KMax Fibres Capil·lars 32 gr. | Black Edition Color Gris

chevron-up chevron-down

Disponibilitat En Stock

information-circle
  • Compra 2 unitats per 45,13 € cadascun i estalvia un 5%
  • Compra 3 unitats per 40,38 € cadascun i estalvia un 15%
  • Compra 4 unitats per 38,00 € cadascun i estalvia un 20%

Les Fibres Capil·lars Kmax de 32gr són la solució ideal per a aquells que busquen una resposta efectiva i discreta quan el que volen és dissimular la calvície homes i dones per igual. Aquest producte, creat per l'experta mà de Kmax Milano a Itàlia, ha superat totes les proves dermatològiques, garantint-ne la qualitat superior i la seguretat per al cuir cabellut.

Aquest envàs, que conté 32gr, ofereix una durada perllongada entre 80 i 95 aplicacions, convertint-se en una inversió pràctica i econòmica. La composició d'aquestes fibres, amb un alt contingut de queratina (99,9%) i silice orgànic (0,01%), és perfecta per als que busquen que s'integrin de manera natural i efectiva amb els seus cabells, oferint un aspecte completament natural.

Disponibles en una varietat de nou tons, aquestes fibres s'adapten a qualsevol color de cabell, sent una opció ideal per a tots aquells que volen dissimular la calvície homes i dones que han experimentat una pèrdua de volum o un aprimament del cabell.

 

Els nostres clients ressalten la facilitat d'ús i els resultats impressionants, sovint recomanant l'ús de l'Aplicador Professional de Fibres Capil·lars per a una aplicació més precisa i uniforme.

 

Confia en les Fibres Capil·lars Kmax de 32gr., són altament recomanades per la seva efectivitat a dissimular la calvície, tant en homes com en dones, gràcies a la seva aparença natural i la seva durabilitat. Fabricades a Itàlia i sotmeses a rigoroses proves dermatològiques, aquestes fibres ofereixen una solució fiable i d'alta qualitat per millorar l'aparença dels cabells.

 

sellos-de-calidad

 


 

 

envio-gratis

Descripció plus minus

Envàs de 32 gr. de fibres capil·lars Kmax, un format ideal per la seva mida i un format econòmic,

Kmax fibres capil·lars aquesta disposa de 9 colors: negre, castany fosc, castany auburn, castany mitjà, castany clar, ros, cendra, gris i blanc.


QUÈ SÓN LES FIBRES CAPIL·LARS?

Les fibres capil·lars de reconstrucció Kmax són microfibres de keratina que s'adhereixen als cabells mitjançant l'electricitat estàtica, densificant els cabells i cobrint instantàniament àrees de calvície, alopècia o cabell fi.

Les fibres capil·lars Kmax són un producte 100% natural, la seva composició es compon de 99,9% de keratina i un 0,1% de silici orgànic. És l'únic densificador capil·lar que ha estat provat dermatològicament amb uns resultats que avalen la seva alta qualitat, determinant que el seu ús no perjudica els cabells ni obstrueix el porus.

La coloració de les fibres capil·lars prové directament del color natural de la keratina, sense cap afegit de pigment o tint.

Les fibres capil·lars de reconstrucció Kmax cobreixen instantàniament les àrees de calvície i el cabell prim. Recuperaràs un aspecte amb més cabell en un sol instant, més densitat i volum de cabell en tan sols uns segons. ¿CÓMO FUNCIONAN LAS FIBRAS CAPILARES KMAX?

Les fibres capil·lars s'uneixen als cabells per mitjà de l'electricitat estàtica. Simplement, cal agitar les microfibres capil·lars, i un cop col·locades als cabells quedaran fixes durant tot el dia i tota la nit. Les fibres capil·lars Kmax estan fetes de la proteïna orgànica keratina, la mateixa proteïna que conté els cabells.

Per a més subjecció recomanem l'aplicació posterior a les fibres, de l'Esprai de Fixació Kmax.

És l'arma secreta utilitzada per milions d'homes i dones arreu del món. Kmax fibres capil·lars és completament indetectable, ni tan sols es nota a pocs centímetres i és resistent al vent, pluja i sudoració.

A més, s'elimina fàcilment amb xampú. Les fibres capil·lars de Kmax és el producte més recomanat referent qualitat-preu.COM APLICAR LES FIBRES CAPIL·LARS

  1. Agita bé abans de la seva aplicació per carregar les microfibres estàticament.
  2. Els cabells han d'estar completament secs perquè les fibres s'adhereixin per electricitat estàtica als cabells.
  3. No us excedeixis en l'aplicació de les fibres de keratina, ja que podria tenir un efecte no natural, per contra, amb la quantitat suficient el resultat serà el desitjat.
  4. Col·loca el pot a una distància d'uns 10 centímetres sobre el teu cap, fes petits copets amb el dit índex empolvorant les microfibres uniformement per les zones que més ho requereixin, remarcar que l'aplicador de Kmax està dissenyat específicament per evitar deixalles del producte assegurant una dispersió uniforme i constant del producte, també podeu utilitzar per a l'aplicació de les fibres l'Aplicador Esprai Kmax.
  5. Després de l'aplicació de les fibres, es recomana no pentinar amb pintes estretes o fer brusing.
  6. Recomanem l'aplicació de Esprai de Fixació Kmax per a una fixació més gran de les microfibres capil·lars augmentant la durabilitat en el cabell.


COM ESCOLLIR EL COLOR DE LES FIBRES CAPIL·LARS

En nou colors estan disponibles les fibres capil·lars de Kmax: Negre, Castany fosc, Castany Aubrun, Castany Mitjà, Castany Clar, Ros, Cendre, Gris i Blanc. L'àmplia gamma de tons permeten identificar el color més semblant al dels cabells, ja que és important triar el color correcte.

Per triar el color més adequat, consulta la següent carta de colors que t'ajudarà a identificar el color que més s'assembla als cabells. Si el cabell presenta metxes des de l'arrel a la punta, pren com a referència el color de la base dels cabells. També es poden barrejar dos o més colors diferents, obtenint així un resultat excepcional.INGREDIENTS

 Keratin, Silica


INFORMACIÓ MULTIMÈDIA