K-Max Concealing Spray | Color Castany Fosc

chevron-up chevron-down

Disponibilitat En Stock

information-circle

El Kmax Concealing Color Spray és un esprai de fibres capil·lars que ofereix una solució ràpida i efectiva per dissimular la manca de cabell, alopècia o calvície en homes i dones.

 

Aquest spray Kmax és perfecte per cobrir àrees amb poc cabell, proporcionant una aparença de major densitat capil·lar de manera instantània.

 

Formulat per ser resistent a l'aigua, l'esprai de fibres capil·lars Kmax garanteix una cobertura duradora i fiable, permetent enfrontar el teu dia amb total seguretat.

 

Disponible en diversos colors, aquest esprai s'adapta a diferents tons de cabell, assegurant un acabat natural i uniforme.

 

Kmax Concealing Color Spray és una opció excel·lent per als que busquen fibres capil·lars en esprai que siguin fàcils d'usar i efectives. Amb la seva capacitat per resistir l'aigua i la varietat de colors, aquest esprai proporciona una solució discreta i natural per millorar la densitat i l'aspecte del cabell.

 

Amb un envàs pràctic de 100ml, el Kmax Concealing Color Spray és fàcil d'aplicar i és ideal per a un ús regular. Ja sigui per a un esdeveniment especial o per a l'ús diari, aquest esprai Kmax és una eina essencial per als que busquen una solució ràpida per millorar l'aparença dels cabells.

Descripció plus minus

Kmax Concealing Color Esprai és el nou producte de la línia Kmax específicament dissenyat per ocultar en qüestió de segons el cabell fi en homes i les dones que pateixen problemes de pèrdua de cabell, alopècia androgènica, aprimament del cabell, etc... o simplement per donar al cabell més volum.

En pocs segons i d'una manera absolutament natural, es dóna un gran efecte sobre el cabell evitant l'efecte "pintat" no natural típic d'altres productes similars disponibles actualment al mercat

La formulació innovadora basada en pigments naturals ha estat dissenyada específicament per proporcionar una forta resistència a l'aigua, un efecte molt natural i alhora, gràcies als agents formadors de pel·lícula, que protegeixen el cabell de danys físics i químics.

També es pot utilitzar per cobrir els cabells blancs i tornar la pigmentació original dels cabells.

Gràcies al dispensador de polvorització convenient, és extremadament pràctic d'aplicar i en pocs minuts que permet obtenir el resultat desitjat sense aplicacions addicionals.

Està disponible en diversos colors diferents per adaptar-se millor al color de pèl original.

Es subministra en envasos de 100 ml, és ideal per emportar de viatge (a l'equipatge de mà a l'avió).


Utilització:

  • Agitar bé abans de fer servir.
  • Aplicar sobre els cabells secs i pentinats, mantenint l'envàs en una posició vertical, a una distància d'aproximadament 10 cm.
  • Per obtenir els millors resultats, apliqueu-lo en àrees de manca de cabell fins que la cobertura que es desitgi.
  • El producte és resistent a l'aigua: per eliminar-lo és suficient un rentat amb el xampú normal.

Precaució:

Los aerosoles son extremadamente inflamables. Recipiente a presión puede explotar si se calienta. Mantener fuera del alcance de los niños. Mantener alejado del calor, superficies calientes, chispas, llama abierta u otras fuentes de ignición. No fumar. No pulverizar sobre una llama abierta u otra fuente de ignición. No perforar ni quemar, incluso después de su uso. Proteger de la luz solar. No exponer a temperaturas superiores a 50°C.


We found other products you might like!

Es pot navegar pels elements del carrusel mitjançant la tecla de tabulació. Podeu ometre el carrusel o anar directament a la navegació del carrusel mitjançant els enllaços de salt.
Pinta Kmax HairLine Enhancer
6,95 €
chevron-up chevron-down
Kmax Scalp Topical Shader
39,50 €
chevron-up chevron-down