RÀPID
EFECTIU
100% NATURAL

Densificador capil·lar Kmax

¿Què és un densificador capil·lar?

Hi ha un malentès comú pel que fa al que realment és un densificador capil·lar. Molts pensen erròniament que és un producte per al creixement del cabell.

No obstant això, el densificador capil·lar Kmax és una solució de maquillatge capil·lar innovadora, utilitzada tant per homes com per dones, que transforma visualment el cabell fi, donant-li una aparença més densa i voluminosa.

La Màgia del Densificador Capil·lar:

Aquest producte no només augmenta la densitat capil·lar, sinó que també contraresta visualment els efectes de la pèrdua de cabell, oferint una solució cosmètica immediata i efectiva.

Com funciona el densificador capil·lar Kmax?

El nostre densificador de cabell, està format per fibres capil·lars de queratina, la mateixa proteïna que el cabell conté de forma natural.

Mitjançant l'electricitat estàtica, les microfibres capil·lars s'uneixen al cabell i s'hi entrellacen. Aquestes fibres s'apliquen sempre amb els cabells secs, proporcionant un efecte instantani que fa que els cabells semblin més gruixuts.

Laplicació és senzilla i efectiva. Les fibres capil·lars s'han d'aplicar sobre els cabells secs, on s'entrellacen amb els fils existents. Aquest procés crea un efecte instantani, fent que cada cabell sembli més gruixut i ple de vida. El resultat és un cabell amb aparença naturalment densa i voluminosa, transformant el teu look en qüestió de segons.

El Densificador Capilar Kmax és la solució perfecta per als que busquen una manera fàcil i ràpida de millorar l'aparença dels cabells. Ja sigui per a un esdeveniment especial o per a lús diari, aquest producte ofereix una forma segura i efectiva de sentir-se més confiat amb el seu cabell.

Les 6 raons que ens diferencien d'altres marques

1

Les fibres capil·lars de K-Max és un producte que està provat dermatològicament, sent l'únic en la seva categoria, prova que avala la seva alta qualitat.

2

És l'únic densificador capil·lar 100% natural ( 99,5% queratina , 0,5% silici orgànic ) .

3

Sense cap afegit de pigment o tintura. La coloració prové del color natural de la keratina, és a dir, que les nostres fibres capil·lars no estan tenyides i és molt fàcil poder demostrar-ho. Us convidem a agafar les microfibres de qualsevol altra marca i posar-les en alcohol durant unes hores. Les nostres fibres en cap cas perdran el color, mentre que d'altres ho faran. Com que és un color obtingut des de l'origen aconseguim així un resultat més perfecte.

4

Presentació en pots de 10 i 25 gr. y recàrregues de 50gr.

5

Màxima finor en les micro fibres. Les nostres fibres són molt fines amb el que aconseguim dipositar-les en el cabell d'una forma molt subtil i natural, mentre que altres marques al tenir un granular més gran, poden donar un efecte de "grumolls" i per tant poc natural.

6

Les fibres capil·lars K-Max cobreixen instantàniament les àrees de calvície i cabell prim. Aquestes fibres de queratina faran repoblar en un instant zones del cuir cabellut amb un alt percentatge de calvície de forma natural sent resistents al vent, pluja i sudoració.

Com treballa el densificador capil·lar K-Max?

Les fibres capil·lars estan fetes de la proteïna orgànica Queratina, la mateixa proteïna que conté el seu cabell. Les microfibres capil·lars s'uniran al seu cabell per mitjà de l'electricitat estàtica del mateix. Simplement, agiti les microfibres de queratina, apliqui sobre la zona desitjada i es quedaran fixes durant tot el dia i tota la nit. El densificador capil·lar K-Max és completament indetectable, ni tan sols a pocs centímetres es veuran i a més, són resistents al vent, pluja i sudoració. Marxen fàcilment amb el xampú.

Com s'apliquen les fibres capil·lars de K-Max?

Les fibres capil·lars s'apliquen fàcilment, només s'ha de situar les microfibres de queratina a una distància de 10 centímetres del cap, invertint el recipient i donant tocs amb el dit índex sobre la base, com si d'un saler es tractés. Milers de microfibres de keratina s'uniran per cobrir el cabell i el cuir cabellut, fent que quedi tot cobert de manera uniforme. Si hi hagués un excés de microfibres només s'haurà d'agitar amb la mà sobre el cabell o passar un raspall. És important no excedir-se en l'aplicació del producte, ja que podria no mostrar un efecte natural, mentre que un ús amb moderació ningú sabrà el seu secret, fins i tot passant la mà pels cabells. L'enllaç electrostàtic entre les microfibres capil·lars i el cabell és prou fort com perquè K-Max no marxi ni tan sols amb el fort vent o la pluja. Si vostè vol fixar més les microfibres, necessitarà l'esprai de fixació K-Max, un esprai de gas amb una agradable fragància. K-Max es compon de microfibres de queratina similars al seu pèl que s'uneixen al seu cabell a través d'electricitat estàtica. És simplement empolvorar una mica de K-Max i les microfibres s'uneixen i es dipositen en el cabell i cuir cabellut, donant l'efecte de com si de cabell real es tractés.

Així funcionen les fibres capilars.

aplicacion-fibras-capilares
resultado-fibras-capilares
resultado-fibras-capilares-en-mujeres

K-Max és el producte més recomanat per qualitat-preu

Les fibres capil·lars de K-Max estan disponibles en 9 colors: Negre, Castany fosc, Castany Aubrun, Castany mitjà, Castany clar, Ros, Gris, Gris clar, Blanc. L'àmplia gamma de colors permet identificar el to més adient i proper al del seu cabell, ja que és important triar-ho correctament.

Aquest tipus de producte és molt resistent al vent, la pluja o la suor. També és resistent amb l'ús de gorres o cascs, especialment quan està fixat amb l'esprai de laca K-Max. És important a més, recordar que s'elimina molt fàcilment amb el rentat dels cabells amb xampú. Alguns actors famosos i artistes fan ús d'aquest tipus de productes per aconseguir un efecte de major volum, una pigmentació de la "corona" o ocultar els reflexos de la llum en el cuir cabellut. K-Max també pot ser utilitzat amb èxit per les dones per ocultar eficaçment el creixement dels cabells blancs a les arrels, sense haver de recórrer sovint a un nou tint. Triar el color més adient pel seu cabell és fàcil gràcies a l'àmplia gamma de coloració què disposem. Sempre cal triar el to més adequat al cabell, si de base d'arrel tenim un castany i en mitjans i puntes el matís és més clar, sempre anirem a escollir el color de l'arrel, però si es vol cobrir cabells blancs, s'haurà de triar el color del cabell que portem per tapar-les.

Colors disponibles de Fibres capil·lars Kmax:

Black

Negre

dark-brown

Marró fosc

Medium-brown

Marró mig

Aubrum

Aubrum

Light-Brown

Marron clar

Blonde

Ros

Dark-grey

Gris fosc

Light-Grey

Gris clar

White

Blanc

Consells per l'aplicació de les fibres capil·lars

Per obtenir millors resultats s'han de prendre algunes precaucions:

  • Agiti bé el pot tancat abans del seu ús per carregar les microfibres estàticament.
  • El cabell ha d'estar perfectament sec per donar pas a unir-se electroestàticament a les microfibres.
  • No s'excedeixi mai amb l'aplicació de les fibres de queratina, ja que podria tenir un efecte no desitjat quedant poc natural, per contra, una petita quantitat de microfibres és suficient per garantir un bon resultat.
  • Col·loqui el producte a una alçada d'uns 10 centímetres sobre el seu cap, realitzi petits copets amb el dit índex per empolvorar-se de les microfibres de manera uniforme per les zones que més ho necessiti, remarcar que l'aplicador de K-Max està dissenyat específicament per assegurar una dispersió uniforme i constant del producte.
  • Si després de realitzar l'aplicació del producte K-Max, es realitza un brushing o es pentina amb un raspall estret potser les microfibres s'eliminin, per tant cal aplicar sempre el producte després d'haver realitzat el pentinat.
  • Es recomana aplicar K-Max Spray per obtenir una major fixació de les microfibres capil·lars augmentant la durabilitat del producte en el cabell.

Vols comprar el nostre densificador capil·lar Kmax?

Si compres els nostres productes a través de la nostra botiga online, obtindràs molts avantatges:

  • Som ràpids! Lliuraments en 24-48h a península i Balears.
  • Despeses d'enviament gratuïtes per a particulars (sense import mínim).
  • Total garantia de devolució si el producte no compleix les teves expectatives.
  • Múltiples opcions de pagament (Bizum, Paypal, transferència, targeta de crèdit o contra reemborsament).