Registre Professionals

KMAX - Tarifes especials per a professionals

Benvinguts a K-Max

A K-Max Espanya, entenem les necessitats dels professionals del sector capil·lar i de la bellesa. Per això, oferim tarifes especials per a aquells professionals que vulguin incorporar als seus establiments la nostra reconeguda línia de productes K-Max, sinònim de qualitat i avantguarda en la cura capil·lar.

Amb més de 20 anys d'experiència al mercat, ens hem consolidat com una marca de confiança per a professionals i clients. El nostre servei d'atenció al client està sempre disponible per assistir-hi i garantir la millor experiència amb els nostres productes.

Kmax, una Oportunitat de Negoci Inigualable:

Nuestros productos, que combinan innovación y eficacia, son altamente demandados en el mercado actual. Ya sea en peluquerías, centros capilares, clínicas o farmacias, los productos K-Max se adaptan perfectamente a las necesidades de sus clientes, ofreciendo soluciones efectivas para la falta de cabello o el cuidado del cuero cabelludo.

Beneficis Exclusius per Professionals:
 

  • Preus especials: Accediu a tarifes preferencials dissenyades per als nostres socis comercials.
  • Qualitat i Seguretat: Tots els nostres productes estan dermatològicament provats, i són líders en la seva categoria.
  • Naturalitat i Confiança: Compromesos amb la salut, oferim productes 100% naturals, lliures de colorants i conservants.
  • Control Exhaustiu: Mantenim alts estàndards de qualitat, des de la fabricació fins al lliurament al vostre establiment.
  • Suport Publicitari Personalitzat: Proporcionem material publicitari adaptat a les necessitats de cada client.
  • Enviament gratuït: Per a comandes superiors a 99,00€, l'enviament és pel nostre compte.
  • Comandes Online Fàcils i Ràpides: Realitzeu les vostres comandes a través de la nostra web amb preus especials per a professionals.
     

¿Cómo Registrarse en Kmax Profesional?

Si encara no esteu registrat com a professional, simplement completeu el formulari a continuació i ens posarem en contacte per activar el vostre compte professional. D'aquesta manera, podreu accedir directament als preus especials per a professionals a la nostra web.

Contacti'ns:

Per a més informació, no dubteu a trucar-nos al 938 772 535. Estarem encantats d'explorar junts les possibilitats i avantatges que K-Max pot oferir al seu negoci.