Kmax Hairloss Supplement ANTI-OX

Disponibilitat Sense Stock

information-circle

Suplement nutricional antioxidant específic per al cabell, conté els principals extractes naturals coneguts per les seves propietats de contrast als radicals lliures en el fol·licle pilós, com MSM, N-Acetil Cisteïna, entre d'altres.

1 pot de 150 càpsules, 2/3 mesos de tractament.

Descripció plus minus

KMax hairloss supplement ANTI-OX és un complement alimentari que conté els principals ingredients naturals amb acció antioxidant:

  • MSM (metilsulfonilmetano): El MSM és un potent antioxidant, capaç de subjectar i d'inactivar els radicals lliures. Com a principal proveïdor de sofre, el MSM és essencial per al correcte funcionament del sistema antioxidant de l'organisme. Al neutralitzar els radicals lliures, el cos utilitza una varietat d'enzims antioxidants que contenen aminoàcids sulfurats que extreuen la seva estructura i activitat biològica dels enllaços de sofre (S-S). A més, el MSM proporciona sofre per als aminoàcids sulfurats de metionina, cisteïna i taurina que es consideren potents antioxidants. Quan se separen, els grups tiol (-SH) d'aquests aminoàcids aconsegueixen neutralitzar els radicals lliures. El sofre també és necessari per a la formació del que està considerat el antioxidant nutritiu més poderós, el glutatió. I, com ja s'ha explicat anteriorment, el MSM potencia l'efecte de famosos antioxidants com la vitamina C i E, el coenzim Q10, el seleni, etc. També el propi MSM sembla actuar com a antioxidant. Les mucoses contenen un enzim a força de carboni-sofre anomenat C-S liasa. Alguns estudis indiquen que, quan s'enllaça a les mucoses, l'escissió del MSM proporciona un electró que falta del grup CH3SO2 que pot neutralitzar els radicals lliures. El MSM està implicat en nombrosos processos catalítics; com antioxidant participa en la construcció de la queratina de la pell, les ungles i el cabell, fent-los més forts i resistents.
  • N-Acetil Cisteïna La n-acetil-cisteïna (NAC) és la forma acetilada, absorbida i metabolitzada amb més eficàcia de l'aminoàcid sulfurat antioxidant, cisteïna. És el precursor més eficaç i més immediat del glutatió, principal antioxidant produït a l'interior de les cèl·lules, en primer lloc per les cèl·lules del fetge. En la teràpia de l'alopècia és un potencial antioxidant que augmenta els nivells de nitróxidos a la sang. La NAC es considera com la principal font de glutatió del propi glutatió, per la feble absorció per via oral d'aquest últim. Algunes persones amb el metabolisme alterat han de procurar-el glutatió en la seva forma preformada en dosis fisiològicament actives. L'eficàcia de la NAC per incrementar la taxa de glutatió intracel·lular està científicament demostrada. D'altra banda, la NAC també augmentaria els nivells de nitróxidos en el cos quan es pren per via oral. En definitiva, la n-acetil-cisteïna és un antioxidant potent, poc costós, multipotent i científicament vàlid que pot formar part del suplement diari de tots els que desitgin reduir l'estrès oxidatiu associat a l'envelliment i, per tant, també amb una determinada utilitat en el tractament de l'alopècia.
  • Fito-tocotrienols, Els fito-tocotrienols són una forma de vitamina I derivada de l'oli de palma, que es caracteritzen per una forta activitat antioxidant.
  • Bioflavonoides de cítrics, Els bioflavonoides, coneguts també com vitamina P, no es corresponen plenament amb la definició d'una vitamina. Es tracta de substàncies hidrosolubles, amb color viu, que apareixen sovint en la fruita i les verdures. Sovint són presents al costat de la vitamina C i es van descobrir al mateix temps. Els bioflavonoides aporten color a les flors, les fulles i les tiges. A la natura hi ha almenys 500 varietats. Els bioflavonoides més coneguts són la quercetina, la rutina, la hesperidina, la naringina, la Baicalina, el pycnogenol; augmenta la resistència dels capil·lars i regula la seva permeabilitat, són essencials per a la protecció de l'oxidació de la vitamina C, protegeixen de les hemorràgies i dels trencaments dels capil·lars, desenvolupen una activitat antiviral i anticancerígena; l'acció més marcada s'observa contra el virus de la poliomielitis, l'hepatitis A i B, la grip i el VIH.
  • Beta-sitosterol és un esteroide que s'extreu del margalló salvatge (o Serenoa repens) i del Pigeum africanum, que sembla tenir les característiques de progestínico 17 substituït i també feble estrogen. És capaç de comprometre al mateix temps la 5-alfa-reductasa i els receptors citosòlics de la dihidrotestosterona i del androstandiol. A més, s'uneix als receptors de membrana cel·lular dels estrògens activant. A nivell del fol·licle pilós, la feble estimulació estrógena pot, per activació de l'adenilciclasa de membrana, estimular les mitosi de la matriu, i contribuir al manteniment de la fase anagen i l'optimització de la fase catagen.
  • Vitamina C: Àmpliament distribuïda en el món vegetal, és la vitamina més popular. És sabut que la vitamina C accelera la curació de les ferides i el curs de les malalties infeccioses. Segurament és necessària per a la síntesi de moltes hormones, sobretot suprarenals. És una de les poques vitamines hidrosolubles de les que l'organisme pot acumular una petita reserva. Té una clara capacitat antioxidant i, per tant, segons algunes opinions, pot retardar alguns dels fenòmens de l'envelliment i contrarestar fenòmens degeneratius (d'aquí la seva presumpta acció anticancerígena). De fet la vitamina C pot neutralitzar gran part dels radicals lliures que es formen en les cèl·lules de l'organisme comportant-se com un sistema d'òxid-reducció: s'oxida i es redueix reversiblement d'àcid ascòrbic a àcid dehidroascòrbic. No s'ha d'oblidar un probable paper exercit per la vitamina C respecte el sistema pilosebaci. Aquesta vitamina és utilitzada també pel metabolisme de la tirosina i de la fenilalanina dels lípids i del colesterol.

  • Licopè: Alguns autors han indicat que el consum abundant de tomàquet i els seus derivats està inversament relacionat amb el risc de patir tumors de l'aparell digestiu i de la pròstata. A més, s'han desenvolupat altres estudis pel que fa als efectes beneficiosos del Licopè en l'àmbit de les malalties infeccioses i els trastorns dermatològics. S'ha demostrat que, respecte a altres carotenoides, el Licopè posseeix una molt alta capacitat antioxidant i antiradicals lliures i aquesta funció fa que sigui una substància molt interessant amb múltiples aplicacions terapèutiques. Des de fa temps es coneix la importància dels antioxidants en l'actuació contra l'envelliment cel·lular i la proliferació cel·lular, causa de múltiples malalties degeneratives, com els tumors i algunes patologies cardiovasculars; en particular, els estudis desenvolupats sobre el Licopè confirmen aquestes dades que aporten altres importants informacions sobre la prevenció i la intervenció en diferents àmbits de la medicina.

 

FORMA D'ÚS


La dosi aconsellada és de 2-3 càpsules al dia, preferentment durant o després dels àpats amb abundant aigua.

Informació de producte: Suplement dietètic. Mantenir fora de l'abast dels nens menors de tres anys. No li doni als nens menors de tres anys. No excedeixi la dosi diària recomanada. No prendre en cas d'embaràs. Un suplement dietètic no és un substitut d'una dieta variada i equilibrada i un estil de vida saludable. Emmagatzemar en un lloc fresc i sec, lluny de fonts de calor.

 

INGREDIENTS


A continuació es reprodueix la taula nutricional amb relació a la dosi de 2 càpsules (de 580 mg cd):

Cada càpsules de K-max Anti Ox conté:

MSM (Methylsulfonylmethane) 300 mg N-Acetil Cisteine 150 mg Natural complex of Phyto-tocotrienols 20% 100 mg Bioflavonoids from citrus fruits 100 mg Titrated to> 50% hesperidin> 50 mg Beta Sitosterol 45 mg Vitamin C 60 mg, 75% RDA Lycopene 0,6 mg Ingredients: MSM (Methylsulfonylmethane), N-Acetil cysteine ??, natural complex of Phyto-tocotrienols 20% (supported on gum arabic), Bioflavonoids from citrus fruits, titrated to> 50% hesperidin; Beta-Sitosterol 45%, Vitamina C, Lycopene 6% (supported on rice Starch), càpsula: gelatina.

 

 

We found other products you might like!

Es pot navegar pels elements del carrusel mitjançant la tecla de tabulació. Podeu ometre el carrusel o anar directament a la navegació del carrusel mitjançant els enllaços de salt.
Xampú gel Voluminitzador de 250ml
14,50 €
Preu club KMAX 12,95 €
chevron-up chevron-down
K-Max Copper Peptides Scalp & Follicle Spray - opt
36,95 €
Preu club KMAX 34,95 €
chevron-up chevron-down
Envàs del Suplement alimentari anti-dht 150 càpsules per actuar contra la pèrdua de cabell de Kmax
32,90 €
Preu club KMAX 30,00 €
chevron-up chevron-down