Kmax Fibres Capil·lars 5 gr.

chevron-up chevron-down

Disponibilitat En Stock

information-circle

 

Transforma la teva imatge amb les Fibres Capil·lars Kmax de 5gr, una solució revolucionària en pols per als cabells, dissenyada per enfrontar la calvície amb elegància i naturalitat. Aquestes microfibres de queratina, també conegudes com a pólvores per als cabells, estan compostes en un 99,9% de queratina i un 0,01% de silice orgànic, prometent no només qualitat, sinó també un efecte durador i ple de vida.

 

Aquest envàs compacte de 5gr t'ofereix entre 10 i 15 aplicacions, perfecte per portar al teu dia a dia i aplicar amb total discreció. La fórmula, acuradament testada dermatològicament, és apta per a tota mena de pell i cabell, assegurant una experiència sense igual.

 

Les opinions dels usuaris sobre les fibres capil·lars Kmax són molt positives. Destaquen la seva facilitat d'ús i la seva eficàcia com a pols per cobrir la calvície masculina i femenina, ressaltant com aquestes fibres tornen el volum i la confiança al teu cabell. La seva resistència a l'aigua és un altre punt fort, permetent mantenir el teu estil en qualsevol circumstància.

 

Si busques una solució ràpida i eficient per dissimular la pèrdua de cabell, les Fibres Capil·lars Kmax de 5gr són la teva elecció ideal. Disponibles a Kmax Espanya, aquestes pólvores per als cabells són també coneguts com a pols per cobrir la calvície, sent el secret per a un cabell amb més volum i un aspecte rejovenit, tot gràcies a la garantia i recomanació d'una marca líder al sector. Descobreix el poder de les pólvores per als cabells Kmax i recupera la teva confiança en cada aplicació!

 

sellos-de-calidad

 

Descripció plus minus

Envàs de 5 gr. de fibres capil·lars Kmax, un format ideal per tastar-lo, portar-lo de viatge o tenir-lo en el necesser per al gimnàs. A més, Kmax ofereix una gamma de productes complementaris. Aquests productes addicionals proporcionen opcions versàtils per a aquells que busquen solucions específiques, ja sigui per dissimular àrees de calvície o per afegir volum al cabell de manera ràpida i eficaç.

Kmax fibres capil·lars està disponible en 9 colors: negre, castany fosc, castany auburn, castany mitjà, castany clar, ros, cendra, gris i blanc, el que et permet trobar el to perfecte que s'adapti al teu color de cabell i aconseguir un aspecte natural i uniforme.


QUÈ SÓN LES FIBRES CAPIL·LARS?

Les fibres capil·lars de reconstrucció Kmax són microfibres de keratina que s'adhereixen als cabells mitjançant l'electricitat estàtica, densificant els cabells i cobrint instantàniament àrees de calvície, alopècia o cabell fi. Les pólvores per als cabells també són una opció popular per als que busquen millorar l'aparença dels cabells de manera ràpida i efectiva.

Les fibres capil·lars Kmax són un producte 100% natural, la seva composició es compon de 99,9% de keratina i un 0,1% de silici orgànic. És l'únic densificador capil·lar que ha estat provat dermatològicament amb uns resultats que avalen la seva alta qualitat, determinant que el seu ús no perjudica els cabells ni obstrueix el porus.

La coloració de les fibres capil·lars prové directament del color natural de la keratina, sense cap afegit de pigment o tint.

Les fibres capil·lars de reconstrucció Kmax, igual que les pólvores per als cabells, cobreixen instantàniament les àrees de calvície i el cabell prim. Recuperaràs un aspecte amb més cabell en un sol instant, més densitat i volum de cabell en tan sols uns segons.


Com funcionen les fibres capil·lars en dones
Com funcionen les fibres capil·lars en homes

COM FUNCIONEN LES FIBRES CAPIL·LARS KMAX?

Les fibres capil·lars s'uneixen als cabells per mitjà de l'electricitat estàtica. Simplement, cal agitar les microfibres capil·lars, i un cop col·locades als cabells quedaran fixes durant tot el dia i tota la nit. Les fibres capil·lars Kmax estan fetes de la proteïna orgànica keratina, la mateixa proteïna que conté els cabells.

Per a més subjecció recomanem l'aplicació posterior a les fibres, de l'Esprai de Fixació Kmax.

És l'arma secreta utilitzada per milions d'homes i dones arreu del món. Kmax fibres capil·lars és completament indetectable, ni tan sols es nota a pocs centímetres i és resistent al vent, pluja i sudoració. A més, s'elimina fàcilment amb xampú.

Les fibres capil·lars de Kmax és el producte més recomanat referent qualitat-preu.


Aplicació de les fibres capil·lars Kmax

COM APLICAR LES FIBRES CAPIL·LARS

  1. Agita bé abans de la seva aplicació per carregar les microfibres estàticament.
  2. Els cabells han d'estar completament secs perquè les fibres s'adhereixin per electricitat estàtica als cabells.
  3. No us excediu en l'aplicació de les fibres de keratina, ja que podria tenir un efecte no natural, per contra, amb la quantitat suficient el resultat serà el desitjat.
  4. Col·loca el pot a una distància d'uns 10 centímetres sobre el teu cap, fes petits copets amb el dit índex empolvorant les microfibres uniformement per les zones que més ho requereixin, remarcar que l'aplicador de Kmax està dissenyat específicament per evitar deixalles del producte assegurant una dispersió uniforme i constant del producte, també podeu utilitzar per a l'aplicació de les fibres l'Aplicador Esprai Kmax.
  5. Després de l'aplicació de les fibres, es recomana no pentinar amb pintes estretes o fer brusing.
  6. Recomanem l'aplicació de Esprai de Fixació Kmax per a una fixació més gran de les microfibres capil·lars augmentant la durabilitat en el cabell.

Client Kmax posant-se fibres capil·lars

COMO ELEGIR EL COLOR DE LAS FIBRAS CAPILARES

En nou colors estan disponibles les fibres capil·lars de Kmax: Negre, Castany fosc, Castany Aubrun, Castany Mitjà, Castany Clar, Ros, Cendra, Gris i Blanc. Les pólvores per als cabells, una opció complementària, també vénen en una varietat de tons per adaptar-se a diferents colors de cabell. L'àmplia gamma de tons permet identificar el color més semblant al dels cabells, ja que és important triar el to correcte.

Per seleccionar el color més adequat, consulteu la següent carta de colors que us ajudarà a identificar la tonalitat que més s'assembla al vostre cabell. Si el cabell presenta metxes des de l'arrel a la punta, pren com a referència el color de la base dels cabells. També es pot optar per barrejar dos o més colors diferents, obtenint així un resultat excepcional. A més, aquesta mateixa varietat de tons està disponible a les pólvores per als cabells, brindant-te opcions versàtils per aconseguir l'aspecte desitjat.


Colors fibres capil·lars de Kmax

INGREDIENTS

 Keratin, Silica


INFORMACIÓ MULTIMÈDIAWe found other products you might like!

Es pot navegar pels elements del carrusel mitjançant la tecla de tabulació. Podeu ometre el carrusel o anar directament a la navegació del carrusel mitjançant els enllaços de salt.
Pack Starter Kit de Kmax
37,30 € 41,40 €
chevron-up chevron-down
Pack Startet Kit Plus de Kmax
57,50 € 65,30 €
chevron-up chevron-down
Pack de fibres capil·lars Kmax 3gr amb 5uds
29,50 €
Preu club KMAX 27,95 €
chevron-up chevron-down
Starter Kit Plus Professional
57,50 € 65,30 €
chevron-up chevron-down