Loció Reparadora del cuir cabellut | Kmax Copper Peptides Scalp & Follicle Spray

chevron-up chevron-down
Preu club KMAX: 34,95 €

Unir-me al Club KMAX
És gratuït i et permetrà obtenir GRANS DESCOMPTES i REGALS EXCLUSIUS.

Disponibilitat En Stock

information-circle

 

El Kmax Copper Peptides Scalp & Follicle Spray és una loció en spray ideal per a aquells que pateixen de cuir cabellut irritat i busquen un tractament eficaç.

Aquesta loció està especialment formulada per beneficiar el cabell fi i regenerar el cuir cabellut, proporcionant alleujament i restauració.

 

Amb una alta concentració de pèptids de coure, coneguts per les seves propietats regeneratives, aquest spray és ideal per a aquells que necessiten un tractament per al cuir cabellut irritat. La seva fórmula avançada no només ajuda a reforçar el cabell fi, sinó que també calma i repara el cuir cabellut irritat, resolent problemes com la caspa i la descamació.

 

Per què triar el K-Max Copper Peptides Scalp & Follicle Spray?

 

Aquest producte ofereix una doble acció: cuida del teu cuir cabellut mentre millora la salut i l'aspecte del teu cabell.

És el complement perfecte per a locions o tractaments farmacològics per a la caiguda del cabell, treballant en sinergia per maximitzar els resultats.

 

Conté 2 ampolles de 100 ml cadascuna i un aplicador pràctic per aplicar directament sobre la zona irritada.

 

Aquest spray és una solució efectiva per mantenir un cuir cabellut saludable i un cabell més fort.

 

Descripció plus minus

Kmax copper peptides scalp & follicle spray és una loció indicada per al cabell fi i cuir cabellut sensible, així com per al cuir cabellut irritat.

És una loció cosmètica de Kmax que basa la seva acció en una alta concentració dels pèptids de coure; els seus efectes estan demostrats per beneficiar específicament al cabell fi i regenerar el cuir cabellut enrogit o irritat.

La presència de pèptids de coure en l'alta concentració d'aquesta loció és el complement compatible amb locions o tractaments de teràpia farmacològica per a la caiguda del cabell. Els seus efectes reconstrueixen i ajuden a afavorir un cuir cabellut saludable, resolent també els problemes de caspa i de descamació.

Aquesta loció proporciona un tractament integral, abordant tant la fragilitat del cabell fi com els problemes del cuir cabellut irritat, convertint-la en una opció completa per a aquells que busquen millorar la salut capil·lar.


COM FUNCIONA?

Els pèptids de coure tenen excel·lents qualitats antiinflamatòries, reparen la pell i són ideals per contrarestar qualsevol irritació del cuir cabellut, així com la seborrea, envermelliment, picor o descamació seca o greix.

Aquests problemes de la pell són molt freqüents en persones que pateixen alopècia androgènica, empitjorant la seva pell pels tractaments de locions amb base alcohòlica, com ara el minoxidil.

S'ha demostrat que els pèptids de coure promouen la formació de vasos sanguinis i estimulen de manera lleu el creixement del cabell.

Per tot això, la combinació d'aquest producte amb altres tractaments per a la caiguda dels cabells augmenta l'eficàcia i ajuda a mantenir el cuir cabellut en unes condicions òptimes.

Aquest producte que ve en format d'esprai s'ha d'aplicar almenys 3/4 cops per setmana, encara que és preferible aplicar-lo cada dia. S'utilitzés la quantitat necessària per cobrir les zones necessàries ajudant-nos d'un lleuger massatge al cuir cabellut per facilitar-ne la distribució uniforme del producte, de 6 a 8 polvoritzacions seria una quantitat recomanada.

Un cop aplicat el producte es recomana no rentar els cabells en el termini de 6 hores perquè faci el seu efecte correctament.

En poder combinar-se amb altres tractaments tòpics es recomana deixar passar uns minuts entre les aplicacions.

Agiteu l'ampolla abans del seu ús.

ADVERTIMENT: Per motius de seguretat en el transport, no es poden enviar productes en esprai, fora del continent europeu.


INGREDIENTS

Aqua, Ethanol, Hydrolyzed wheat protein, Polisorbat-20, Copper sulfat,Mentha piperita herb oil, Glycerin, Glucose, Sorbitol, Sodium glutamate, Urea,Sodium PCA, Glycine, Panthenol, Limonene, Phenoxyethanol, , Sodium Hydroxide.


INFORMACIÓ MULTIMÈDIAMore Information plus minus
Club Price 34,95 €

We found other products you might like!

Es pot navegar pels elements del carrusel mitjançant la tecla de tabulació. Podeu ometre el carrusel o anar directament a la navegació del carrusel mitjançant els enllaços de salt.
Envàs del Suplement alimentari anti-dht 150 càpsules per actuar contra la pèrdua de cabell de Kmax
32,90 €
Preu club KMAX 30,00 €
chevron-up chevron-down
Spray Loció Hair Growth Therapy de Kmax Espanya
36,90 €
Preu club KMAX 34,90 €
chevron-up chevron-down
KMAX HAIR GROWTH THERAPY SET
41,94 € 52,80 €
chevron-up chevron-down
Tractament contra l'alopècia |  Pack Kmax Stimulating Hair Growth ANTI-DHT
47,25 € 52,80 €
chevron-up chevron-down