Aplicador KMax | Black Edition

chevron-up chevron-down

Disponibilitat En Stock

information-circle

 

Descobreix l'Aplicador de Fibres Capil·lars Kmax en el format compacte, una eina innovadora dissenyada per a una aplicació precisa i eficient de fibres capil·lars. Aquest aplicador compacte és ideal per als que busquen una solució pràctica i fàcil d'usar per a l'aplicació de fibres capil·lars, especialment en àrees de difícil accés com ara la zona frontal o els cabells curts.

 

Aquest aplicador compacte transforma l'experiència d'aplicar fibres capil·lars amb aplicador i ofereix un control superior i una distribució més uniforme de les fibres. El seu disseny ergonòmic i mida reduïda en faciliten el maneig, permetent una aplicació més dirigida i precisa, cosa que resulta en un acabat natural i homogeni.

 

Amb l'ús d'aquest aplicador, l'aplicació de fibres capil·lars esdevé no tan sols més senzilla, sinó també més econòmica. Gràcies a la seva distribució eficient, es requereix una menor quantitat de producte per cobrir les àrees desitjades, cosa que significa un estalvi significatiu a llarg termini.

 

Aquest aplicador és perfectament compatible amb els pots de Fibres de Kmax, cosa que garanteix una integració perfecta amb la rutina de cura capil·lar. Si busques una forma més controlada i necessita aplicar fibres capil·lars, aquest aplicador compacte és l'eina ideal.

 

L'Aplicador de Fibres Capil·lars Kmax en el format compacte és una solució excel·lent per a una aplicació de fibres capil·lars eficient i precisa. És l'elecció perfecta per als que volen millorar l'aparença dels cabells amb facilitat, precisió i sense desaprofitar producte. Amb aquest aplicador, aconseguiràs un look més dens i uniforme amb facilitat i comoditat.

 

Descobriu la revolució en l'aplicació de fibres capil·lars amb l'Aplicador Compacte Kmax!

 

Descripció plus minus

Què és l'aplicador de fibres capil·lars Kmax?

El nostre aplicador, és un polvoritzador per a fibres capil·lars Kmax (Black Edition). Es tracta d'una de les eines i els accessoris imprescindibles per a la cura personal d'aquelles persones que tenen poca densitat capil·lar o que pateixen alopècia i han apostat per l'ús de fibres capil·lars.

El dispensador de fibra capil·lar en esprai, aconsegueix aplicar el producte de forma molt més natural i precisa, sobretot a la zona frontal del cabell on les zones on hi ha molt poc cabell.

Mitjançant aquest producte aplicador Kmax aconseguiràs un resultat molt més natural i obtindràs una millor experiència en utilitzar les nostres fibres capil·lars.

Pot ser utilitzat en combinació amb Kmax HairLine, per a uns òptims i millors resultats a la zona frontal del naixement del cabell.

S'adapta perfectament als pots de fibres capil·lars de 5 gr. , 15 gr. i 32 gr.


Avantatges de fer servir l'aplicador de fibres capil·lars Kmax

Per si encara no ho tens clar, aquí et resumim el que aconseguiràs si optes per fer servir el nostre aplicador:

  1. Aspecte natural: Les microfibres de keratina sortiran més polvoritzades i dosificades, com a resultat aquestes es dipositaran als cabells d'una forma més natural.
  2. Acabat perfecte: aconsegueix una aplicació perfecta de les fibres capil·lars a zones delicades (com la frontal) amb total precisió.
  3. Estalvi econòmic: utilitza menor quantitat de fibra capil·lar gràcies a la seva aplicació polvoritzada ia controlar millor la zona daplicació.

Com fer servir l'aplicador de fibres capil·lars?

Aplicar les fibres amb el nostre polvoritzador és molt senzill:

  1. Retira la tapa i el dosificador del flascó.
  2. Enrosca el nostre aplicador de fibres capil·lars al pot desitjat.
  3. Per aplicar el producte, inclina el polvoritzador cap a la zona a cobrir i prem fins aconseguir l'efecte desitjat mitjançant la polvorització de les microfibres Kmax.

Vols comprar el nostre aplicador de fibres capil·lars?

Quan l'àrea a tractar és gran, el dosificador original que ve amb el pot de fibres capil·lars compleix la funció a la perfecció. Però a altres zones més delicades o complicades, el nostre aplicador de fibres capil·lars amb disseny ergonòmic proporciona una millor experiència a l'usuari.

El nostre sistema permet aplicar les fibres capil·lars amb més precisió. Aconseguint així, amb menor quantitat, dissimular la manca de cabell o aparentar un cabell més gruixut i amb més volum. El seu preu es rendibilitza ràpidament gràcies a l'estalvi de producte que en comporta l'ús. A Kmax sempre apostem per la tecnologia punta i l'eficàcia.


Descobreix les 4 gammes de productes Kmax

A més de l'aplicador de fibres, a la nostra botiga en línia disposem d'una gran varietat de productes relacionats amb les fibres capil·lars i la cura del cabell.

Encara no els coneixes?

Les fibres capil·lars de Kmax, les úniques dermatològicament provades, et permeten dissimular la manca de cabell en pocs segons o aparentar que tens instantàniament un cabell més gruixut.

La gamma Stimulating ha estat desenvolupada per estimular el creixement del cabell. I si el que vols és augmentar el volum, fes una ullada a la nostra gamma Volumizing. També tenim productes especials per cuidar els cabells després d'una intervenció de trasplantament capil·lar. Els trobaràs a la nostra gamma Healing.

Tots ells els pots comprar a través de la nostra botiga online. Fer-ho té molts avantatges!:

  • Som ràpids! Lliuraments en 24-48h a península i Balears.
  • Despeses d'enviament gratuïtes per a particulars (sense import mínim)
  • Total garantia de devolució si el producte no compleix les teves expectatives.
  • Múltiples opcions de pagament (Bizum, Paypal, transferència, targeta de crèdit o contra reemborsament).

Si encara no heu provat la qualitat dels nostres productes, us convidem a consultar les valoracions i opinions dels nostres clients.

Ja ho tens clar?

No ho pensis més i fes clic aquí! per poder experimentar, en primera persona, allò que Kmax pot fer per tu si tens una densitat de cabell molt pobre.

We found other products you might like!

Es pot navegar pels elements del carrusel mitjançant la tecla de tabulació. Podeu ometre el carrusel o anar directament a la navegació del carrusel mitjançant els enllaços de salt.
Pack Starter Kit de Kmax
37,30 € 41,40 €
chevron-up chevron-down
Pack Combo Set Kmax
52,20 € 61,40 €
Preu club KMAX 49,59 €
chevron-up chevron-down
Pack Startet Kit Plus de Kmax
57,50 € 65,30 €
chevron-up chevron-down
Pack Combo set plus de Kmax
75,00 € 83,40 €
chevron-up chevron-down