Formes de pagament

Posem a la seva disposició les seguents formes de pagament:

Kmax - Formas de pago: Tarjeta de Crédito

Targeta de Crèdit - Seràs redirigit a una pàgina segura de "Caixabank SA (La Caixa)" on podràs pagar còmodament i amb seguretat amb la teva targeta de crèdit o dèbit (Visa, Visa Electron, MasterCard).

Kmax - Formas de pago: Contrareembolso

Contra reemborsament - L'import total de la comanda ho abonaràs quan t'ho lliurem. Aquest mètode només és vàlid per a la península, amb el recàrrec de 3,50€ de comissió, que cobra l'empresa de transport.

Kmax - Formas de pago: Transferencia Bancaria

Transferència Bancària - Una vez realizada la compra, te enviaremos el número de cuenta bancaria para realizar el pago, en el concepto de la transferencia deberás indicar el número de pedido. Tu pedido será gestionado una vez recibamos el importe íntegro.

Kmax - Formas de pago: PayPal

PayPal - Si disposes de compte PayPal pots fer-lo servir per abonar l'import de la comanda ja sigui mitjançant Targeta de Crèdit o el sistema de prepagament.

ATENCIÓ PER PAYPAL! Per motius de seguretat, la comanda serà enviada a l'adreça que figuri a la fitxa de transacció del teu compte PayPal, assegura't que a la teva fitxa de PayPal figura l'adreça on vols rebre la teva comanda.

Kmax - Formas de pago: Tarjeta de Crédito

Bizum - Si teniu activada l'aplicació  Bizum amb la vostra entitat bancària també podeu efectuar-nos el pagament amb aquest mètode. Si encara no disposes de Bizum, consulta a la web de la teva entitat per activar-ho.