KMax Spray Fixació 250 ml. Oferta 3x2

65,80 €

Disponibilitat En Stock

information-circle

Complement alimentari específic per al tractament de l'alopècia androgenètica.

Composició amb ingredients 100% naturals.

Conté: 1 pot de 150 càpsules, 2/3 mesos de tractament.

PVP. 98,70€

Personalitza KMax Spray Fixació 250 ml. Oferta 3x2

Personalització

Preu final del producte
chevron-up chevron-down
Descripció plus minus

Complement alimentari per al tractament de l'alopècia androgenètica, Kmax hairloss supplement ANTI-DHT, conté els principals extractes naturals d'acció anti-DHT i antioxidant, és conegut popularment com la Finasteride Natural.

K-Max hairloss supplement ANTI-DHT, es comercialitza en 1 envàs de 150 càpsules.

La dosi que recomano és de 2-4 càpsules al dia, sempre preferiblement durant o després dels àpats amb molta aigua.

Kmax hairloss supplement ANTI-DHT és un complement alimentari que ajuda a combatre la pèrdua de cabell. Com que és un complement nutricional no té contraindicacions sempre que es prengui en les dosis i maneres indicats.

 

INFORMACIÓ NUTRICIONAL


Reproduïm la taula nutricional que correspon a una dosi de 4 càpsules de suplement Hairloss ANTI-DHT anti caiguda del cabell:

 • Margalló salvatge, també anomenat Serenoa repens.Frutos madurs dessecats: extracte sec 640,4 mg; titulat al 45% en àcids grassos = 288,2 mg
 • Lli, també anomenat lli. Llavors extracte sec 380,5 mg; titulat al 20% en lignans = 76,1 mg
 • Beta-sitosterol 200 mg
 • Ortiga gran, també anomenada Urtica Dioica. Extracte sec 121 mg
 • Ortiga major, pols micronitzat 115 mg
 • Astaxantina 4 mg
 • Zinc (de gluconat de Zn) 10 mg (100% RDA)
 • Sílice 20 mg amb Silici 9,4 mg
 • Coure 1 mg (100% RDA) (conté lecitina de soja)

 

Cada càpsula nutricional Anti DHT de K-Max conté:

 • Margalló salvatge, també anomenat Serenoa repens.Frutos madurs dessecats: extracte sec 160,1 mg; titulat al 45% en àcids grassos = 72,05 mg
 • Lli, també anomenat lli. Llavors extracte sec 95,125 mg; titulat al 20% en lignans = 19,025 mg
 • Beta-sitosterol 50 mg
 • Ortiga major, també anomenada Urtica Dioica. Extracte sec 30,25 mg
 • Ortiga major, pols micronitzat 28,75 mg
 • Astaxantina 1 mg
 • Zinc (de gluconat de Zn) 2,5 mg
 • Sílice 5 mg amb Silici 2,35 mg
 • Coure 0,25 mg
 • (conté lecitina de soja)

 

INFORMACIÓ INGREDIENTS


A continuación os damos más información sobre estos elementos:

 • Margalló salvatge (Serenoa repens)
L'extracte lipofílic (45% d'àcids grassos i esterols) de les baies de Serenoa repens s'utilitza com a adjudant en el tractament de la hipertròfia prostàtica benigna en els estadis I i II i símptomes associats. Presa per via oral, ha demostrat evidents efectes antiandrogénicos, inhibint l'enzim 5-alfa-reductasa (com el fàrmac de síntesi Finasteride), el receptor citosòlic de l'DHT i el receptor citosòlic dels estrògens. La principal eficàcia de l'extracte de Serenoa repens es deu a la inhibició de la 5-alfa-reductasa tipus I i tipus II, enzims implicats en la transformació de la testosterona en dihidrotestosterona (DHT), que està en l'origen del procés de miniaturització del fol·licle pilós amb escurçament de la fase de creixement (anagen) i despigmentació de la tija i que pot procedir fins a la total desaparició del propi cabell.

 

 • Lli (lignans)

Presents a la part llenyosa de les plantes, però també a l'illa, en la col i en nombroses llavors. Tenen propietats antioxidants, i anticancerígenes i antiestrogèniques. Posseeixen activitat antiviral, antibactericida i antifúngica. Els lignans són presents en gran quantitat en les llavors de lli. Des de fa temps es parla de la utilitat de les llavors de lli per als problemes del cabell. D'altra banda, més recentment s'han publicat estudis que han identificat en els lignans que contenen aquestes eficaços principis actius per combatre les patologies més comunes de la pròstata. En particular, les llavors de lli són riques en diglucósido secoisolariciresinol (SDG) i secoisolariciresinol (en forma de aglicón), però contenen també matairesinol i pinoresinol.

 • Beta-sitosterol

El Beta-sitosterol és un esteroide, que s'extreu del Margalló salvatge (Serenoa repens) i del Pygeum africanum (del qual és el principal actiu, així com del Hypoxis rooperi, una altra planta amb propietats anti-DHT), que resulta tenir característiques de progestínico 17 substituït i també de dèbil estrogen (i antiestrógeno). Té capacitat per absorbir al mateix temps la 5 alfa-reductasa (tipus I i tipus II) i els receptors citosòlics dels andrògens als quals s'uneix el dihidrotestosterona (que està en l'origen de l'alopècia androgenètica) i els altres andrògens. A més, s'uneix als receptors de membrana cel·lular dels estrògens activant, però actuant al mateix temps com antiestrógeno en impedir la unió amb els autèntics estrògens. A nivell del fol·licle pilós, aquest tipus d'activació pot, mitjançant activació de l'adenilciclasa de membrana, estimular les mitosi de la matriu, contribuir al manteniment de la fase anagen i a l'optimització de la fase catagen.

 • Ortiga gran (Urtica dioica)

Posseeix acció antiandrògena, igual que l'extracte de Serenoa repens, a més de tenir acció antiseborreica i anticaspa. La seva arrel conté bruguerar, alcohol homovanílico, lignans, derivats del sitosterol i s'utilitza en la patologia de la hipertròfia prostàtica, limitant les dimensions de la pròstata, potser per la interacció entre substàncies presents en l'ortiga i les proteïnes sèriques que uneixen normalment els andrògens .

 • Astaxantina

La astaxantina té significatius efectes beneficiosos en les patologies del sistema nerviós central i de les malalties neurodegeneratives, en les malalties oculars, de les articulacions, en les cardiovasculars, en la diabetis, en els estats inflamatoris i en les disfuncions del sistema immunitari. Alguns estudis recents han demostrat una important activitat d'inhibició de l'enzim 5-alfa-reductasa per part de la astaxantina que és útil per disminuir els símptomes de la hiperplàsia prostàtica i per combatre el càncer de pròstata. El mateix compost, segons aquests estudis, sembla augmentar l'eficàcia de l'extracte de Margalló salvatge en la seva activitat anti-DHT i, per tant, probablement també resulta útil la seva utilització en el camp tricológico contra l'alopècia androgenètica.

 • Zinc

El zinc inhibeix l'activitat de la 5-alfa-reductasa fins al 30% i s'utilitza sovint per reduir la secreció sebàcia, s'usa en els processos de cicatrització de lesions internes i externes (augmenta la velocitat de curació de les ferides), en les teràpies acneiques i la dermatitis seborreica. Com els altres principis actius anti-DHT, la seva acció està dirigida a impedir la formació del dihidrotestosterona per inhibició de l'enzim 5-alfa-reductasa.

 • Sílice (Silici)

Alguns estudis i la utilització pràctica i difosa de sílice i silici orgànic com a complement han posat de manifest en els últims anys la utilitat d'aquest important mineral i la seva acció positiva per a l'enfortiment d'ungles, el cabell, l'estructura òssia i la salut de la pell. Precisament el silici és a la base de l'eficàcia d'algunes fitoterapias com el equiseto la qualitat i activitat ha estat relacionada des de fa temps amb el percentatge de silici contingut en els extractes titulats. Alguns estudis qualificats han demostrat que el silici actua en el cabell augmentant d'una manera sensible el diàmetre de la tija després de la seva subministrament durant alguns mesos.

 • Coure

El coure en l'organisme humà és un element Fonamental per a l'activitat de diferents enzims com la ceruloplasmina, la SOD (superòxid dismutasa) i la citocrom C oxidasa. En particular aquestes Dues primeres enzims són unes de les Principals que s'oposen ALS procesos d'oxidació desencadenats pèls radicals lliures. AQUEST mineral participa a la formació d'hemoglobina i de globuls vermells, facilitant l'absorció de ferro i la Conversió de la tirosina en un element fosc que pigmenta la pell i el Cabell, participa al metabolisme proteic i afavoreix a els procesos de cicatrització. A més, el coure afavoreix la producció d'elastina mitjançant l'oxidació de la vitamina C i és Necessari per a la producció de Teixit connectiu, ossi i per a Manteniment de la integritat del sistema vascular. La relació qualit del coure amb el zinc ha de ser d'1 a 10 aproximadament, per la qual cosa s'aconsella complementar amb coure Quan és prenen complements que CONTENEN zinc o Quan hi ha zinquemia puja o Molt superior a la relació qualit òptima amb la cupremia .

 

PRECAUCIONS


Aquest producte no està recomanat per a dones en edat fèrtil o per als homes i dones en edat adolescent. Mantenir fora de l'abast dels nens menors de tres anys. No excedeixi la dosi diària recomanada.

Els complements alimentaris no s'han d'utilitzar com a substitutiu d'una dieta variada i equilibrada i un estil de vida saludable. Conservar ben tancat en un lloc fresc i sec, lluny de fonts de calor.