Formes d'enviament

Zones geogràfiques d'Espanya i Portugal

Clients Particulars

L'Enviament per clients particulars és GRATUÏT

Els enviaments es realitzaran a través de les següents agències de transports:

Tipsa
ASM
SEUR
 

Segons la destinació podreu triar la companyia de transport.

Els terminis de lliurament seran a les properes 24h. En aquelles comandes que hagin estat efectuades abans de les 17:30h es rebran al següent dia laborable. Les comandes efectuades després d'aquesta hora no s'enviaran fins al dia següent, per la qual cosa el termini d'entrega podrà ser de 24 /48h. Els dissabtes i diumenges no hi haurà servei de lliurament.

Els enviaments a Balears seran lliurats en 72h aprox. i Portugal peninsular 48h aprox.

Els enviaments a Ceuta, Melilla, Canàries i Portugal - no peninsular - seran enviats per Correus Certificat Urgent, el termini de lliurament oscil·larà de 5 a 7 dies.


Clients Professionals o Distribuïdors

Els clients amb tarifa professional, les despeses d'enviament seran gratuïtes amb una compra mínima de 99,00 € (sense IVA).

Els clients amb tarifa de distribuïdor, les despeses d'enviament seran gratuïtes amb una compra mínima de 200,00 € (sense IVA).

En cas contrari, les despeses d'enviament tindran un cost de 10,00€ + IVA, si cal aplicar.

K-Max Espanya no es fa càrrec de despeses addicionals o devolucions com a conseqüència d'impostos especials en destinació, duanes o similar.


Zones geogràfiques d'altres països

Els enviaments INTERNACIONALS (fora de l'àmbit d'Espanya, excepte Portugal) seran enviats per l'empresa CORREOS ESPANYA, UPS o TNT, segons la destinació.

El cost i termini de lliurament serà el següent:

  • Europa: cost de 15,00 €. Termini de lliurament de 5/10 dies.
  • Resta del món: cost de 22,00 €. Termini de lliurament de 15/30 dies.

K-Max Espanya no es fa càrrec de despeses addicionals o devolucions com a conseqüència d'impostos especials en destinació, duanes o similar.

 *Si una comanda ha estat pagada de forma anticipada i per causes alienes a l'empresa o trencaments d'estoc "K-Max España" no pogués enviar la comanda, seria immediatament comunicada al client via mail i l'import pagat seria abonat íntegrament.