K-Max Skin Derma Roller

Disponibilitat Sense Stock

information-circle

K-Max Derma Roller és un corró especialment indicat per a una major penetració de les locions i tractaments per prevenir la caiguda del cabell. La seva utilització tonifica i regenera la pell mitjançant la renovació cel·lular.

Descripció plus minus

K-Max Derma Roller és un aparell especialment indicat per a una major penetració de les locions i tractaments per prevenir la caiguda del cabell. La seva utilització tonifica i regenera la pell mitjançant la renovació cel·lular.

Una innovadora i excel·lent tecnologia per a la cura i rejoveniment de la pell en general.

L'ús de Kmax Derma Roller indueix la producció pròpia de col·lagen i elastina, cicatritza ferides i estimula la proliferació de oseína, substàncies que caracteritzen a una jove, flexible, suau i pell sense arrugues, causant la renovació cel·lular i un efecte comparable a la cirurgia làser i plàstica, la seva utilització no genera cap efecte secundari.

Els tractaments com les locions tòpiques tradicionals per nodrir la pell només penetren en la primera capa superficial de l'epidermis, sent escàs i arribant únicament a l'0,3% d'efectivitat. Per solucionar aquest problema, després de nombroses investigacions, els científics han desenvolupat una terapiabasada en micro-agulles. Kmax Derma Roller pot incrementar de manera efectiva la capacitat de penetració dels nutrients dels tractaments o locions a través de l'epidermis i la dermis en les cèl·lules de la pell.

Es tracta d'un instrument molt popular, un cilindre envoltat i en el seu exterior hi ha nombroses i petites puntes afilades, en concret 540 micro agulles, que un cop llisquen per la pell o cuir cabellut porta la seva acció de manera uniforme, ràpida i eficaç.

La seva aplicació en el cuir cabellut, activa els teixits, millora la circulació sanguínia i vigoritza així el cuir cabellut ajudant a la prevenció de la caiguda del cabell, afavorint igualment al cabell fi i feble, al qual se li aportés més nutrients fortaleciéndole.

També l'ajudarà a la penetració de tractaments o locions per prevenir la caiguda del cabell, augmentant així els seus efectes positius.

Precisament per aquest últim punt, se'l considera l'Kmax Derma Roller, una eina indispensable, ja que els seus 540 agulles de 0,3 mm., De llargada fabricades de titani, permet una correcta micro perforació de l'epidermis del cuir cabellut que són precisament les cèl·lules en aquesta capa que impedeixen la correcta penetració de tractaments i locions tòpiques en la dermis, sent una barrera real, per poder activar els fol.licles pilosos, de fet, aquests es troben en les capes més profundes de la dermis o el teixit de sota l'epidermis i per tant sovint no s'aconsegueixen adequadament la penetració de les substàncies actives administrades per via tòpica.

Les obertures verticals que el corró Kmax Derma Roller crea amb les seves micro agulles en l'epidermis del cuir cabellut, permeten, per tant, una correcta penetració aconseguint una màxima eficàcia del tractament aplicat.

  1. Les micro agulles penetren en les capes superficials dela pell
  2. Crea micro fissures que seran útils per a la penetració dels actius de la loció tòpica
  3. Crea nou col·lagen i elastina en la regeneració cel·lular.

 

 

MÉS FUNCIONS DEL DERMA ROLLER


  • Regeneració de la pell de la cara i el cos
  • Reducció d'arrugues
  • Antienvelliment prevenció de la pell
  • Eliminació dels signes de foto envelliment (exposició a la llum solar).

 

¿COM S'UTILITZA EL DERMA ROLLER?


Con la práctica no es doloroso y con el tiempo se vuelve una agradable sensación en la zona tratada, pero no se recomienda excederse en su utilización, se debe considerar apropiado utilizar el Derma Roller durante unos minutos una vez al día, incluso al principio de su uso es preferiblemente las aplicaciones con dos o tres días de descanso.

En parte dependerá de la sensibilidad de las micro agujas por parte del usuario, y él mismo estimara los plazos de utilización para llevar a cabo esta práctica sin que ello le ocasiones ningún tipo de molestia.

 

FORMA D'ÚS


Sempre hem de prendre aquestes mesures en la utilització del Derma Roller. El Derma Roller haurà d'estar esterilitzat abans de cada ús mitjançant una solució estèril i desinfectant, com ara alcohol, i eixugar-lo del tot abans del seu ús. Es recomana igualment que l'ús del Derma Roller sigui unipersonal per a cada usuari.

En l'aplicació es realitzaran en moviments sobre la zona a tractar en una sola direcció i no s'alternen d'anada i tornada.

No s'ha de pressionar amb el Derma Roller la pell o la zona del cuir cabellut que vulguem tractar, simplement ho deixarem lliscar sense pressionar.

Després del seu ús netegeu posant sota un raig d'aigua calenta i assequeu completament.

Poseu en el seu estoig fins al pròxim ús.

 

¿PER QUE TRIAR EL DERMA ROLLER DE K-MAX?


 

El Derma Roller de K-Max es diferencia d'altres similars que hi ha al mercat per ser un producte d'alta qualitat.

Una característica clau és l'estoig estèril del dermaroller.

Aquest Derma Roller està envasat i esterilitzat peça per peça, per proporcionar un producte esterilitzat en tots els aspectes. Per tant és ideal per a professionals i centres que han d'oferir una "caixa forta" en tots els aspectes.

Com a segona característica general el Derma Roller podem garantir l'excel·lent qualitat en la seva producció. S'utilitzen materials de qualitat que garanteixen una llarga vida a l'estri.

Finalment, el preu del Derma Roller és generalment molt menor que altres Derma Rollers que puguem trobar al mercat actual, de manera que el converteix en una alternativa de qualitat en el mercat actual.

 

 

 

We found other products you might like!

Es pot navegar pels elements del carrusel mitjançant la tecla de tabulació. Podeu ometre el carrusel o anar directament a la navegació del carrusel mitjançant els enllaços de salt.
Xampú gel Voluminitzador de 250ml
14,50 €
Preu club KMAX 12,95 €
chevron-up chevron-down
K-Max Copper Peptides Scalp & Follicle Spray - opt
36,95 €
Preu club KMAX 34,95 €
chevron-up chevron-down
Envàs del Suplement alimentari anti-dht 150 càpsules per actuar contra la pèrdua de cabell de Kmax
32,90 €
Preu club KMAX 30,00 €
chevron-up chevron-down