Pack Combo Set PRO Kmax

63,00 € 72,00 €

Disponibilitat Sense Stock

information-circle

¡Transforma el teu cabell amb el Pack Combo Set PRO Kmax!

 

Aquest increïble set inclou dos dels productes més populars de Kmax:

· Fibres Capil·lares de 32g 

· Spray de Fixació de 250ml

 

Les fibres capil·lars Kmax estan formulades amb queratina pura, sense colorants ni conservants afegits, oferint una solució natural i efectiva per dissimular la manca de cabell i donar-li un volum espectacular a l'instant.

 

Gràcies a la seva càrrega electrostàtica, les fibres s'adhereixen perfectament al cabell existent, creant un efecte de densitat que dissimula les àrees més escasses, permetent lluir una cabellera més gruixuda i saludable en segons.

 

El Spray de Fixació Kmax és el complement perfecte per assegurar que les fibres capil·lars es mantinguin al seu lloc durant tot el dia, resistint vent, pluja, suor i aigua. La seva fórmula lleugera i no enganxosa s'aplica fàcilment i proporciona una fixació forta i duradora sense deixar residus.

 

Aquest pack és ideal per a aquells que busquen una solució ràpida, eficaç i duradora per a la manca de densitat capil·lar. A més, tots els productes Kmax estan dermatològicament provats, garantint-ne la seguretat i eficàcia.

 

Una de les preocupacions més grans a l'hora d'escollir productes per dissimular la falta de cabell és la por de danyar el cuir cabellut o bloquejar els porus. Amb el Pack Combo Set PRO Kmax pots estar tranquil.

 

Les fibres capil·lars Kmax estan elaborades amb ingredients 100% naturals i són dermatològicament provades, assegurant que no causen irritació ni obstrueixen els porus. A més, l'esprai de fixació ha estat formulat per ser suau amb el cuir cabellut mentre proporciona una fixació duradora. Aquest pack no només millora l'aparença del teu cabell a l'instant, sinó que també cuida el teu cuir cabellut, permetent utilitzar-lo amb total seguretat i confiança.

 

P.V.P: 72,00€

Descripció plus minus

¿Què inclou el Pack Combo Set PRO Kmax?

El Pack Combo Set PRO Kmax és la solució definitiva per als que busquen millorar l'aparença dels cabells de manera ràpida i efectiva. Aquest pack combina dos productes estrella de Kmax, dissenyats per treballar plegats i oferir resultats òptims. Perfecte per als qui pateixen falta de densitat capil·lar o desitgen dissimular àrees amb menys cabell, aquest set proporciona una aparença més plena i saludable a l'instant.

 

El Pack Combo Set PRO Kmax inclou dos productes essencials per a la cura i estilisme del cabell:

· Fibres Capil·lares Kmax de 32g: Aquestes fibres estan formulades amb queratina pura, un component natural que s'adhereix electrostàticament als cabells existents, creant un efecte de densitat i volum immediat. Sense colorants ni conservants afegits, les fibres Kmax asseguren un look natural i saludable.


· Spray de Fixació Kmax de 250ml: Aquest esprai està dissenyat per assegurar que les fibres capil·lars es mantinguin al seu lloc durant tot el dia. La seva fórmula lleugera i no enganxosa proporciona una fixació forta i duradora, resistint el vent, la pluja, la suor i l'aigua. A més, és suau amb el cuir cabellut, garantint comoditat i seguretat en el seu ús diari.

 

Per a qui està dissenyat aquest pack?


El Pack Combo Set PRO Kmax està dissenyat per a homes i dones que experimenten manca de densitat capil·lar o que tenen àrees amb menys cabell a causa de diversos factors com la genètica, l'estrès, o condicions mèdiques. Aquest pack és ideal per a:

Persones amb Alopècia: Aquells que desitgen dissimular àrees amb poca densitat capil·lar de manera efectiva i natural.

Persones amb Cabell Fi: Els que busquen donar més volum i densitat als cabells, aconseguint una aparença més plena i saludable.
Qui Vol Sol·lucions Ràpides i Duradores: Persones que necessiten resultats immediats i duradors sense comprometre la salut del cuir cabellut.lludo.
Usuaris que Valoren Productes Naturals i Segurs: Aquells que prefereixen productes formulats amb ingredients naturals, dermatològicament provats i lliures de químics agressius.


Amb el Pack Combo Set PRO Kmax, podeu gaudir d'una cabellera espectacular i plena de confiança, sense preocupar-vos per efectes secundaris o danys al cuir cabellut. Aquest set ofereix una solució completa i eficaç per transformar la teva aparença capil·lar a l'instant.

 

Beneficis de les Fibres Capil·lars Kmax

Les fibres capil·lars Kmax ofereixen una solució innovadora i efectiva per als que volen millorar l'aparença dels cabells de manera immediata. Aquestes fibres proporcionen múltiples beneficis que van més enllà de simplement dissimular la manca de cabell, fent que siguin una opció popular entre els usuaris que busquen resultats naturals i duradors.Les fibres capil·lars Kmax ofereixen una solució innovadora i efectiva per als que volen millorar l'aparença dels cabells de manera immediata. Aquestes fibres proporcionen múltiples beneficis que van més enllà de simplement dissimular la manca de cabell, fent que siguin una opció popular entre els usuaris que busquen resultats naturals i duradors.

 

¿Com funcionen les fibres capil·lars?


Les fibres capil·lars Kmax estan fetes de queratina pura, la mateixa proteïna que compon els cabells humans. Aquestes fibres són microscòpiques i estan carregades electrostàticament, cosa que permet que s'adhereixin de manera segura i natural al cabell existent. En aplicar-les sobre el cabell sec, les fibres s'entrellacen amb els cabells naturals, creant un efecte de més densitat i volum en qüestió de segons. La càrrega electrostàtica assegura que les fibres romanguin al seu lloc durant tot el dia, resistint el vent, la pluja i la suor.

 

Són segures les fibres capil·lars per al cuir cabellut?


Les fibres capil·lars Kmax estan dermatològicament provades i formulades amb ingredients naturals, assegurant que no causin irritació ni obstrueixin els porus del cuir cabellut. Aquestes fibres són hipoal·lergògenes i no contenen colorants ni conservants afegits, cosa que les fa segures per a l'ús diari. La seva formulació evita qualsevol tipus de dany al cuir cabellut o al fol·licle pilós, permetent als usuaris gaudir d'una cabellera més densa i volumosa sense preocupar-se per efectes secundaris negatius.

 

¿Les fibres capil·lars poden obstruir els porus?

Les fibres capil·lars Kmax estan formulades amb queratina pura i altres ingredients naturals, dissenyats per no obstruir els porus. Aquestes fibres són extremadament lleugeres i fines, cosa que permet que s'adhereixin al cabell sense penetrar al cuir cabellut ni bloquejar els fol·licles pilosos.

A més, estan provades dermatològicament per assegurar que no causin irritacions ni problemes d'obstrucció. Per tant, pots fer-les servir amb tranquil·litat, sabent que no afectaran negativament la salut del teu cuir cabellut.

A més, no interfereixen amb el creixement del cabell. Aquestes fibres s'adhereixen únicament a la superfície del cabell existent, sense penetrar al cuir cabellut o afectar els fol·licles pilosos. En no interactuar amb el sistema de creixement del cabell, les fibres capil·lars Kmax permeten que el cabell creixi de manera natural. De fet, molts usuaris continuen amb els seus tractaments capil·lars habituals sense notar cap canvi negatiu en el creixement del cabell.

 

Avantatges d'usar fibres capil·lars de queratina pura


· Aspecte Natural: La queratina pura utilitzada a les fibres Kmax assegura que es barregin perfectament amb els cabells naturals, proporcionant un acabat imperceptible i natural.
· Fixació Duradora: Gràcies a la càrrega electrostàtica, les fibres s'adhereixen fermament al cabell, mantenint-se al seu lloc durant tot el dia, fins i tot en condicions climàtiques adverses.
· Versatilitat: Les fibres capil·lars Kmax estan disponibles en una àmplia gamma de colors, permetent una coincidència exacta amb qualsevol to de cabell. Això garanteix que els usuaris puguin trobar el color perfecte per als cabells.
· Seguretat i Comoditat: Com que són dermatològicament provades i lliures de químics agressius, aquestes fibres són segures per a tot tipus de cuir cabellut, fins i tot els més sensibles. No causen irritacions ni obstrueixen els porus, cosa que en permet l'ús diari sense preocupacions.
· Fàcil Aplicació: Les fibres capil·lars Kmax són fàcils d'aplicar i poden integrar-se a la rutina diària de cura capil·lar. Només cal aplicar-les sobre el cabell sec i fixar-les amb l'esprai de fixació Kmax per obtenir resultats instantanis.


Usar fibres capil·lars de queratina pura com les de Kmax no només millora l'aparença dels cabells a l'instant, sinó que també ofereix una solució segura i efectiva per als que busquen una cabellera més densa i voluminosa.

 

Les fibres capil·lars són visibles al tacte o al apropar-se?

 

Quan s'apliquen correctament, les fibres capil·lars Kmax són pràcticament indetectables. Aquestes fibres estan dissenyades per barrejar-se perfectament amb els cabells naturals, creant un efecte de densitat que no és visible al tacte ni a l'apropar-se. La textura i el color de les fibres estan formulats per imitar els cabells humans, assegurant un acabat natural i sense grumolls. Fins i tot a una distància propera, les fibres s'integren tan bé que passen desapercebudes.

 

Quant de temps perduren les fibres capil·lars aplicades?

 

Les fibres capil·lars Kmax poden durar tot el dia fins que rentis el teu cabell. La durabilitat depèn en gran mesura de l'ús de l'esprai de fixació, que assegura que les fibres es mantinguin al seu lloc fins i tot en condicions adverses. Per prolongar la durada, és recomanable evitar tocar-se els cabells amb freqüència i seguir les instruccions d'aplicació i fixació. De mitjana, les fibres poden mantenir-se efectives durant 24 hores, oferint una solució de llarga durada per a la densitat capil·lar.