca de pèl.


Dona abans i després d'utilitzar les  Fibres Capil·lars Kmax
Home abans i després d'utilitzar Fibres Capil·lars Kmax

COM FUNCIONEN LES FIBRES CAPIL·LARS KMAX?

Les fibres capil·lars s'uneixen als cabells per mitjà de l'electricitat estàtica. Simplement, cal agitar les microfibres capil·lars, i un cop col·locades als cabells quedaran fixes durant tot el dia i tota la nit. Les fibres capil·lars Kmax estan fetes de la proteïna orgànica keratina, la mateixa proteïna que conté els cabells.

Per a més subjecció recomanem l'aplicació posterior a les fibres, de l'Esprai de Fixació Kmax.

És l'arma secreta utilitzada per milions d'homes i dones arreu del món. Kmax fibres capil·lars és completament indetectable, ni tan sols es nota a pocs centímetres i és resistent al vent, pluja i sudoració. A més, s'elimina fàcilment amb xampú.

Les fibres capil·lars de Kmax és el producte més recomanat referent qualitat-preu.


Descripció gràfica de l'aplicació de les fibres capil·lars i l'esprai de fixació

COM APLICAR LES FIBRES CAPIL·LARS

  1. Agita bé abans de la seva aplicació per carregar les microfibres estàticament.
  2. Els cabells han d'estar completament secs perquè les fibres s'adhereixin per electricitat estàtica als cabells.
  3. No us excedeixis en l'aplicació de les fibres de keratina, ja que podria tenir un efecte no natural, per contra, amb la quantitat suficient el resultat serà el desitjat.
  4. Col·loca el pot a una distància d'uns 10 centímetres sobre el teu cap, fes petits copets amb el dit índex empolvorant les microfibres uniformement per les zones que més ho requereixin, remarcar que l'aplicador de Kmax està dissenyat específicament per evitar deixalles del producte assegurant una dispersió uniforme i constant del producte, també podeu utilitzar per a l'aplicació de les fibres l'Aplicador Esprai Kmax.
  5. Després de l'aplicació de les fibres, es recomana no pentinar amb pintes estretes o fer brusing.
  6. Recomanem l'aplicació de Esprai de Fixació Kmax per a una fixació més gran de les microfibres capil·lars augmentant la durabilitat en el cabell.

Home mostra com aplicar-se les fibres capil·lars Kmax

COM ESCOLLIR EL COLOR DE LES FIBRES CAPIL·LARS

En nou colors estan disponibles les fibres capil·lars de Kmax: Negre, Castany fosc, Castany Aubrun, Castany Mitjà, Castany Clar, Ros, Cendre, Gris i Blanc. L'àmplia gamma de tons permeten identificar el color més semblant al dels cabells, ja que és important triar el color correcte.

Per triar el color més adequat, consulta la següent carta de colors que t'ajudarà a identificar el color que més s'assembla als cabells. Si el cabell presenta metxes des de l'arrel a la punta, pren com a referència el color de la base dels cabells. També es poden barrejar dos o més colors diferents, obtenint així un resultat excepcional.


Paleta de colors de fibres capil·lars Kmax

INGREDIENTS

 Keratin, Silica


INFORMACIÓ MULTIMÈDIA
We found other products you might like!

Es pot navegar pels elements del carrusel mitjançant la tecla de tabulació. Podeu ometre el carrusel o anar directament a la navegació del carrusel mitjançant els enllaços de salt.
Pack Combo Set Kmax
52,20 € 61,40 €
Preu club KMAX 49,59 €
chevron-up chevron-down
Pack Combo set plus de Kmax
75,00 € 83,40 €
chevron-up chevron-down
Pack de Recàrregues de Fibres Capil·lars de Kmax i Spray de Fixació de 250ml
84,00 € 94,00 €
chevron-up chevron-down
Pack Expert Kmax compost per Fibres Capil·lars de 15gr, Recàrregues de 64gr, Spray de Fixació de 250ml i un Aplicador de Fibres Professional
119,00 € 138,45 €
chevron-up chevron-down