Avís Legal

Guismunt Hair S.L.
K -Max Espanya
Direcció: Ctra de Vic 52 bxs . 08241 . Manresa ( Barcelona )
CIF: B-66189242  Inscrita en el Tom 44067, Foli 11, Full : 446.246 , Inscripció 1 ª del Registre Mercantil de Barcelona. Contacte: [email protected] / / Tel : +00 34 938 772 535

El Venedor no pot assumir cap responsabilitat derivada de l'ús incorrecte , inapropiat o il·lícit de la informació apareguda en les pàgines d'Internet del Venedor . Amb els límits establerts a la llei

Les pàgines d'Internet del Venedor poden contenir enllaços (links) a altres pàgines de terceres parts que El Venedor no pot controlar . Per tant , El Venedor no pot assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer en pàgines de tercers.

Els textos, imatges, sons, animacions i la resta de continguts inclosos en aquest lloc web són propietat exclusiva del Venedor. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial , ha de comptar amb el consentiment exprés del Venedor .


LEGISLACIÓ

Amb caràcter general les relacions entre GUISMUNT HAIR SL amb els usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses al a legislació i jurisdicció espanyoles.

ÚS Y ACCÉS D'USUARIS

L'usuari queda informat, i accepta, que l'accés als continguts d'aquesta web no suposa, de cap manera, l'inici d'una relació comercial GUISMUNT HAIR SL, i en cap cas constitueix assessorament legal o professional.

PROPIETAT INTELECTUAL I INDUSTRIAL

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de GUISMUNT HAIR SL i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni encara citant les fonts, excepte consentiment per escrit de GUISMUNT HAIR SL.

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS

GUISMUNT HAIR S.L. es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en les seves pàgines web podent inclús limitar o no permetre l'accés a aquesta informació a certs usuaris

GUISMUNT HAIR S.L. no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les que es pugui accedir per "links" o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de GUISMUNT HAIR SL, La presència de "links" o enllaços a les pàgines web de GUISMUNT HAIR SL, té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.