Xampú Netejador Kmax | Healing Post-Cirugía Capilar

chevron-up chevron-down
Preu club KMAX: 13,45 €

Unir-me al Club KMAX
És gratuït i et permetrà obtenir GRANS DESCOMPTES i REGALS EXCLUSIUS.

Disponibilitat En Stock

information-circle

 

Kmax Healing Hair Transplant Post-Surgery Cleanser Shampoo és un xampú ultra suau, ideal com a xampú per a després d'un injert capil·lar.

Formulat específicament per netejar delicadament el cabell i el cuir cabellut després d'un trasplant capil·lar, aquest xampú d'injert capil·lar és essencial per garantir una recuperació òptima i l'èxit del procediment.

 

Definit pels tricòlegs com el millor xampú per a després d'un injert capil·lar, es distingeix per la seva base netejadora enriquida amb gel d'aloe vera i aigua de coco, substituint l'aigua convencional per a una acció més calmant, hidratant i emol·lient.

 

És ideal per a usar en les etapes inicials de recuperació postcirurgia. El xampú després d'injert capil·lar, Cleanser Shampoo de Kmax, respecta la sensibilitat del cuir cabellut i les unitats foliculars recent trasplantades.

 

Per què triar el Kmax Healing Hair Transplant Post-Surgery Cleanser Shampoo com a xampú després d'injert capil·lar?

A més de ser un xampú per a després del trasplant de cabell recomanat per tricòlegs, la seva fórmula única proporciona una neteja suau però efectiva, crucial per al cuidat postcirurgia. Aquest xampú no només beneficia aquells que han passat per un trasplant capil·lar, sinó també aquells amb cuir cabellut sensible o que busquen un producte suau i nutritiu.

 

El seu envàs és molt pràctic tant per a l'ús diari com per portar-lo en viatges, assegurant que el teu cuir cabellut i cabell rebin el millor cuidat possible en tot moment.

 

Conté 100 ml.

Descripció plus minus

Kmax Healing Hair Transplant Post-Surgery Cleanser Shampoo és el xampú ultra delicat que forma part del Kmax Healing Hair Transplant Post Surgery Kit, el primer conjunt de productes específicament formulats per cuidar el cabell i el cuir cabellut després d'una sessió d'autoempelt.


Intervenció empelt capil·lar

Kmax Healing Hair Transplant Post-Surgery Cleanser Shampoo, és un xampú en gel ultra suau formulat específicament per netejar els cabells, el cuir cabellut i les unitats fol·liculars després d'un trasplantament capil·lar.

La base netejadora és extremadament delicada gràcies a l'ús de tensioactius d'alta qualitat i absolutament sensible i agradable per a la pell, amb Gel d'Aloe Vera amb acció hidratant, reestructurant i estimulant

Una característica peculiar i única d'aquest xampú és que l'aigua, normalment utilitzada com a base a tots els xampús, ha estat substituïda aquí per complet per Gel d'Aloe Vera, afegit a l'aigua de Coco (rica en vitamines / minerals / oligoelements) present a la seva formulació en gran quantitat per conferir una extraordinària acció calmant, hidratant i emol·lient.

Trèvol, passiflora, ametlla dolça i altres extractes vegetals sinèrgics completen la gamma d'actius útils per potenciar encara més les característiques peculiars del xampú i alhora estimular el correcte rebrot dels cabells trasplantats.


Components principals del Xampú netejador de Kmax

Kmax Hair Transplant Post-Surgery Cleanser Shampoo es pot adquirir individualment o juntament amb la resta de productes del kit per a un tractament complet.


Cura del cuir cabellut i cabell després d'empelt capil·lar

Els productes de la Línia Healing, Trasplant Capil·lar Post-Cirurgia, han estat desenvolupats en col·laboració amb metges especialistes amb dècades d'experiència en cirurgia contra la calvície, seguint els criteris més estrictes en la selecció d'ingredients i principis actius. Aquests productes estan provats dermatològicament i es fabriquen a Itàlia d'acord amb els estàndards de qualitat més rigorosos de la Unió Europea.

Aquest xampú per a després d'un injert capil·lar és la elecció ideal per a aquells que busquen el millor xampú per a després d'un injert capil·lar. Amb una fórmula única i cuidadosament seleccionada, aquest xampú per a després del trasplant de cabell ofereix una solució completa i eficaç per a la fase postoperatoria d'un trasplant capil·lar.

Aquest xampú després d'injert capil·lar ha estat formulat per proporcionar els cuidats necessaris i la millor protecció a les àrees tractades, assegurant una recuperació òptima i resultats duradors. Així que, si estàs buscant un xampú després d'injert capil·lar que compleixi amb els més alts estàndards de qualitat, aquesta línia de productes és la teva elecció ideal.


INGREDIENTS

Aigua de Coco: Representa una important font d'hidratació ja que és naturalment molt rica en minerals, oligoelements i vitamines.

Gel d'Aloe Vera: Realitza una important funció hidratant, regeneradora i calmant tant al cuir cabellut com als cabells.

Extracte de trèvol vermell Extracte: Vegetal amb funció estimulant del bulb pilós per la seva alta concentració de fitoestrògens.

Extracte de Pasiflora Extracte: Vegetal amb funció regeneradora i calmant del cuir cabellut.

Extracte d'Ametlla Dolça Extracte: Vegetal amb funcions emol·lients i nutritives.


COM APLICAR XAMPÚ NETEJADOR

Mulleu els cabells i el cuir cabellut, apliqueu una quantitat adequada de Kmax Healing Hair Transplant Post-Surgery Hydrating Cleanser Shampoo, feu un massatge suau fins a obtenir una escuma suau i abundant i deixeu actuar 2-3 minuts per facilitar l'acció dels principis actius.

Finalment esbandida abundantment amb aigua tèbia. La seva formulació està pensada per a rentats freqüents i, per tant, es pot utilitzar diàriament per a una correcta higiene del cuir cabellut i dels cabells.INFORMACIÓ MULTIMÈDIA


More Information plus minus
Club Price 13,45 €

We found other products you might like!

Es pot navegar pels elements del carrusel mitjançant la tecla de tabulació. Podeu ometre el carrusel o anar directament a la navegació del carrusel mitjançant els enllaços de salt.
Pack de Recàrregues de Fibres Capil·lars de Kmax i Spray de Fixació de 250ml
84,00 € 94,00 €
chevron-up chevron-down
Starter Kit Plus Professional
57,50 € 65,30 €
chevron-up chevron-down
Kit de productes per al post-trasplantament capil·lar de Kmax
86,15 € 96,80 €
chevron-up chevron-down
Pack Expert Kmax compost per Fibres Capil·lars de 15gr, Recàrregues de 64gr, Spray de Fixació de 250ml i un Aplicador de Fibres Professional
119,00 € 138,45 €
chevron-up chevron-down