LÍNIA DE PRODUCTES

Kmax, abreviatura de "Keratin Maximization", ha desenvolupat una gamma completa de productes, meticulosament dissenyats per abordar cada aspecte de la cura capil·lar. Des de dissimular eficaçment la manca de cabell i combatre l'alopècia, fins a estimular el creixement d'un cabell sa i fort, Kmax ofereix solucions integrals per a cada necessitat.

DISSIMULAR

Kmax - LÍNEA FIBRAS CAPILARES

ESTIMULAR

Kmax - LÍNEA STIMULATING

DONAR VOLUM

Kmax - LÍNEA VOLUMIZING

CURA POST-TRASPLANT CAPIL·LAR

Kmax - LÍNEA HEALING

4 accions per a quatre línies completes de productes que cuiden del teu cabell en tots els seus aspectes i fases, tant des de l'exterior disfressant les zones calbes i d'escassetat de cabell gràcies al maquillatge instantani del cabell que aporta gruix, estil i volum al cabell en pocs segons; fins a una línia que actúa des de l'interior estimulant el procés fisiològic del creixement capil·lar i reduint la caiguda del cabell treballant directament en el metabolisme del fol·licle pilós.

Dissimular la manca de cabell amb Fibres Capil·lars i Maquillatge Capil·lar


La nostra primera línia se centra a dissimular visualment les zones de manca de cabell o cabell fi. Gràcies a les innovadores fibres capil·lars de queratina i al maquillatge capil·lar, oferim solucions que aporten gruix, estil i volum al cabell en qüestió de segons. Aquests productes són ideals per als que busquen una solució ràpida i efectiva per millorar l'aparença dels cabells, proporcionant un look natural i ple de vida.


Estimular del Creixement Capil·lar


La segona línia de Kmax actua des de linterior, estimulant el procés fisiològic per al creixement del cabell. Els nostres productes estan formulats per treballar directament sobre el metabolisme del fol·licle pilós, ajudant a reduir la caiguda dels cabells i promovent un creixement saludable i vigorós. Aquesta línia és perfecta per als que busquen no només millorar l'aparença dels cabells, sinó també la salut a llarg termini.


Volum i Vitalitat pels teus cabells


Además, ofrecemos productos especialmente diseñados para aportar volumen y vitalidad al cabello. Estos productos son ideales para cabellos finos y sin vida, proporcionando un impulso instantáneo de volumen y una apariencia más saludable y llena.


Tractament Post-Trasplantament Capil·lar


Finalment, la nostra línia de cura post-trasplantament capil·lar ofereix productes específics per a aquells que han passat per un procediment de trasplantament de cabell. Aquests productes estan dissenyats per cuidar delicadament els cabells i el cuir cabellut després de la cirurgia, assegurant una recuperació òptima i un creixement saludable dels cabells trasplantats.

A Kmax, ens sentim orgullosos d'oferir solucions completes i efectives per a la cura del cabell, abordant tant les necessitats estètiques com les de salut capil·lar. Descobreix la nostra gamma completa i experimenta la diferència que Kmax pot fer al teu cabell.

Kmax - LÍNEA STIMULATING

LÍNIA CONCEALING

La línia Stimulating del Kmax ha estat específicament dissenyada per prevenir la caiguda del cabell i estimular el rebrot capil·lar treballant directament en el metabolisme dels fol·licles pilosos. Són 4 productes capaços de revitalitzar la microcirculació en el cuir cabellut, inhibint la formació de l'hormona DHT (responsable de la miniaturització del fol·licle pilós que, amb el temps, condueix a la desaparició del mateix cabell) i proporcionen una forta acció antioxidant i antiinflamatòria.

Kmax Concealing fibras capilares

Kmax Concealing de fibres capil·lars

El secret per espessar els cabells en pocs segons. Les Fibres micronitzades de queratina natural pura donen l'aparença d'un cabell més gruixut instantaneament després de l'aplicació.

Gràcies a la seva càrrega electrostàtica, aquestes diminutes partícules de queratina romanen unides al cabell natural donant-li un aspecte més voluminós i gruixut i ocultant així qualsevol zona despoblada. Totalment elaborats amb un ingredient natural, no contenen tints ni conservants químics, el que garanteix un aspecte extremadament natural del cabell i evita qualsevol risc d'al·lèrgia.

Kmax Spray Fixació

És un Spray molt fi que deixa anar una fragància molt agradable. Desenvolupada específicament per a augmentar i fixar la unió entre les fibres capil·lars Kmax Concealing i els cabells durant tot el dia. Dóna l'últim toc a l'aplicació de les fibres capil·lars Kmax.

Els polímers presents en la fórmula s'assenten uniformement sobre el cabell sense fer-ho pesat, ajudant a les Fibres Capil·lars Kmax a adherir-se encara més al seu cabell, pel que són especialment aptes per resistir l'aigua, fins i tot en la piscina o en la mar.

Kmax Spray fijación
Kmax Spray de Color

Kmax Color Spray

La seva innovadora formulació basada en pigments naturals ha estat especialment dissenyada per disfressar les zones més primes de cabell, proporcionant homogeneïtat de color i un efecte natural. És perfecte per ocultar els cabells grisos, el creixement de les arrels tenyides i l'aprimament del cuir cabellut, garantint no només una fixació perfecta, sinó també la protecció del cabell dels danys físics i químics. Tot aixpo, gràcies als agents filogènics presents.

La seva fórmula impermeable et permet utilitzar-la fins i tot quan plou, quan estàs al mar o quan vas a nedar, i es pot treure amb el xampú especial.

Kmax Maquillatge capil·lar

El maquillatge de cabell instantani proporciona una cobertura total per a les zones més extenses de cabell escàs, disfressant l'aparició del cuir cabellut i donant l'aparença de cabell on ja no hi ha.

El maquillatge del cuir cabellut Kmax, formulat amb pigments naturals, replica en el cuir cabellut el color del cabell, disfressant les zones escasses i calbes, i al mateix temps proporciona una substància al cabell, per assegurar-l'ho i cobrir-l'ho, que el fa semblar més gruixut. Aquesta fórmula professional, amb components repel·lents a l'aigua, la fa molt adequada fins i tot en situacions en què es requereix una forta resistència a l'aigua, com ambients amb un alt grau d'humitat /aigua (suor, piscina, mar).

Kmax maquillaje capilar, Scalp Topical Shader
Gel de Volumen Kmax

Kmax Gel de volum

El gel revolucionari, enriquit amb microfibres de queratina per aconseguir estil i un efecte d'engrossiment i farciment al mateix temps. La seva pigmentació només la proporcionen les microfibres de queratina micronitzades, lliures de qualsevol tint químic.

Les microfibres de queratina del mateix to que el cabell proporcionen volum i un aspecte més gruixut, mentre que la fórmula basada en l'aigua és perfecta per crear pentinats de moda, alhora que protegeix el cabell. Disponible en 5 tons diferents, ajuda a disfressar els cabells blancs i grisos de forma natural.

Kmax - LÍNEA STIMULATING

LÍNIA STIMULATING

La línia Stimulating del Kmax ha estat específicament dissenyada per prevenir la caiguda del cabell i estimular el rebrot capil·lar treballant directament en el metabolisme dels fol·licles pilosos. Són 4 productes capaços de revitalitzar la microcirculació en el cuir cabellut, inhibint la formació de l'hormona DHT (responsable de la miniaturització del fol·licle pilós que, amb el temps, condueix a la desaparició del mateix cabell) i proporcionen una forta acció antioxidant i antiinflamatòria.

Kmax Stimulating Suplemento Anti DHT

Kmax Suplement Anti DHT

És un suplement nutricional formulat específicament per al tractament de l'alopècia endogenètica.

Els seus principals extractes naturals com Serenoa repens, beta sitosterol, ortiga i zinc, ajuden a reduir els nivells de DHT, l'hormona que desencadena el procés de miniaturització del fol·licle pilós, escurçant la fase de creixement del cabell fins a la desaparició total del mateix cabell. Els baixos nivells de DHT ajuden així a reduir la caiguda del cabell i estimular el rebrot del cabell.

Kmax Stimulating Follicle Spray

És una loció específica per al cabell prim i el cuir cabellut quan presenta un aspecte vermellós i irritació.

La seva alta concentració de pèptids de coure el fa el més adient com a complement a les locions farmacològiques per a teràpies de creixement capil·lar, ajuda a regenerar les condicions saludables del cuir cabellut i a resoldre problemes de caspa i d'escamació.

Kmax Stimulating Folículo espray
Kmax Hair Spray de terapia de crecimiento

Kmax Spray de teràpia de creixement

És la nova loció en esprai de Kmax dissenyat pel tractament tòpic intensiu, estimulant el creixement natural del cabell fi.

Basat en una fórmula innovadora, combina ingredients actius de dosis altes per a una acció sinèrgica contra les causes de la pèrdua de cabell: té un fort efecte antiinflamatori, restaura el cicle normal de creixement del cabell i inhibeix la producció de DHT, l'hormona responsable de la miniaturització del cabell, que participa en la pèrdua de cabell de patró masculí.

Kmax - LÍNEA VOLUMIZING

LÍNIA VOLUMIZING

La línia Volumizing ha estat dissenyada per actuar directament sobre el cabell, tan externament com cosmèticament. Els ingredients actius de la seva fórmula han estat triats per a reconstruir i protegir la cutícula capil·lar i la pel·lícula hidrolítica, augmentant el gruix del cabell i donant al cabell més volum i força. Representa el millor aliat per que el cabell es vegi instantàniament sa, net i vigorós, sense danyar la tija del cabell.

Kmax Volumizing Root Spray

Kmax Volumizing Root Spray

Un esprai Volumizing i un xampú sec al mateix temps. Es tracta d'un aerosol no acolorit i sense aigua que, gràcies a la seva textura lleugera i sedosa, permet aportar immediatament plenitud al cabell deixant-ho suau i net al mateix temps. Adequat per cabells fins i plans, mancats de volum.

La innovadora fórmula a base de midó absorbeix suaument l'excés de grassa/brutícia, actuant així com un pràctic xampú sec: deixa el cabell fresc, net i ple de volum, i és ideal per tenir un cabell perfecte en qualsevol ocasió sense la necessitat de rentar-ho.

Kmax Volumizing Xampú

Un netejador molt eficaç per a rentades freqüents. Específicament estudiat per obtenir una neteja delicada (sense *SLS/*SLES), per eliminar la brutícia i l'excés de greix sense alterar la pel·lícula hidrolipídica del cuir cabellut. Ideal per a un ús diari, proporciona la correcta neteja del cabell, sense ser agressiu en la pell ni en el cabell.

Kmax Stimulating Champú
Kmax - LÍNEA HEALING

LÍNIA HEALING

Kmax Healing Hair Transplant Post- trasplant capil·lar, és el primer conjunt de productes específicament formulats per cuidar el cabell i el cuir cabellut en la delicada i important fase post-operatòria d'una sessió de trasplantament de cabell.

Kit post-Quirúrgico

Kit Post-quirúrgic

El kit està format per 4 productes; Oli calmant, xampú espumós, xampú netejador i suplement activador. Tots els productes han estat dissenyats específicament per prevenir una possible caiguda del cabell o minimitzar els efectes secundaris després del trasplantament capil·lar.