Complement contra la calvície i l'augment de la pròstata | Vitaminity Serenoa Repens Extract 320 mg

Opcions

chevron-up chevron-down

Disponibilitat En Stock

information-circle

Vitaminity Serenoa Repens Extract 320mg és un complement alimentari que conté extracte lipofílic estandarditzat al 90%-95% de Serenoa Repens (Saw Palmetto) a la dosi de 320 mg/càpsula tova.

 

Aquest supliment actua eficaçment en:

 

✔️ El tractament contra l'alopècia androgènica masculina i femenina (AGA)
✔️ En el tractament de la hipertròfia prostàtica benigna (HPB)
✔️ Exerceix la seva acció inhibint els mecanismes hormonals que provoquen la caiguda dels cabells i l'engrandiment de la pròstata.

 

Cada pot conté 60 càpsules toves quantitat indicada per a 2 mesos de tractament.

 

Es recomana prendre 1 càpsula tova al dia, amb aigua abundant.

La presa pot tenir lloc en qualsevol moment del dia i indistintament durant o fora dels àpats.

Descripció plus minus

Vitaminity Serenoa Repens Extract 320 mg

Vitaminity Serenoa Repens Extract 320 mg és un complement alimentari que conté extracte lipofílic estandarditzat al 90%-95% de Serenoa Repens (Saw Palmetto) a la dosi de 320 mg/càpsula tova

L'extracte altament estandarditzat d'aquestes baies ha demostrat ser eficaç per millorar els símptomes urològics relacionats amb la hipertròfia prostàtica benigna (HPB), el flux d'orina i la mida de la pròstata amb menys efectes secundaris que les drogues sintètiques, demostrant tenir antiandrògens a través de la inhibició de l'enzim 5- alfa-reductasa

Com que és un inhibidor de la 5-alfa-reductasa, enzim implicat en la transformació de la testosterona en dihidrotestosterona (DHT), també s'utilitza com a coadjuvant natural en el tractament de l'alopècia androgènica masculina i femenina (AGA) per contrarestar el procés de miniaturització de la el fol·licle pilós que determina un escurçament de la fase de creixement (anàgena) i la miniaturització del cabell

 

Serenoa repens (Saw Palmetto, Sabal serrulata, palmetto florida) és una petita palmera amb fulles grans, amb fruits vermells foscos originals d'Amèrica del Sud (fet de la Florida), el Sud d'Europa i Nord d'Àfrica.

L'ingredient actiu principal contingut a l'extracte d'aquesta planta és beta-sitosterol, però també conté altres esterols, àcids grassos lliures, carotenoides, olis i polisacàrids essencials.

Los indígenas usaban las bayas para tratar diversos trastornos neurológicos, inflamación de la próstata, la disfunción eréctil y la atrofia testicular.

A finals del segle passat, l'extracte es va explicar a la farmacopea oficial a l'estranger. L'eficàcia en el tractament de la hiperplàsia benigna de pròstata, tot i això, va ser confirmada recentment per una revisió d'assajos clínics controlats que van participar prop de 3.000 pacients.

En comparació amb finasteride, la planta produeix millores similars de símptomes urològics, el flux d'orina i la mida de la pròstata amb menys efectes secundaris (especialment pel que fa a la disfunció erèctil) i amb un cost més baix.

L'extracte lipòfil (àcids 90-95% grassos i esterols) de Serenoa repens baies s'utilitza com a adjuvant en el tractament de la hipertròfia benigna de pròstata en estadi I i II i els símptomes associats amb ella.

Assumida per via oral, ha mostrat tenir efectes antiandrògens evidents, inibendo'enzima 5-alfa-reductasa, així com el medicament de síntesi Finasteride, el receptor citosílic del DHT i el receptor citosílic els estrògens.


LES 5 RAONS PER PRENDRE'L

1. Recupera el teu cabell perdut i evita la calvície: Ajuda a millorar la salut del cuir cabellut i promou el creixement de cabell nou.

2. Regula la producció de greix al cuir cabellut i controla l'excés de sèu: Contribueix a mantenir l'equilibri de sèu al cuir cabellut, reduint el greix i evitant l'obstrucció dels fol·licles capil·lars.

3. Promou el creixement de cabell fort i saludable: Estimula el creixement de cabell més gruixut i resistent.

4. Millora la salut del teu cabell i cuir cabellut amb una solució natural i efectiva: Una formulació i ingredients naturals, altament eficaços per millorar la salut capil·lar i del cuir cabellut sense efectes secundaris.

5. Digues adéu a la preocupació per la pèrdua de cabell: Ajuda a millorar laparença del cabell, el que augmenta la confiança en un mateix i redueix la preocupació per la pèrdua de cabell.COM FUNCIONA?

El mecanisme d'acció no es coneix: potser depèn de la combinació d'un efecte antagonista sobre les hormones sexuals, l'acció antiinflamatòria i una alteració al metabolisme del colesterol.

L'Institut Nacional de Salut nord-americà va mostrar interès a la petita palmera. Tot i això, la literatura publicada fins ara és pobra, especialment pel que fa a la durada de l'experimentació i la variabilitat dels protocols de recerca.

L'extracte lipòfil (àcids 90-95% grassos i esterols) de Serenoa repens baies s'utilitza com a adjuvant en el tractament de la hipertròfia benigna de pròstata en estadi I i II i els símptomes associats amb ella.

En darrer terme, l'eficàcia de Serenoa repens es dóna per la sinergia de diversos mecanismes d'acció:

la inhibició de la 5-alfa-reductasa, un enzim implicat en la transformació de la testosterona en dihidrotestosterona (DHT), i el consegüent procés de miniaturització del fol·licle pilós, escurçament de la fase de creixement (anàgena) i despigmentació del cabell, fins a la desaparició total.

antagonisme selectiu Local de la relació entre la dihidrotestosterona i el receptor d'andrògens.

Per tant, pot ser una alternativa viable a la finasterida en el tractament de la caiguda del tipus de cabell androgenètic o un suplement per acompanyar la mateixa finasterida, encara que amb moderació i amb cura, i com sempre, preferiblement sota supervisió mèdica.

Moltes persones temen la possible aparició d'efectes secundaris que resulten de prendre finasterida (pors, recorden, són sovint infundades) prefereixen confiar en aquest extracte d'origen vegetal amb múltiples propietats.

Moltes persones temen l'aparició d'afectes secundaris que resulten de prendre finasterida (pors, recorden, estan sovint infundades) prefereixen confiar en aquest extracte vegetal d'origen possible múltiples propietats.


MODE D'APLICACIÓ

El tractament consisteix a prendre una càpsula al dia de Vitaminity Serenoa repens 320mg per un període d'almenys 6-12 mesos.

Es pot prendre en qualsevol moment del dia i/o bé durant o entre els àpats.

En cas dús combinant amb finasteride, pot ser racional dividir en diferents supòsits vegades (matí / tarda) per garantir la cobertura durant tot el dia en la inhibició de DHT.

Com que és un ingredient actiu, encara que a partir de fonts naturals, que van mostrar bona capacitat inhibidora de DHT quan es pren per via oral en determinades quantitats, la ingesta ha de ser preferiblement darrere de supervisió mèdica, encara que no es requereix una recepta.

L'ús no es recomana en dones en edat fèrtil i en individus d'ambdós sexes en edat prepuberal


PRINCIPIS ACTIUS

La Serenoa Repens ( Saw Palmetto , Sabal serrulata , palmetto de Florida ) és una petita palmera amb fulles amples i baies de color vermell fosc originària del sud dels Estats Units (de fet, Florida), el sud d'Europa i el nord d'Àfrica .

El principal ingredient actiu contingut a l'extracte de les baies d'aquesta planta és el beta-sitosterol però també conté altres esterols, àcids grassos lliures, carotenoides, olis essencials i polisacàrids.

Els nadius feien servir les baies per tractar diverses disfuncions urològiques, inflamació de la pròstata, disfunció erèctil i atròfia testicular.

Ja a finals del segle passat, l'extracte va ser inclòs a la farmacopea oficial d'ultramar. Tot i això, la seva eficàcia en el tractament de la hiperplàsia prostàtica benigna ha estat confirmada recentment per una revisió d'assajos clínics controlats en què van participar aproximadament 3000 pacients.

El mecanisme dacció no es coneix: potser depèn de la combinació dun efecte antagònic sobre les hormones sexuals, una acció antiinflamatòria i una alteració del metabolisme del colesterol.

Fins i tot l'Institut Nacional de Salut dels EUA ha mostrat interès al palmell petit. Tanmateix, la literatura publicada fins ara és escassa, especialment pel que fa a la durada dels assaigs i la variabilitat dels protocols de recerca.

L'extracte lipofílic (90-95% d'àcids grassos i esterols) de les baies de Serenoa repens s'ha utilitzat durant molt de temps com a adjuvant en el tractament de la hipertròfia prostàtica benigna en estadi I i II i els símptomes associats a ella.

Pres per via oral, ha demostrat tenir clars efectes antiandrogènics, en inhibir l'enzim 5-alfa-reductasa.

En definitiva, l'eficàcia de Serenoa repens ve donada per la sinergia de diferents mecanismes d'acció:

  • inhibició de la 5-alfa-reductasa , un enzim implicat en la transformació de la testosterona en dihidrotestosterona (DHT
  • antagonisme selectiu local de l'enllaç entre la dihidrotestosterona i el receptor d'andrògens.

Per tant, pot representar una alternativa vàlida a les drogues sintètiques en el tractament de la hipertròfia prostàtica benigna (HPB) i en el tractament de la pèrdua de cabell androgenètic (AGA).


INGREDIENTS

Cada càpsula tova conté:

320 mg repens de Serenoa (Saw Palmetto) extracte lipòfil estandarditzats per als àcids grassos 90-95%

Composició: (Saw Palmetto. Serenoa repens Petit) extracte de greix soluble estandarditzat al 90% d'àcid gras -95%, gelatina, glicerina, diòxid de titani, òxid de ferro groc.

We found other products you might like!

Es pot navegar pels elements del carrusel mitjançant la tecla de tabulació. Podeu ometre el carrusel o anar directament a la navegació del carrusel mitjançant els enllaços de salt.
Pack Combo Set Kmax
52,20 € 61,40 €
Preu club KMAX 49,59 €
chevron-up chevron-down
Pack Combo set plus de Kmax
75,00 € 83,40 €
chevron-up chevron-down
Pack de Recàrregues de Fibres Capil·lars de Kmax i Spray de Fixació de 250ml
84,00 € 94,00 €
chevron-up chevron-down
Pack Startet Kit Plus de Kmax
57,50 € 65,30 €
chevron-up chevron-down