Kmax Styling Gel | Gel de Volumen, Oferta 3x2

59,91 €

Disponibilitat En Stock

information-circle

Kmax Styling Gel és un revolucionari gel espessidor per al cabell fi. Aquest está enriquit amb alt percentatge de microfibres de queratina del que aporta al cabell més gruix, cos i volum.

Disponible en varis colors, colors iguals que les fibres capil·lars.

Envàs de 200ml.

Oferta, Compra 3 y paga només 2!

PVP: 89,85€

Personalitza Kmax Styling Gel | Gel de Volumen, Oferta 3x2

Personalització

Preu final del producte
chevron-up chevron-down
Descripció plus minus

En Kmax hem reinventat el gel per al cabell, per garantir pentinats perfectes, gruixuts i amb més cos per als homes i les dones amb el cabell fi.

Kmax Styling Gel és un gel espessidor per donar volum al cabell fi o prim, amb agents condicionadors i restructurants.

Disponible en 4 colors, colors iguals que les fibres capil·lars: Negre, Castany Fosc, Castany Mitjà i Castany clar.

La revolució rau en la seva fórmula, enriquida amb microfibres de queratina.

La seva fórmula única que està enriquida amb un alt percentatge de microfibres de queratina, ofereix com a resultat un cabell més espès, a més a més, el seu afegit de fibres capil·lars del mateix color que els cabells confereix major cos i major volum al cabell de forma instantània .

L'aplicació de Kmax Styling Gel permet una cobertura uniforme de la tija del cabell gràcies a les microfibres de queratina i en ser en els mateixos tons que el cabell a més de donar volum, també cobreix eventualment el cabell blanc com són les canes..

Kmax Styling Gel, no conté colorants, el seu color procedeix únicament de les fibres capil·lars que obtenen el seu color de forma natural sense cap colorant químic.

Kmax Styling Gel es pot fer servir diàriament que les seves propietats condicionadores, protectores i restructurants mantenen el cabell sa i nodrit.

 

FORMA D'ÚS


Aplicar sobre el cabell net, sec o humit i deixar assecar a l'aire, també es pot utilitzar l'assecador pentinant amb normalitat, un cop pentinat o assecat es pot tornar a aplicar una petita quantitat només en les zones que sigui necessari. Eliminar eventuals restes de microfibres al front i la pell sense cabell amb un drap humit o sec.

Fer servir un xampú per eliminar el gel (i el seu efecte d'espessiment sobre el cabell).

 

INGREDIENTS


Aqua (agua), queratina, PVP, Parfum (fragancia), fenoxietanol, trietanolamina, etilhexilglicerina, cumarina, alfa-isometil ionona, butilfenil metilpropional, linalool, hidroxicitronellal.