Loció per estimular el creixement en cabells fins | Kmax Stimulating Hair Growth Therapy

chevron-up chevron-down
Preu club KMAX: 34,90 €

Unir-me al Club KMAX
És gratuït i et permetrà obtenir GRANS DESCOMPTES i REGALS EXCLUSIUS.

Disponibilitat En Stock

information-circle

 

La loció Kmax Stimulating Hair Growth Therapy és una solució avançada per a aquells que busquen una loció capil·lar que no només millori l'aparença del cabell, sinó que també estimuli el creixement d'un cabell més dens i fort.

 

Aquesta loció per al cabell fi és un tractament tòpic intensiu que aborda diversos fronts per revitalitzar el teu cabell.

Formulada amb ingredients clau com Triaminodil al 5%, Àcid azel·laic, Beta sitosterol i Cafeïna, aquesta loció per al cabell treballa inhibint la 5-alfa-reductasa, l'enzim responsable de convertir la testosterona en DHT.

En reduir els nivells de DHT, coneguts per causar la miniaturització del cabell i la pèrdua de cabell de patró masculí, aquesta loció capil·lar ajuda a prevenir aquesta caiguda.

 

A més, la Kmax Stimulating Hair Growth Therapy actua com un potent agent antiinflamatori, reduint les prostaglandines inflamatòries i restaura el cicle normal de creixement del cabell. Això la converteix en una loció ideal per a aquells que pateixen d'eflúvi telogen, una causa comuna de pèrdua de cabell.

 

Per què triar aquesta loció? La Kmax Stimulating Hair Growth Therapy ofereix una combinació única d'ingredients naturals i científicament provats, convertint-la en una opció segura i efectiva per millorar la salut capil·lar.

Aquesta loció capil·lar és fàcil d'aplicar i és ideal per a un tractament continu, ajudant a aconseguir un cabell més gruixut i saludable.

 

Envàs de 100ml.

 

Descripció plus minus

La nova loció en spray de Kmax és un tractament tòpic intensiu dissenyat per estimular el creixement natural del cabell fi. Entre els seus ingredients principals es troben el Triaminodil 5%, Àcid Azeliac, Beta sitosterol, 18 beta glycyrrhetic acid, Genisteïna, Nigella sativa ess. Oli, Procapil i Cafeïna.

Aquesta loció actua sobre diversos mecanismes per fomentar el creixement capil·lar. Inhibeix la 5-alfa-reductasa, l'enzim que converteix la testosterona en DHT, la hormona responsable de la miniaturització del cabell i, per tant, de la pèrdua de cabell de patró masculí. A més, funciona com a agent antiinflamatori local i inhibeix les prostaglandines inflamatòries.

La loció per al cabell també contribueix a restaurar el cicle normal de creixement del cabell després de l'eflúvi telògen, sovint associat amb la pèrdua de cabell de patró masculí. Aquest producte es presenta com una solució per a cabell integral, oferint una resposta completa per estimular el creixement natural del cabell fi.


Acció sinèrgica sobre els mecanismes hormonals, efluvi i pèrdua de cabell

Kmax Stimulating Hair Growth Therapy és una loció amb alcohol. Els principals ingredients actius inclouen:

Triaminodil, l'eficàcia del qual en el creixement del cabell ha estat provada per nombrosos assajos clínics. Es troba a la fórmula en una alta concentració (5%).

Àcid azelaic i la genisteïna, juguen un paper important en la inhibició de la DHT, una hormona involucrada en el desenvolupament de la calvície de patró masculí.

Beta-sitosterol actua sobre el cicle de creixement del cabell, ajudant a mantenir la fase anàgena i optimitzar la fase de catagen.

18 àcid beta-glicirrètic i l'oli essencial de Nigella Sativa, que realitzen una acció antiinflamatòria, exercint així efectes sobre els mecanismes hormonals, l'efluvi telogen i la calvície de patró masculí.


MODE D'ÚS

Agiteu l'ampolla abans d'utilitzar. Apliqui Kmax Stimulating Hair Growth Therapy una vegada al dia, variant la quantitat, segons sigui necessari, polvoritzi a l'àrea del cabell fi. Massatge la loció al cuir cabellut amb els rovells dels dits per repartir el producte de forma uniforme. No esbandida; deixeu que Kmax Stimulating Hair Growth Therapy actuï almenys 3 a 4 hores abans de rentar-se els cabells.

Es pot fer servir simultàniament amb altres tractaments tòpics, és recomanable esperar uns minuts entre les aplicacions.


INGREDIENTS

Etanol, aiguamarina, òxid de pirrolidinil diaminopirimidina, etoxidiglicol, polisorbat-20, oli de ricí hidrogenat PEG-40, àcid azelaic, àcid 18 beta glicirrètic, genisteïna, Nigella sativa ess. Oli., Cafeïna, betasitosterol, biotinoil tripèptid-1, àcid oleanòlic, apigenina, salicilat de sodi, PPG-26-buteth-26, butilenglicol, àcid làctic, linalool.


MULTIMÈDIA

More Information plus minus
Club Price 34,90 €

We found other products you might like!

Es pot navegar pels elements del carrusel mitjançant la tecla de tabulació. Podeu ometre el carrusel o anar directament a la navegació del carrusel mitjançant els enllaços de salt.
Pack Combo Set Kmax
52,20 € 61,40 €
Preu club KMAX 49,59 €
chevron-up chevron-down
Pack Combo set plus de Kmax
75,00 € 83,40 €
chevron-up chevron-down
Pack de Recàrregues de Fibres Capil·lars de Kmax i Spray de Fixació de 250ml
84,00 € 94,00 €
chevron-up chevron-down
Pack Expert Kmax compost per Fibres Capil·lars de 15gr, Recàrregues de 64gr, Spray de Fixació de 250ml i un Aplicador de Fibres Professional
119,00 € 138,45 €
chevron-up chevron-down