Preguntes freqüents

En aquesta pàgina trobaràs tot el que necessites saber sobre K-Max i tots els seus productes relacionats per dissimular la caiguda o manca de cabell:

Característiques K-Max queratina

Com puc escollir el color que coincideixi amb el meu cabell?

Consulteu la carta de color, la pestanya situada al menú superior Com triar color?

Com s'ha d'escollir el color en els productes de que coincideixin amb els cabells?

En primer lloc comentar que les fibres capil·lars de K-Max gaudeixen d'una àmplia varietat de colors naturals, 9 colors en total, per a poder aconseguir la millor semblança possible al color dels nostres clients.
Cada producte té indicat la gamma de colors disponibles, per poder visualitzar els colors que K-Max els ofereix tant en les Fibres de Keratina K-Max, com en el Scalp Topical Shader K-Max o ambThickening Hair Gel K-Max la Botiga online els facilita una pestanya per poder veure el millor possible els colors.
Si té algun dubte en la decisió del color, i el seu dubte és entre dos colors, com a recomanació pot escollir el color que sigui més fosc, ja que el resultat és més natural si l'arrel és més fosca que clara.

De què es compon K-Max microfibres de queratina?

Les microfibres de queratina de K-Max estan compostes de queratina natural, la mateixa proteïna que composa el cabell humà. Les microfibres de queratina de K-Max són ideals tant per a homes com per a dones de totes les edats que pateixin per pèrdua de cabell i desitgin restaurar instantàniament la seva imatge d'una manera segura i natural.

De què es componen els productes de la línia K-Max queratina?

Tots els productes de la gamma K-MAX, i especialment les seves fibres capil·lars són 100% naturals, portant un 99,5% de queratina i un 0,05% de silici orgànic. Cal destacar que la coloració d'aquests productes prové originalment del color de la queratina i sense que hagi sofert cap modificació de pigmentació o tintura.

En el cas que no trobi un color exacte, es poden barrejar diversos colors dels flascons de microfibres K-MAX?

La resposta a aquesta qüestió és sí, no hi ha cap problema per barrejar els colors amb les fibres capil·lars de Queratina, en el cas que no es decidís per un color, una altra opció seria agafar dos colors i combinar-los.

Quantes aplicacions conté un flascó del densificador Capilar K-MAX (fibres capil·lars)?

Els flascons del densificador capil·lar K-Max estan disponibles en quatre mides, el número d'aplicacions dependrà totalment de la mida de l'àrea en què sigui necessari el producte, però aproximadaments, aquesta seria la mitja d'aplicacions:
Pot de 5gr:   10-12 usos aprox.
Pot de 15gr.: 30-40 usos aprox.
Pot de 32gr.: 80-90 usos aprox.
Recàrrega de 64gr.: 160-180 usos aprox.

Quina és la funcionalitat de l'Spray fixador en el densificador capil·lar?

L'Spray Fixador K-Max, és altament necessari perquè els productes de fibres capil·lars Kmax i Scalp Topical Shader mantinguin la durabilitat esperada, amb ell s'aconsegueix fer una vida quotidiana sense cap problema, com ara poder passar la mà pel cap, posar-se una gorra, posar-se un casc,etc. sense que el producte marxi. Les fibres capil·lars K-Max són resistents a la pluja, al vent o la sudoració.

¿De què es compon K-Max microfibres de queratina?

Las microfibres de queratina K-Max estan compostes de queratina natural, la mateixa proteina del cabell humà.
Són ideals tant per homes com per a dones de totes les edats que estiguin en un procés de pèrdua de cabell i vulguin recuperar instantàneament la seva imatge de forma segura i natural.

Quines són les diferències entre els productes de K-MAX (Fibres capil · lars de Queratina, Scalp Topical Shader, Thickening Hair Gel?

La gamma de productes que ens ofereix K-Max Keratin es centra en erradicar el problema de la calvície o alopècia i poder-la dissimular. Si es vol ocultar aquest problema, cadascú pot fer servir el sistema d'aplicació que li sigui més còmode en el moment de la seva aplicació.
El densificador capil·lar K-Max, està compost per unes microfibres de Queratina en pols, les quals s'escampen de forma natural a través de l'aplicador un cop el cabell està sec i pentinat, les microfibres quedaran adherides a causa del seu alt contingut electrostàtic. Per obtenir una fixació major i més forta, cal ruixar el producte amb l'Spray Fixador.
Scalp Topical Shader K-MAX, són fibres capil·lars compactes, la seva diferència amb el producte anterior es basa exclusivament en la manera que s'escampa i oculta la manca de cabell. En aquest cas, s'humiteja una esponja i s'impregna de les fibres capil·lars compactes per a la posterior aplicació en l'arrel del cabell fi, en aquest cas el pèl pot estar humit. És l'únic producte apte per estar dintre de l'aigua i no marxi. Aquest producte és resistent a l'aigua del mar i de la piscina. Per a una major fixació és necessari l'ús de l'Spray Fixador K-Max.
Thickening Hair Gel, també està format per fibres capil·lars, la seva aplicació ha de ser amb els cabells humits fregant suaument amb els dits i posteriorment deixar-lo assecar. Si es vol obtenir un efecte gomina simplement s'ha de deixar assecar al natural, si no es vol assolir aquest efecte, es pot assecar amb l'assecador i pentinar tranquil·lament amb el raspall.

Efectes de les fibres Capil·lars K-max

Les fibres capil·lars de K-Max ¿poden tacar la roba o els llençols?

Les fibres capil·lars de K-Max s'uneixen al cabell a través d'electricitat estàtica i romanen fortament adherides al cabell, no taquen la roba ni els llençols.

Puc utilitzar les K-Max microfibres de queratina amb el tipus de loció de minoxidil (minoxidil, recuperar ®), finasteride (Finasteride, Propecia ®), etc?

K-Max ™ microfibres de queratina són totalment compatibles amb l'aplicació simultània de qualsevol tractament tòpic o tractament oral per la pèrdua del cabell. El tipus de loció de minoxidil (minoxidil) i les pastilles Finasteride (Finasteride, Propecia ®) són tractaments que el seu metge li recepta i ha de continuar.
RECORDI: El K-Max ™ microfibres de queratina necessita una mica de cabell per adherir correctament!

Què passa si algú inhala els microfilaments de K-Max? microfibres de queratina?

K-Max microfibres de queratina són mèdicament provades, segures i inertes completament.
No es van reportar efectes secundaris per l'entrada dels K-Max ™ microfibres de queratina en les vies respiratòries o els ulls. Si passa, simplement esbandida la boca o els ulls.

Si plou, què passa?

Si el producte s'aplica correctament, no hi haruà cap problema.
Ajudeu-vos per fixar les fibres capil.lars de K-Max amb l'esprai de fixació, això ajudarà a tenir una fixació més extrema en cas de pluja, però en general, K-Max ™ microfibres de queratina no es veuen afectades per la pluja.

Resultats Fibres Capilars K-max

És realment eficaç?

No perds res per provar-ho, et sorprendrà.
K-Max microfibres de queratina, queda perfectament integrat en el cabell d'una forma regular, densa, i amb un resultat 100% natural. Fins i tot, situats a pocs centímetres de distància no es pot percebre ni el més mínim.
L'aplicació completa es porta a terme en pocs segons i la seva durada és elevada, amb moltes hores d'ús, tantes com vulgui. Només desapareixerà quan es renti els cabells amb aigua abundant i xampú. Amb K-Max microfibres de queratina cobrirà la seva calvície en un instant, i l'alopècia ja no serà un problema.

Si passes la mà per sobre del cap, taca o embruta?

NO! Si el producte s'aplica de manera correcta i en la quantitat adequada, el resultat és natural i les fibres capil·lars de K-Max no es veuen afectades per les activitats quotidianes com passar-se la mà, fer ús del casc, etc.

Utilizació de les fibres Capil·lars

Les microfibres de K-Max poden causar problemes en el cuir cabellut o els cabells en general?

No, ja que les microfibres de K-Max™ són 100% naturals.Les fibres capil·lars de K-Max no són tòxiques en absolut.
No causen reacció a la pell (picor, irritació, caspa) i no afecta al cicle de vida dels fol·licles pilosos.
Les fibres capil·lars de K-Max són microfibres de queratina completament inerts i segures i no contenen productes químics.

Quant de temps dura un pot K-Max microfibres de queratina?

Depèn de la zona que s'hagi de cobrir i de la freqüència d'ús. De mitjana, usant diàriament un pot de 5gr donarà per uns 10-12 usos aprox., el de 15gr. uns 30-40 usos aprox., el de 32gr. uns 80-90 usos aprox. i la recàrrega de 64gr. uns 160-180 usos aprox.

Quant de temps dura l'efecte del K-Max microfibres de queratina?

No hi ha necessitat de retirar-lo després de cada ús, només cal que ompli els punts que desitgi.
No obstant, el resultat més natural l'obtindrà quan el cabell està acabat de rentar i sec.
Les fibres capil·lars de K-Max s'uneixen al cabell a través d'electricitat estàtica, creen un camp magnètic fort vinculat al teu cabell i d'aquesta manera les fibres capil·lars no es veuran afectades per les condicions climàtiques o activitats naturals que pugui realitzar.