ExpoSet K-Max Keratin

chevron-up chevron-down

Disponibilitat En Stock

information-circle

 

L'ExpoSet de Kmax és el nou mostrari expositor que permet la visualització de cadascun dels colors de les fibres capil·lars Kmax gràcies als seus envasos transparents.

 

Està pensat per i per a professionals de la perruqueria.

 

La millor manera de disposar tots els colors de les fibres capil·lars kmax al saló.

 

ExpoSet Kmax està compost per 9 envasos transparents de 12.50gr de fibres capil·lars, en cadascun dels colors disponibles: negre, castany fosc, castany mitjà, castany clar, castany marró, ros, cendra, gris i blanc,

Descripció plus minus

L'ExpoSet de Kmax és el nou mostrari expositor que permet la visualització de cadascun dels colors de les fibres capil·lars Kmax gràcies als envasos transparents.

Està pensat per i per a professionals de la perruqueria. En una sola mirada sabràs el color que necessita el teu client.

La millor manera de disposar tots els colors de les fibres capil·lars kmax al saló. Els teus clients podran veure de manera ordenada i molt visual què són les fibres capil·lars i en quins colors estan disponibles.

ExpoSet Kmax està compost per 9 envasos transparents que contenen 12.50gr de producte, fabricats exclusivament per a ExpoSet.

Format pels colors: Negre, Castanyer Fosc, Castanyer Mitjà, Castanyer Clar, Castanyer Pardo, Rubio, Cendra, Gris i Blanc.

És una gran eina de treball per als salons de perruqueria. Sempre tindràs disponible totes les tonalitats per poder aplicar-les a l'usuari quan sorgeixi l'oportunitat i demostrar el gran resultat que ofereixen.

L'ExpoSet Kmax està pensat per poder realitzar les aplicacions a la sala de perruqueria, ja siguin proves als nostres clients o les aplicacions en servei.

Una eina indispensable i molt rendible econòmicament, ja que d'aquest ExpoSet es poden fer més de 500 serveis.

Tingueu en compte que els pots transparents de l'ExpoSet, només es venen en aquest expositor i no es disposa d'unitats individuals, de manera que un cop es gasti, només hauràs de comprar un altre pot o recàrrega i omplir el pot transparent.

We found other products you might like!

Es pot navegar pels elements del carrusel mitjançant la tecla de tabulació. Podeu ometre el carrusel o anar directament a la navegació del carrusel mitjançant els enllaços de salt.
Pack Combo Set Kmax
52,20 € 61,40 €
Preu club KMAX 49,59 €
chevron-up chevron-down
Pack Combo set plus de Kmax
75,00 € 83,40 €
chevron-up chevron-down
Pack de Recàrregues de Fibres Capil·lars de Kmax i Spray de Fixació de 250ml
84,00 € 94,00 €
chevron-up chevron-down
Pack Expert Kmax compost per Fibres Capil·lars de 15gr, Recàrregues de 64gr, Spray de Fixació de 250ml i un Aplicador de Fibres Professional
119,00 € 138,45 €
chevron-up chevron-down