Kmax Concealing Color Spray 200 Ml. Oferta 3x2

64,01 €

Disponibilitat En Stock

information-circle

Esprai de color dissenyat per dissimular la manca de cabell, alopècia o calvície en homes i dones. Resistent a l'aigua.

Disponible en varis Colors

Envàs de 200ml.

P.V.P. 64,50

Personalitza Kmax Concealing Color Spray 200 Ml. Oferta 3x2

Personalització

Preu final del producte
chevron-up chevron-down
Descripció plus minus

Kmax Concealing Color Spray és el nou producte de la gamma Kmax especialment dissenyat per ocultar i dissimular en pocs segons el cabell prim en homes i dones que pateixen de problemes de pèrdua de cabell, alopècia androgènica, aprimament del cabell, etc ... o simplement per donar al cabell un major volum o densitat.

D'una manera absolutament natural i en pocs segons, s'obté un resultat sobre el cabell evitant l'efecte "pintat" i no natural típic d'alguns productes similars que hi ha al mercat actual.

La formulació innovadora de Kmax Concealing Color Spray, basada en pigments naturals ha estat dissenyada específicament per proporcionar una forta resistència a l'aigua, aportant un efecte molt natural i al mateix temps, gràcies als agents formadors de pel·lícula, protegeixen el cabell de danys físics i químics.

També es pot utilitzar per cobrir els cabells blancs i tornar la pigmentació original del cabell.

Gràcies al dispensador de polvorització convenient, és extremadament pràctic d'aplicar i en uns pocs segons permet obtenir el resultat desitjat sense aplicacions addicionals.

Kmax Concealing Color Spray està disponible en diversos colors diferents per adaptar-se millor al seu color de pèl original.

Es comercialitza en envàs de 100 ml, el que és ideal per portar de viatge, fins i tot a l'equipatge de mà en un avió.

 

Forma d'ús


Agitar bé abans d'utilitzar.

Aplicar sobre el cabell sec i pentinat, mantenint l'envàs en una posició vertical, a una distància d'aproximadament 10 cm., Del cabell.

Per obtenir els millors resultats, apliqui-ho en àrees de manca de cabell fins que aconsegueixi la cobertura que es desitgi.

El producte és resistent a l'aigua; per a la seva eliminació és suficient un rentat amb el xampú normal.

 

Precaució


Els aerosols són extremadament inflamables. Recipient a pressió, pot explotar si s'escalfa. Mantenir fora de l'abast dels nens. Mantenir allunyat de la calor, superfícies calentes, espurnes, flama oberta o altres fonts d'ignició. No fumar. No polvoritzar sobre una flama oberta o una altra font d'ignició. No perforar ni cremar, fins i tot després del seu ús. Protegir de la llum solar. No exposar a temperatures superiors a 50 ° C.