Kmax Hairloss Supplement ANTI-SIDES

Disponibilitat Sense Stock

information-circle

Complement alimentari específic per combatre els efectes secundaris dels fàrmacs anti-DHT.

Composició amb ingredients 100% naturals.

Conté: 1 envás de 150 càpsules, 2/3 mesos de tractament.

.

Descripció plus minus

Kmax hairloss supplement ANTI-SIDES és un complement alimentari que s'administra en format de càpsules creat espeficicamente per aprofitar les potents accions de substàncies específiques (procianidina oligómero, naringina, biperine, etc.) per combatre els símptomes i els efectes secundaris derivats d'causar la presa de fàrmacs anti-DHT (sobretot Finasteride).

Pots de 150 càpsules cada pot. De 2 a 3 mesos de tractament
 
D'aquí fins i tot el nom del complement "ANTI-SIDES" per la seva acció precisament "anti side-effects" (anti efectes secundaris) .2

 
 

COM FUNCIONA?


Els principals efectes secundaris de les substàncies que inhibeixen la 5-alfa-reductasa, i per tant que redueixen la taxa d'testoserona que es transforma en dihidritestosterona, es deuen notablement a l'increment d'estrògens pel pas d'una part de la testosterona en estradiol a través de l'enzim aromatasa.

L'excés d'estrògens provoca fàcilment problemes com la ginecomàstia, la retenció de líquids i acumulacions adiposes.
 
Per reduir aquests efectes secundaris exiisteixen algunes substàncies naturals que actuen regulant els estrògens, com alguns bioflavonoides (en particular les proantocianidina oligomèriques la sigla és OPC), i altres substàncies que actuen directament en els símptomes, reduint la retenció de líquids, la inflor, el excés de adipositats més o menys localitzades, com fan alguns enzims o altres bioflavonoides d'acció específica.

Per aprofitar les potents accions d'aquestes substàncies tant sobre les causes com sobre els símptomes dels efectes secundaris produïts pels fàrmacs anti-DHT ha nascut Kmax hairloss supplement ANTI-SIDES els components són:


  • Extracte sec de Pinya (Ananas comosus) 250 GDU / g unitats enzimàtiques.
La Pinya (família de les Bromeliáceas) és originària d'Amèrica Central, però actualment es cultiva a tots els països de clima tropical i subtropical. És ric en enzims pro digestives, entre les que destaquen la bromelina, un enzim proteolític constituïda per proteasa de sulfidrilo, activades per substàncies reductores com la cisteïna i el glutatió i inhibides de substàncies oxidants i de molts metalls. L'extracte sec titulat en unitats enzimàtiques (mínim 150 GDU / g) s'utilitza per la seva activitat digestiva, antiflogística i antiedematosa, demostrades experimentalment tant en els animals com en l'ésser humà. Precisament per la seva acció pro digestiva, s'aconsella en la teràpia de la insuficiència pancreàtica exocrina sol o en associació amb extractes pancreàtics i en el tractament simptomàtic dels trastorns digestius de qualsevol origen, però en cosmètica s'utilitza sovint per combatre la cel·lulitis i la corresponent retenció de líquids.
 
  • OPC d'extracte de llavors de raïm (grape seed extract)

Les proantocianidines oligomèriques (conegudes amb la sigla OPC) pertanyen a l'àmplia família dels bioflavonoides, substàncies naturals que en els estudis dels darrers anys han demostrat propietats antioxidants i curatives molt elevades.

Les OPC són un exemple únic d'antioxidants biològicament actius, provats tant farmacològicament com clínicament, amb indicació específica per a la prevenció i teràpia en les malalties cardiovasculars.

Encara més sorprenents són les propietats antioxidants que en alguns estudis s'han mostrat anàlogues a les de dos enzims llistes per combatre els danys oxidatius com la superòxid disimutasa i la catalasa.
 
D'altra banda, el fort poder scavenger de les OPC contra els radicals lliures ha resultat ser la base de l'acció vasoprotectora.
 
A més, les OPC inhibeixen d'una manera no competitiu la xantina oxidasa, promotora de la formació de l'anió superòxid, amb una potència equivalent a la del al·lopurinol.

 

  • Extracte sec de fulles de Bedoll (Betulla Alba) titulat al 3% el hiperóxido.

El bedoll és una planta diürètica i depurativa. Ajuda en cas de disminució de la libido, és un remei tradicional per a les afeccions de la vesícula, és drenant, remineralizarte, tònic, en alguns casos estimula l'activitat sexual, ajuda també en els casos d'impotència i frigidesa, especialment l'escorça de les arrels.

Les fulles tenen propietats diaforètiques i diürètiques (afavorides per les saponines i sobretot pels glucòsids flavónicos). La diüresi que s'obté es caracteritza per l'augment d'eliminació de l'aigua i no de les sals.

Els fulls ajuden en cas de reumatisme, gota, litiasi renal i en la prevenció de la formació de sorra. També és útil en cas de cel·lulitis, ja que ajuda a l'eliminació i la desaparició dels nòduls fibroconectivos, als quals se suma una acció d'eliminació de l'àcid úric i del colesterol.

Els fulls contenen: flavonoides, olis essencials, òxids sesquiterpénicos, tanins (leucoantocianidina), Vitamina C, àcid clorogènic i cafeic, resines, alcohols triterpénicos (derivats del Lupano: lupeol, àcid betulínico i betulinol, responsable de la pigmentació blanca típica de l'escorça del bedoll; derivats del dammarano), saponines.
La hyperoside és una molècula que pertany a la família dels flavonoides que presenta activitat diürètica, amb eliminació de compostos nitrogendos i clorurs.

 
  • Extracte sec de llavors de cafè verd (Coffea arabica) titulat al 50% en àcid clorogènic

Les llavors de cafè verd (Coffea arabica, robusta L., fam. Rubiaceae) són especialment riques en substàncies amb una forta acció bioquímica com els polifenols, tanins i cafeïna, que tenen efectes antioxidants, hipoglicemizantes i antienvelliment a més d'afavorir notablement l'augment del metabolisme i l'eliminació de la matèria greix corporal.

L'àcid clorogènic es troba predominantment en les llavors, però també en les fulles i els fruits. Dotat d'un notable poder antioxidant s'està convertint en un dels més innovadors principis actius.

Els extractes de cafè verd són per tant potents antioxidants, que serveixen per contrarestar l'estrès oxidatiu i l'envelliment, als quals s'afegeix la capacitat de control dels sucres útils en estats prediabètics i en la disminució ponderal.

 
  • Bioperine® (extracte de pebre negre estandarditzada al 95% en piperina)

La Bioperine és un extracte estandarditzat de piperina obtingut del pebre negre (piper nigrum fam, piperàcia). El pebre negre s'utilitza en diferents productes per tractar la febre, els trastorns digestius, les dificultats urinàries, els reumatismes i els tremolors. La Bioperine conté moltes més substàncies actives del pebre negre que el pebre crua. La Bioperine augmenta la taxa d'absorció de molts suplements, incloses les vitamines, minerals, aminoàcids i antioxidants, fent que els altres principis actius siguin encara més actius.

Recentment s'ha descobert que la Bioperine podria inhibir també la 5-alfa-reductasa de tipus II, és a dir la mateixa isoforma de l'enzim que és inhibida pel fàrmac Finasteride.

 
  • Naringina

La naringina és la substància que caracteritza l'amargor del suc de l'aranja (Citrus paradisi, fam. Rutàcies)

La naringina és un flavonoide glucòsid que es metabolitza en l'ésser humà en naringenina òssia en la seva forma aglicónica (sense "sucres") que pesa poc més de la meitat del nivell de massa molecular (per tant des de 100 mg de naringina deriven prop de 60 mg vaig donar naringenina).

La naringenina es considera que té efectes bioactius sobre la salut gràcies a la seva acció antioxidant, antiradicals lliures, antiinflamatoris, que i afavoreix el metabolisme dels carbohidrats.

Es considera tant un feble estrogen amb acció antiestrogènica (unint-se al receptor en lloc d'estrògens més actius) com un anti natural.

  

FORMA D'US


 

Notes: La naringina pot potenciar la biodisponibilitat dels fàrmacs i també del Finasteride, per la qual cosa s'aconsella prendre aquest complement separat de la presa de fàrmacs i de Finasteride, mentre que, en el cas que es prengui Kmax hairloss supplement ANTI-DHT, s'aconsella prendre'ls junts per augmentar la seva efectivitat.

La dosi aconsellada és de 2 càpsules al dia, preferentment durant o després dels àpats amb abundant aigua.

Advertencia: Mantenir fora de l'abast dels nens menors de tres anys. No excedeixi la dosi diària recomanada.

Els complements alimentaris no s'han d'utilitzar com a substitutiu d'una dieta variada i equilibrada i un estil de vida saludable. Conservar ben tancat en un lloc fresc i sec, lluny de fonts de calor.

 

We found other products you might like!

Es pot navegar pels elements del carrusel mitjançant la tecla de tabulació. Podeu ometre el carrusel o anar directament a la navegació del carrusel mitjançant els enllaços de salt.
K-Max Copper Peptides Scalp & Follicle Spray - opt
36,95 €
Preu club KMAX 34,95 €
chevron-up chevron-down
Envàs del Suplement alimentari anti-dht 150 càpsules per actuar contra la pèrdua de cabell de Kmax
32,90 €
Preu club KMAX 30,00 €
chevron-up chevron-down