Xampú anticaiguda i Loció estimulant | Kmax Hair Growth Therapy Set

41,94 € 52,80 €

Disponibilitat En Stock

information-circle

 

El Kit de Terapia para el Crecimiento del Cabello Kmax es una solución integral para aquellos que buscan un tratamiento efectivo contra la caída del cabello.

 

Este paquete incluye:

• Kmax Stimulating Shampoo 250 ml.

• Kmax Stimulating Hair Growth Therapy 100 ml.

 

Combinando estos dos productos poderosos, podrás frenar la caída del cabello y estimular su crecimiento.

El Kmax Stimulating Shampoo no es simplemente un champú anticaída común; es una fórmula avanzada que combina ingredientes activos como triaminodil, ácido azelaico y cafeína. Estos componentes trabajan juntos para revitalizar el cuero cabelludo y fortalecer el cabello desde la raíz, haciéndolo ideal para aquellos que buscan un tratamiento anticaída para el pelo.

 

Por otro lado, el Kmax Stimulating Hair Growth Therapy es una loción en spray que actúa como un tratamiento anticaída intensivo. Sus ingredientes, que incluyen Triaminodil al 5% y extractos naturales como Nigella sativa, trabajan sinérgicamente para estimular el crecimiento de cabello nuevo, siendo un complemento perfecto para el champú anticaída.

 

Elegir el Kit de Terapia para el Crecimiento del Cabello Kmax significa optar por un enfoque doble en la lucha contra la caída del cabello.

Este paquete no solo ofrece un tratamiento anticaída de cabello eficaz, sino que también proporciona los nutrientes necesarios para promover un cabello más fuerte y saludable. Es la combinación perfecta para aquellos que desean ver resultados reales y duraderos en la mejora de su estado capilar.

 

Con este paquete, experimentarás una mejora notable en la densidad y el volumen de tu cabello.

 

P.V.P. 59,80€

Personalitza Xampú anticaiguda i Loció estimulant | Kmax Hair Growth Therapy Set

Personalització

Preu final del producte
chevron-up chevron-down
Descripció plus minus

La investigació dels millors principis actius per millorar-ne l'eficàcia i l'efecte sinèrgic ha permès als investigadors de Kmax crear un tractament únic contra la calvície.


Kmax Stimulating Hair Growth Therapy - Loció tòpica intensiva - 100ml

La nova loció en esprai de Kmax és un tractament tòpic intensiu que estimula el creixement natural del cabell fi.

Els ingredients principals inclouen Triaminodil 5%, Àcid azelaic, Beta sitosterol, 18 beta glycyrrhetic àcid, Genisteïna, Nigella sativa ess. Oli, Procapil i Cafeïna.

Estimula el creixement dels cabells segons diversos mecanismes d'acció.

Inhibeix la 5-alfa-reductasa, que converteix testosterona en DHT. Aquesta hormona és la responsable de la miniaturització del cabell, que és la responsable de la pèrdua de cabell de patró masculí.

Actua com un agent ANTIINFLAMATORI local i inhibeix les prostaglandines inflamatòries.

Ajuda a restaurar el cicle normal de creixement del cabell després de l'efluvi telogen, que sovint és associat amb la pèrdua de cabell de patró masculí.

 

Acció sinèrgica sobre els mecanismes hormonals, efluvi i pèrdua de cabell

 

Kmax Stimulating Hair Growth Therapy és una loció amb alcohol. Els principals ingredients actius inclouen:

Triaminodil, l'eficàcia del qual en el creixement del cabell ha estat provada per nombrosos assajos clínics. Es troba a la fórmula en una alta concentració (5%).

Àcid azelaic i la genisteïna, juguen un paper important en la inhibició de la DHT, una hormona involucrada en el desenvolupament de la calvície de patró masculí.

Beta-sitosterol actua sobre el cicle de creixement del cabell, ajudant a mantenir la fase anàgena i optimitzar la fase de catagen.

18 àcid beta-glicirrètic i l'oli essencial de Nigella Sativa, que realitzen una acció antiinflamatòria, exercint així efectes sobre els mecanismes hormonals, l'efluvi telogen i la calvície de patró masculí.


MODE D'ÚS

Agiteu l'ampolla abans d'utilitzar. Apliqui Kmax Stimulating Hair Growth Therapy una vegada al dia, variant la quantitat, segons sigui necessari, polvoritzi a l'àrea del cabell fi. Massatge la loció al cuir cabellut amb els rovells dels dits per repartir el producte de forma uniforme. No esbandida; deixeu que Kmax Stimulating Hair Growth Therapy actuï almenys 3 a 4 hores abans de rentar-se els cabells.

Es pot fer servir simultàniament amb altres tractaments tòpics, és recomanable esperar uns minuts entre les aplicacions.


INGREDIENTS

Etanol, aiguamarina, òxid de pirrolidinil diaminopirimidina, etoxidiglicol, polisorbat-20, oli de ricí hidrogenat PEG-40, àcid azelaic, àcid 18 beta glicirrètic, genisteïna, Nigella sativa ess. Oli., Cafeïna, betasitosterol, biotinoil tripèptid-1, àcid oleanòlic, apigenina, salicilat de sodi, PPG-26-buteth-26, butilenglicol, àcid làctic, linalool.


Kmax Xampú Suau Estimulant - 250 ml

Conté els mateixos ingredients actius que la loció tòpica, representant el complement ideal per maximitzar els seus resultats. El Kmax Stimulating Shampoo és, a més, un xampú d'alta qualitat ric en agents calmants i voluminitzadors, amb una agradable fragància i un efecte refrescant de menta.

El nou tractament anticaiguda Kmax, amb ingredients actius sinèrgics en dosis altes combinades, ofereix suport des de múltiples angles terapèutics involucrats en les diverses causes de la pèrdua de cabell. És una excel·lent opció per a aquells que busquen solucions eficaces contra la caiguda del cabell i el tractament anticaiguda de cabell, concretament amb:

- Estimular el creixement del cabell dacord amb diferents mecanismes dacció.

- Proporcionar una acció inhibitòria de la 5-alfa-reductasa, un enzim que converteix la testosterona en DHT, responsable de la miniaturització dels cabells implicats en l'alopècia androgenètica.

- Actuar com a antiinflamatori local i sobre inhibicions inflamatòries de prostaglandines (veure D2 PGD2)

- Ajuda a la recuperació del cicle normal del cabell després de l'efluvi telogen que sovint se superposa a la pèrdua de cabell d'origen androgènic


Triaminodil
Principi actiu amb acció estimulant que deu la seva acció a l'extraordinària similitud estructural amb el conegut Minoxidil. Pertany a la categoria dels anomenats "N-Òxids", que inclou, a més del conegut medicament contra la calvície, altres molècules recolzades per estudis o patents que han demostrat la seva activitat en el creixement del cabell. La seva eficàcia s'ha verificat en diversos estudis clínics que l'han utilitzat en concentracions al voltant de l'1%: a Kmax es va introduir en una concentració final del 5% per aprofitar-ne al màxim el potencial.


Àcid azelaic
És un àcid dicarboxílic que inhibeix l'enzim 5-alfa-reductasa, un enzim responsable de convertir la testosterona en DHT, una hormona involucrada en el desenvolupament de la calvície androgenètica.

A més, les seves múltiples propietats antibacterianes, antiinflamatòries i el potencial d'adjuvant en els trastorns de queratinització i radicals lliures el converteixen en un bon ingredient actiu que es pot integrar en una teràpia mixta destinada a derrotar la calvície.


18 àcid gliceri beta
És l'àcid triterpè orgànic extret de la regalèssia, que té una estructura similar a la de les hormones i els esteroides. S'ha demostrat que té una activitat antiinflamatòria significativa, molt similar a la de la cortisona (tipus cortison), a través de la inhibició de l'enzim tissular 11-beta hidroxi-esteroide-deshidrogenasa que converteix el cortisol de manera activa a inactiva. Alhora, té una acció inhibidora de l'enzim 5-alfa-reductasa, un enzim responsable de la conversió de testosterona en DHT


Beta-sitosterol
El beta-sitosterol és un esteroide vegetal, extraïble de Saw Salmetto (Serenoa repens) o de Pyeum africanum, que sembla tenir les característiques del progestagen 17 reemplaçat i juntes d'estrogen feble (i anti-estrogen). És capaç de comprometre simultàniament la 5 alfa reductasa (tipus I i II) i els receptors d'andrògens citosòlics als quals s'uneix la dihidrotestosterona (que és a l'origen de l'alopècia androgenètica) i els altres andrògens. També s'uneix als receptors d'estrògens de la membrana cel·lular en activar-los, però alhora actua com un antiestrogen que preveu l'enllaç amb els estrògens reals. A nivell del fol·licle pilós, aquest tipus d'activació pot activar l'adenil ciclasa de la membrana, estimular la mitosi de la matriu, contribuir al manteniment de l'anàgen ia l'optimització de la fase catàgena.


La genisteïna
És una isoflavona derivada de la soja que actua com a fitoestrogen: estructuralment i biològicament es comporta com a estrògens endògens, encara que amb una potència decididament reduïda.

Nombrosos estudis han demostrat que les isoflavones presents a la soja tenen activitat en el tractament de la pèrdua de cabell, ja que prolonguen la fase anàgena i actuen com anit-DHT, inhibint l'activitat de la 5-alfa-reductasa.


Oli essencial de nigella sativa
És un oli essencial molt preuat que deu les seves propietats al seu constituent més abundant, és a dir, la timina: segons diversos estudis, aquesta molècula ha demostrat tenir fortes propietats antiinflamatòries en actuar sobre les prostaglandines D2 (PG2), STA3 i JAK2 involucrades al efluvi telogen. tant en calvície de tipus androgenètica.


Procapil
Aquest és un complex patentat que conté el pèptid biotinoil tripèptid-1, d'àcid oleanòlic i apigenina.

Biotinoyl Tripeptide-1: pèptid biomimètic considerat efectiu per augmentar les proteïnes d'adhesió que són importants per ancorar les arrels del cabell i promoure l'activitat dels queratinòcits

Àcid oleanòlic extret de les fulles d'olivera: aquest triterpenoide es considera un inhibidor de la 5-alfa-reductasa; per això, s'ha inclòs durant alguns anys en algunes de les preparacions més innovadores per a la cura del cabell i el contrast de la seborrea.

Apigenina: un flavonoide vegetal que té un efecte estimulant sobre el creixement del cabell, com es mostra en un estudi específic que va mostrar la seva activitat a TGF-beta1, un inductor del catàleg activat per andrògens activat en abundància a la papil·la dèrmica dels fol·licles subjectes a alopècia. androgenètica.


Cafeïna
Pertany a la classe de xantines que han demostrat ser capaços d'inhibir la fosfodiesterasa, un enzim que catalitza la conversió de CAM a 5 AMP (inactiva). En conseqüència, l'acumulació intracel·lular de cAMP segueix, no per la seva producció més gran, sinó per una prolongació de la vida mitjana per degradació inhibida. Per tant, representa un ingredient actiu que activa el sistema de proteïna quinasa i modula la disponibilitat denergia per a la síntesi de proteïnes del cabell.
Aquestes premisses han dirigit diversos autors cap a l'ús tòpic de les xantines a l'alopècia androgenètica amb la justificació d'allargar la fase anàgena.


Salicilat de Sodi

Sal de sodi de l'àcid salicílic: és un ingredient actiu amb acció antiinflamatòria, calmant i amb propietats exfoliants febles. També facilita la penetració a la pell dels altres ingredients actius presents.


Sulfat de zinc i vitamina B6
La sinergia del zinc i la vitamina B6, recolzada per l'àcid azelaic, ha demostrat una gran capacitat per inhibir, in vitro, l'enzim 5-alfa redactasa (en percentatges superiors al 90%) i, per tant, l'ús d'aquests components per tractar la calvície androgenètica.

We found other products you might like!

Es pot navegar pels elements del carrusel mitjançant la tecla de tabulació. Podeu ometre el carrusel o anar directament a la navegació del carrusel mitjançant els enllaços de salt.
K-Max Copper Peptides Scalp & Follicle Spray - opt
36,95 €
Preu club KMAX 34,95 €
chevron-up chevron-down
Envàs del Suplement alimentari anti-dht 150 càpsules per actuar contra la pèrdua de cabell de Kmax
32,90 €
Preu club KMAX 30,00 €
chevron-up chevron-down
Spray Loció Hair Growth Therapy de Kmax Espanya
36,90 €
Preu club KMAX 34,90 €
chevron-up chevron-down
Tractament contra l'alopècia |  Pack Kmax Stimulating Hair Growth ANTI-DHT
36,90 € 52,80 €
chevron-up chevron-down