Kit Post Trasplante Capilar Kmax | Healing Post-Cirugía Capilar

86,15 € 96,80 €

Disponibilitat En Stock

information-circle

 

Kmax Healing Hair Transplant Post Surgery Kit és la primera línia de productes pensada específicament com a tractament capil·lar per al cabell i el cuir cabellut en la delicada i important fase postoperatoria d'una sessió de trasplant de cabell.

 

Està compost per:

• Kmax Healing Hair Transplant Post-Surgery Lenitive Oil: Aquest oli en spray amb efecte calmant conté vitamina E, extractes de malva, calèndula i camamilla amb acció antiinflamatòria i emol·lient. Ideal per tractar el cuir cabellut irritat i enrogit, redueix la picor i evita danys per rascades. Aquest spray calmant amb propietats hidratants i regeneratives, formulat amb un oli sec d'absorció ràpida, aconsegueix:

    - Hidratar i calmar el cuir cabellut.
    - Suavitzar els coàguls derivats del trasplant capilar.
    - Facilitar-ne el desprendiment fisiològic.
   -  Contribuir a la regeneració de les cèl·lules de les unitats foliculars i els teixits perifoliculars.

 

• Kmax Healing Hair Transplant Post-Surgery Foamer Shampoo: Aquest xampú espumós de rentat suau, a base de Gel d'Aloe Vera, és específic com a tractament capil·lar per al cabell en la fase immediatament posterior a un trasplant. La seva acció ultra suau, calmant i hidratant evita el risc d'una caiguda accidental de les unitats foliculars recent implantades. Recomanem utilitzar aquest xampú després del trasplant capilar.

 

• Kmax Healing Hair Transplant Post-Surgery Cleanser Shampoo: Aquest xampú en gel ultra suau està formulat específicament per netejar el cabell, el cuir cabellut i les unitats foliculars després d'un trasplant capilar, essent essencial com a part del tractament capil·lar per al cabell.

 

• Kmax Healing Hair Transplant Post Surgery Follicle Activator Supplement: Aquest suplement alimentari específic per després del trasplant capilar conté principis útils per augmentar i accelerar el creixement del cabell i de les unitats foliculars. Al mateix temps, realitza una acció antisèptica, antiinflamatòria i antioxidant.

 

Els productes de la Línia Healing, Trasplant Capil·lar Post-Cirurgia, han estat desenvolupats en col·laboració amb metges especialistes amb dècades d'experiència en cirurgia contra la calvície, seguint els criteris més estrictes en la selecció d'ingredients i principis actius. Aquests productes són provats dermatològicament i es fabriquen a Itàlia d'acord amb els estàndards de qualitat més rigorosos de la Unió Europea. Aquest tractament capil·lar per al cabell ofereix una solució completa i eficaç per a la fase postoperatoria d'un trasplant capilar.

 

PVP: 96,90€

Personalitza Kit Post Trasplante Capilar Kmax | Healing Post-Cirugía Capilar

Personalització

Preu final del producte
chevron-up chevron-down
Descripció plus minus

Kit postquirúrgic Kmax: molt més que un xampú després d'empelt capil·lar

Kmax Healing Hair Transplant Post Surgery Kit és el primer conjunt de productes formulats específicament per cuidar els cabells i el cuir cabellut després d'una sessió de trasplantament.

 
No es tracta només d'un xampú després d?empelt capital, sinó de tota una sèrie de productes pensats per augmentar les possibilitats d?èxit després d?una cirurgia de trasplantament de cabell.


Equip de Cirurgià en una intervenció de trasplantament capil·lar

Els productes de la Línia Healing, Trasplant Capil·lar Post-Cirurgia, han estat desenvolupats en col·laboració amb metges especialistes amb dècades d'experiència en cirurgia contra la calvície, seguint els criteris més estrictes en la selecció d'ingredients i principis actius. Aquests productes són provats dermatològicament i es fabriquen a Itàlia d'acord amb els estàndards de qualitat més rigorosos de la Unió Europea.

Aquest tractament capil·lar per al cabell s'ha dissenyat amb l'objectiu específic de proporcionar cura i suport integral després d'un trasplant capil·lar. Amb ingredients seleccionats amb cura, aquests productes estan formulats per promoure la curació i la regeneració capil·lar, oferint una solució efectiva i segura per a aquells que busquen optimitzar els resultats de la seva cirurgia i mantenir un cabell saludable. Aquest tractament capil·lar per al cabell és la elecció ideal per a aquells que desitgen experimentar els beneficis d'una atenció postquirúrgica de alta qualitat.


Segells garantia de la Gamma Helaing de Kmax

La investigació que hi ha darrere dels productes que componen el kit han estat creats des de la necessitat de nombrosos cirurgians, que buscaven un kit de productes especialment creats, per subministrar els pacients a la delicada i molt important fase postoperatòria immediata ia les setmanes posteriors a la intervenció d'un trasplantament capil·lar.


Zona receptora del cuir cabellut intervinguda en un trasplantament capil·lar

Durant aquest temps, és extremadament important calmar i netejar suaument el cuir cabellut per evitar el despreniment mecànic i primerenc dels coàguls (crostes) formats durant la cirurgia.


Hombre días después del trasplante capilar

L'acció hidratant, antiinflamatòria i emol·lient dels ingredients utilitzats en la formulació dels productes en facilita el despreniment fisiològic i ajuda alhora a la regeneració cel·lular.


Què inclou el nostre kit amb xampú per a empelt capil·lar?

A continuació pots veure amb més detall com es fa servir el nostre xampú després de l'empelt capil·lar, així com la resta de productes que integren aquest kit. Kmax Healing Hair Transplant Post Surgery Kit:


Xampú escumós, postcirurgia capil·lar

Kmax Healing Hair Transplant Post-Surgery Foamer Shampoo, és el xampú escumós de rentat delicat a base de gel d'àloe vera, específic per al postrasplantament capil·lar. La seva acció ultra suau, calmant i hidratant evita el risc d'extracció accidental de les unitats fol·liculars recentment implantades.

És un producte específicament formulat per cuidar els cabells i el cuir cabellut després d'una sessió de trasplantament capil·lar.

El format de xampú en escuma produïda pel seu dosificador permet netejar el cuir cabellut disminuint la possibilitat de causar traumatismes al cabell acabat de trasplantar.


Xampú escumós Healing de Kmax

Ingredients del xampú per després de l'empelt capil·lar

- Gel d'Aloe Vera: Realitza una important funció hidratant, regeneradora i calmant tant al cuir cabellut com al cabell

- Procapil: Complex patentat que conté el pèptid Biotinoyl Tripeptide-1, obtingut a partir de l'àcid oleanòlic i l'apigenina, important per ancorar les arrels del cabell i promoure l'activitat dels queratinòcits.

- Proteïnes de blat: Proteïnes i aminoàcids del blat. Tenen importants funcions de condicionament en tornar el material essencial del que estan fets a la tija del cabell.

- Oli de Jojoba Lípid: Natural caracteritzat per una excel·lent tolerabilitat. Posseeix excepcionals propietats hidratants, calmants i regeneradores del cuir cabellut, ja que té una composició química particularment similar a la del sèu cutani. A la tija dels cabells, en canvi, aquest lípid té una funció condicionadora i desenredant.

- Inulina: Polisacàrid natural amb propietats hidratants i humectants. També té propietats condicionadores, suavitzants i desenredants del cabell.

- Alfa-Bisabolol: Molècula natural extreta de la camamilla amb marcades propietats hidratants, queratoplàstiques i emol·lients.

- Extracte de planta de malva. Efecte calmant i antiinflamatori. Ideal per a cuir cabellut envermellit i irritat.

- Vitamina E: Vitamina soluble en aigua amb fortes propietats antioxidants, calmants, cicatritzants i elastitzants.


Com fer servir el xampú després de l'empelt capil·lar

Humiteja el cabell i el cuir cabellut, aplica l'escuma de xampú que, gràcies al seu escumador de bombament, ofereix una escuma suau que es pot utilitzar directament per a una delicada neteja del cuir cabellut evitant en tant que sigui possible traumatismes mecànics a les unitats fol·liculars recentment implantat .

Fer un massatge suau i deixar actuar durant 2-3 minuts per facilitar l'acció dels principis actius que conté, després esbandir abundantment amb aigua tèbia. La seva formulació està pensada per a rentats freqüents i, per tant, es pot utilitzar diàriament per a una correcta higiene del cuir cabellut i dels cabells.


Xampú netejador, postcirurgia capil·lar

Kmax Healing Hair Transplant Post-Surgery Cleanser Shampoo, és un xampú en gel ultra suau formulat específicament per netejar els cabells, el cuir cabellut i les unitats fol·liculars després d'un trasplantament capil·lar.


Xampú netejador Healing de Kmax

La base netejadora és extremadament delicada gràcies a l'ús de tensioactius d'alta qualitat i absolutament sensible i agradable per a la pell, amb Gel d'Aloe Vera amb acció hidratant, reestructurant i estimulant.

Una característica peculiar i única d'aquest xampú és que l'aigua, normalment utilitzada com a base a tots els xampús, ha estat substituïda aquí per complet per Gel d'Aloe Vera, afegit a l'aigua de Coco (rica en vitamines / minerals / oligoelements) present a la seva formulació en gran quantitat per conferir una extraordinària acció calmant, hidratant i emol·lient.


Ingredients del xampú netejador després d'implant capil·lar

- Aigua de Coco: Representa una important font d'hidratació ja que és naturalment molt rica en minerals, oligoelements i vitamines.

- Gel d'Aloe Vera: Realitza una important funció hidratant, regeneradora i calmant tant al cuir cabellut com als cabells.

- Extracte de trèvol vermell Extracte: Vegetal amb funció estimulant del bulb pilós per la seva alta concentració de fitoestrògens.

- Extracte de Pasiflora Extracte: Vegetal amb funció regeneradora i calmant del cuir cabellut.

- Extracte d'Ametlla Dolça Extracte: Vegetal amb funcions emol·lients i nutritives.


Com utilitzar el xampú netejador després del trasplantament

Mulleu els cabells i el cuir cabellut, apliqueu una quantitat adequada de Kmax Healing Hair Transplant Post-Surgery Hydrating Cleanser Shampoo, feu un massatge suau fins a obtenir una escuma suau i abundant i deixeu actuar 2-3 minuts per facilitar l'acció dels principis actius.

Finalment esbandida abundantment amb aigua tèbia. La seva formulació està pensada per a rentats freqüents i, per tant, es pot utilitzar diàriament per a una correcta higiene del cuir cabellut i dels cabells.


Oli calmant, postcirurgia capil·lar

Kmax Healing Hair Transplant Post-Surgery Lenitive Oil, és un oli en esprai amb efecte calmant a base de vitamina E, extractes de malva, calèndula i camamilla amb acció antiinflamatòria i emol·lient.

Ideal per al cuir cabellut irritat i envermellit, aquest esprai calmant amb propietats hidratants i regeneratives, està formulat a base d'un oli sec de ràpida absorció que permet hidratar i calmar el cuir cabellut, suavitzant els coàguls derivats del trasplantament capil·lar, facilitant el seu despreniment fisiològic alhora que ajuda a la regeneració de les cèl·lules a les unitats fol·liculars i els teixits perifoliculars.


Oli calmant Healing de Kmax

Ingredients de l'oli especial per a cures postoperatòries

- Vitamina E Vitamina: Soluble en aigua amb fortes propietats antioxidants, calmants, cicatritzants i elastitzants.

- Extracte de Malva Extracte: Vegetal amb un fort efecte calmant i antiinflamatori. Ideal per a cuir cabellut envermellit i irritat.

- Extracte de Calèndula Extracte: Vegetal que afavoreix la cicatrització i regeneració de la pell. També està dotat de propietats emol·lients i calmants.

- Extracte de Camamilla Extracte: Vegetal d'acció descongestionant, antienvermelliment i calmant.

- Glicerol: substància vegetal de forta acció humectant, hidratant i calmant que contribueix al manteniment de la correcta pel·lícula hidrolipídica de la pell.


Com fer servir l'oli calmant després d'una intervenció d'empelt capil·lar

Es recomana aplicar l'Oli calmant postquirúrgic a través del pràctic nebulitzador a les zones implicades en el trasplantament capil·lar, distribuint el producte suaument amb el rovell dels dits. El producte no s'ha d'esbandir sinó deixar-se absorbir.


Suplement activador de fol·licles, postcirurgia capil·lar

Kmax Healing Hair Transplantació Post Surgery Follicle Activator Supplement és un suplement alimentari específic per després del trasplantament capil·lar en principis útils per augmentar i accelerar el creixement del cabell i de les unitats fol·liculars. Alhora, duu a terme una acció antisèptica, antiinflamatòria i antioxidant. És un suplement alimentari multicomponent a base de MSM, L-Cistina, NAC, Curcuma, Vitamina C, Vitamina E, Astaxantina i Biotina.


Suplement activador de fol·licles després d'un trasplantament capil·lar

Ingredients del nostre suplement capil·lar

- MSM (Metilsulfonilmetà) i L-cystina: Garanteixen una queratinització correcta i saludable i augmenten la seva taxa de formació endògena; per tant, es poden considerar una ajuda vàlida per estimular un creixement més ràpid del cabell (fase d'anàgens) i augmentar la resistència dels apèndixs del cabell i la pell.

- Extracte de cúrcuma: (valorat 95% en curcumina), astaxantina i NAC (N-acetil-cisteïna) ct sinèrgicament com a antioxidants i anti-radicals juntament amb vitamina C i vitamina E, mentre que proporciona una forta acció antiinflamatòria de màxim benefici en el període postoperatori.

- Biotina (Vitamina H): Mitjançant la regulació de la producció de glucogen, la principal font d'energia cel·lular,

- Vitamina E: Vitamina soluble en aigua amb funció antioxidant que alhora intervé en la correcta coagulació de la sang, promovent així la cicatrització de ferides

- Astaxantina: molècula natural particularment útil en estats inflamatoris gràcies a les seves propietats en radicals lliures contrastants.

Kmax Trasplantament de cabell Post-Cirurgia Follicle Activador Suplement es pot comprar individualment o juntament amb els altres productes del kit per a un tractament complet.


Dosi recomanada del suplement capil·lar després d'un trasplantament de pèl

Es recomana prendre 2 comprimits al dia amb molta aigua.

Llegiu atentament els advertiments:

Mantenir fora de l'abast dels nens menors de tres anys. No excedeixi la dosi diària recomanada. Els suplements no estan destinats com a substitut d'una dieta variada i equilibrada per a un estil de vida saludable. Conservar en un lloc fresc i sec, lluny de fonts de calor.

No administrar nens menors de tres anys. En cas d'alteracions hepàtiques o de la funció biliar o càlculs biliars del tracte biliar, no es recomana fer servir el producte. Si esteu prenent algun medicament, heu de buscar el consell del vostre metge.


Kmax t'ofereix tots els productes i xampús que necessites després d'un trasplantament capil·lar

Com pots veure, aquest kit inclou tots i cadascun dels elements que necessitaràs per dur a terme la teva rutina postoperatòria amb el millor resultat.

La cura dels cabells després de l'empelt capil·lar és un procés en què, si no vols que tot el que s'ha aconseguit fins aquell moment es faci malbé, has de seguir al peu de la lletra les prescripcions mèdiques del personal de la teva clínica capil·lar; especialment durant les primeres setmanes després del trasplantament.

Si pateixes alopècia o pèrdua de cabell i estàs pensant fer-te un empelt de cabell, possiblement això t'interessi.


En què consisteix exactament una intervenció d'empelt capil·lar?

El trasplantament de pèl o empelt capil·lar és una operació quirúrgica que es realitza per contrarestar els efectes de l'alopècia (caiguda del cabell) o altre tipus de problema capil·lar.

Consisteix a extreure del cap del pacient (zona donant) els cabells que s'insereixen a l'àrea on es pateix de calvície (receptora).

Una intervenció d'aquest tipus requereix, ja des dels primers dies, una sèrie de cures postoperatòries de què dependran, en gran mesura, que s'obtinguin els millors resultats.


Quines recomanacions he de seguir després de l'empelt de cabells?

 • És convenient que el pacient guardi, almenys, 24 hores de repòs després de la intervenció.
 • Mantenir una higiene extrema és fonamental per evitar infeccions. Per això, és recomanable rentar els cabells amb sèrum fisiològic o una solució salina, almenys els primers dies després de l'empelt.
 • El primer rentat s'ha de fer almenys 48 hores després amb aigua tèbia i amb un bon xampú sense productes químics, com el nostre Xampú Escumós postcirurgia capil·lar. En els primers rentats després de l'empelt capil·lar és aconsellable fer massatges a la zona amb moviments circulars (suaus i delicats) per disminuir la sensació de cruiximent que sol aparèixer després de l'empelt capil·lar els primers dies.
 • Si practiques esport has d'esperar dues setmanes després de l'empelt de cabells per reprendre aquesta activitat. Un mes si és un esport dequip o que impliqui contacte o moviments bruscs.
 • Durant les dues primeres setmanes evita exposar-te al sol o prendre raigs UVA.
 • Durant el primer mes no és recomanable fer servir gorres, cascos ni barrets.
 • És convenient fer servir una loció regeneradora per prevenir la caiguda i reforçar els cabells que no han estat trasplantats.

A priori sembla que són molts els requisits a tenir en compte i, sí, potser ho és.

Per això, a Kmax, volem simplificar-te les coses.

Hem ideat, amb l'ajuda de metges especialistes en cirurgies capil·lars, aquest kit de productes desenvolupats específicament per cobrir totes les necessitats després d'una intervenció d'empelt capil·lar.

Sens dubte, és el millor dels tractaments capil·lars per després daquest tipus de cirurgies.


¡Maximitza les teves possibilitats d'èxit després d'una cirurgia capil·lar amb Kmax!

L'ús regular dels productes del kit Post-Cirurgia de Trasplantament Capil·lar, en els dies i setmanes immediatament posteriors a la sessió del trasplantament capil·lar, d'acord amb els procediments i supervisió del cirurgià o tricòleg encarregat dels controls postoperatoris, ajuda a aconseguir un curs òptim i alhora accelera els processos regeneratius subjacents al ràpid i saludable rebrot dels cabells trasplantats.

El Kit se subministra amb una pràctica bosseta i els formats dels productes en format líquid (envasos no superiors a 100ml) els fan pràctics per a un possible vol de tornada al seu lloc de residència.


Preguntes Freqüents i dossier explicatiu

Sabem que aquesta informació és molt àmplia pel que a continuació et deixem un dossier explicatiu d'aquest kit i algunes de les preguntes que els nostres clients ens fan amb més freqüència.

En qualsevol cas, sempre t'has de basar en el criteri del teu metge. Després d'una intervenció dels 10 dies després de l'empelt capil·lar són primordials. Però hauràs de tenir una cura especial durant almenys 20 dies més després de l'empelt capil·lar.


Preguntes freqüents després d'una intervenció d'empelt capil·lar

 • És normal la caiguda dels cabells després d'un empelt capil·lar?

Totalment, no t'has d'espantar. Això es coneix com a Efecte Shedding, Shock Loos o Efluvi Telogen i es deu al traumatisme que comporta la pròpia intervenció.

 

 • Quin és el millor xampú amb què rentar-se els cabells després d'una operació?

El més recomanat és fer servir, especialment a la zona receptora, un xampú neutre extra suau, com el nostre Xampú Escumós postcirurgia capil·lar.

 

 • Puc fer servir laques, gomines, escumes o cremes de pentinat sobre els cabells empeltats?


Passats uns 25 dies de l'empelt capil·lar o un mes, i sempre amb autorització del teu metge, no hi hauria d'haver cap problema.

 

 • Poden aparèixer crostes o caspa després de l'empelt capil·lar?


Sí, tant les crostes (resultat del procés de cicatrització) com la descamació són molt freqüents.

 

 • És una bona opció rentar els cabells amb un xampú anticaiguda després de l'implant capil·lar?

Sí, sempre que sigui un producte de qualitat, tingui el vistiplau del teu metge i els seus principis actius garanteixin l'enfortiment i el creixement dels cabells. A la nostra botiga online en pots trobar alguns.


INFORMACIÓ MULTIMÈDIA DEL NOSTRE TRACTAMENT POSTRASPLANT CAPIL·LAR


We found other products you might like!

Es pot navegar pels elements del carrusel mitjançant la tecla de tabulació. Podeu ometre el carrusel o anar directament a la navegació del carrusel mitjançant els enllaços de salt.
Exposet de Fibres Capil·lars Kmax per a Professional
219,25 €
chevron-up chevron-down
Pack Combo set plus de Kmax
75,00 € 83,40 €
chevron-up chevron-down
Pack de Recàrregues de Fibres Capil·lars de Kmax i Spray de Fixació de 250ml
84,00 € 94,00 €
chevron-up chevron-down
Pack Expert Kmax compost per Fibres Capil·lars de 15gr, Recàrregues de 64gr, Spray de Fixació de 250ml i un Aplicador de Fibres Professional
119,00 € 138,45 €
chevron-up chevron-down