Combo Set | KMax Fibres Capil·lars

52,20 € 61,40 €
Preu club KMAX: 49,59 €

Unir-me al Club KMAX
És gratuït i et permetrà obtenir GRANS DESCOMPTES i REGALS EXCLUSIUS.

Disponibilitat En Stock

information-circle

 

El Pack Combo Set Kmax és una elecció encertada per a aquells que busquen productes per donar volum al cabell i un eficaç producte per cobrir la calvície.

 

Aquest complet pack inclou:

• Fibras Capilars de queratina de 32 grams

• Spray de fixació de 100 ml

 

És perfecte per a aquells que desitgen integrar les fibres pel cabell en la seva rutina diària.

Les fibres capilars de Kmax són un destacat producte per cobrir la calvície. Ofereixen una solució natural per a aquells que busquen com dissimular la manca de cabell. Aquestes fibres pel cabell, disponibles en 9 colors, s'adhereixen electroestàticament, proporcionant una cobertura completa i duradora.

 

El Spray de fixació és essencial per mantenir les fibres pel cabell en el seu lloc, assegurant que la teva perruca es mantingui perfecta durant tot el dia. Aquest producte per cobrir la calvície és ideal per a ús diari, oferint una solució pràctica i efectiva per millorar l'aparença del cabell prim.

 

La solució ideal per a aquells que busquen productes per donar volum al cabell i dissimular la calvície de manera efectiva. Amb fibres capilars de queratina i un spray de fixació, aquest pack ofereix tot el necessari per aconseguir un cabell amb un aspecte més dens i saludable.

 

P.V.P: 61,40 €

Personalitza Combo Set | KMax Fibres Capil·lars

Personalització

Preu final del producte
chevron-up chevron-down
Descripció plus minus

Et presentem un pack de Kmax Microfibres capil·lars.

Aquest pack inclou:

  • 1 Pot de 32 gr. de fibres capil·lars + 1 Esprai de fixació Kmax (Al voltant de 90 aplicacions)
     

9 colors disponibles, no oblideu seleccionar el color de les microfibres capil·lars.

Amb l'ajuda de l'esprai de fixació Kmax, aconseguiràs una fixació extrema, podent garantir que les fibres capil·lars resistiran el vent, la pluja o la sudoració. Seguiran al seu lloc dia i nit, fins que et rentis el cap amb xampú.

Kmax és un producte innovador i econòmic, que ajuda a dissimular la calvície en pocs segons. Dissimula la calvície en pocs segons, ràpida aplicació i indetectable ni tan sols a pocs centímetres.

ADVERTIMENT: Per raons de seguretat en el transport, no podem enviar productes de polvorització fora del continent europeu.


COM TREBALLEN LES FIBRES CAPIL·LARS KMAX?

Les fibres capil·lars s'uniran als cabells per mitjà de l'electricitat estàtica de les mateixes. Simplement, agiteu les microfibres capil·lars, i una vegada col·locades en el seu cabell quedaran allà durant tot el dia, i tota la nit. Les fibres capil·lars Kmax estan fetes de la proteïna orgànica keratina, la mateixa proteïna que conté els cabells.

Per a més subjecció recomanem l'aplicació posterior a les fibres del Esprai de Fixació Kmax.

És l'arma secreta utilitzada per milions d'homes i dones arreu del món. Kmax fibres capil·lars és completament indetectable, ni tan sols es notés a pocs centímetres i resistible al vent, pluja i sudoració, i se'n va fàcilment amb xampú.

Les fibres capil·lars de Kmax és el producte més recomanat referent qualitat-preu.


COM APLICAR LES FIBRES CAPIL·LARS

  1. Agiteu bé abans de la seva aplicació per carregar les microfibres estàticament.
  2. Els cabells han d'estar completament secs perquè les fibres s'adhereixin estàticament al cabell.
  3. No s'excedeixi en l'aplicació de les fibres de keratina, ja que podria tenir un efecte no natural; per contra, amb la quantitat suficient el resultat serà el desitjat.
  4. Col · loqueu el pot a una distància d'uns 10 centímetres sobre el seu cap, vaig realitzar petits copets amb el dit índex empolvorant les microfibres uniformement per les zones que més ho requereixin, remarcar que l'aplicador de Kmax està dissenyat específicament per evitar deixalles del producte assegurant una dispersió uniforme i constant del producte, també pot utilitzar per a l'aplicació de les fibres l'Aplicador Esprai Kmax.
  5. Després de l'aplicació de les fibres, es recomana no pentinar amb pintes estretes o fer brusing.
  6. Recomanem l'aplicació de Esprai de Fixació Kmax per a una fixació més gran de les microfibres capil·lars augmentant la durabilitat en el cabell.

COM ESCOLLIR EL COLOR DE LES FIBRES CAPIL·LARS

En nou colors estan disponibles les fibres capil·lars de Kmax: Negre, Castany fosc, Castany Auburn, Castany Mitjà, Castany Clar, Ros, Cendra, Gris i Blanc. La àmplia gamma de tons permet identificar el color més proper al del teu cabell, ja que és important triar el color correcte.

Per seleccionar el color més adequat, consulta la següent carta de colors que t'ajudarà a identificar el to que més s'assembla al teu cabell. Si el cabell presenta meixes des de l'arrel fins a la punta, pren com a referència el color de la base del cabell. També pots barrejar dos o més colors diferents per obtenir un resultat excepcional. Aquests productes no només són ideals per donar volum al cabell, sinó que també són efectius per cobrir la calvície i dissimular la manca de cabell.


Colors de les Fibres Capil·lars Kmax

INGREDIENTS

 Keratin, Silica

Informació Multimèdia 
More Information plus minus
Club Price 49,59 €

We found other products you might like!

Es pot navegar pels elements del carrusel mitjançant la tecla de tabulació. Podeu ometre el carrusel o anar directament a la navegació del carrusel mitjançant els enllaços de salt.
Pack Starter Kit de Kmax
37,30 € 41,40 €
chevron-up chevron-down
Pack Combo set plus de Kmax
75,00 € 83,40 €
chevron-up chevron-down
Pack de Recàrregues de Fibres Capil·lars de Kmax i Spray de Fixació de 250ml
84,00 € 94,00 €
chevron-up chevron-down
Pack Expert Kmax compost per Fibres Capil·lars de 15gr, Recàrregues de 64gr, Spray de Fixació de 250ml i un Aplicador de Fibres Professional
119,00 € 138,45 €
chevron-up chevron-down