KMax Fibres Capil·lars 15gr. | Black Edition Color Gris

chevron-up chevron-down

Disponibilitat En Stock

information-circle
  • Compra 2 unitats per 26,13 € cadascun i estalvia un 5%
  • Compra 3 unitats per 23,38 € cadascun i estalvia un 15%
  • Compra 4 unitats per 22,00 € cadascun i estalvia un 20%

Si dessitges comprar fibres capil·lars de confiança, les Fibres Capil·lars Kmax de 15gr són una elecció molt encertada. Aquestes fibres, amb un 99,9% de queratina i un 0,01% de silice orgànic, garanteixen un acabat natural i de llarga durada, ideal per als que busquen una solució efectiva i discreta.


Aquest envàs de 15gr, que permet fer entre 30 i 40 aplicacions, es converteix en una opció rendible i pràctica per a l'ús regular. A més, en estar disponibles en nou tonalitats diferents, faciliten la tasca de trobar el to exacte per a cada cabell, cosa que les converteix en una opció versàtil per a tots.

Produïdes íntegrament per Kmax, aquestes fibres capil·lars no només han estat provades dermatològicament, sinó que també són sinònim de seguretat i qualitat. Aquest segell d'origen italià assegura una cura meticulosa en la fabricació seguint la normativa europea.

Per als qui busquen on comprar fibres capil·lars i que sigui sinònim de qualitat i confiança, Kmax ofereix la solució perfecta. Els nostres clients destaquen la seva aplicació senzilla i el resultat natural, afirmant que aquestes fibres són realment efectives per ocultar la manca de cabell de forma notable i sense deixar rastre del seu ús. La seva resistència a l'aigua i la durabilitat són també punts forts, permetent mantenir un aspecte impecable durant tot el dia.

Les Fibres Capil·lars Kmax de 15gr són una opció superior per a aquells que volen comprar fibres capil·lars que combinin naturalitat, eficàcia i facilitat d'ús. Amb la composició d'alta qualitat i la seva àmplia gamma de tons, aquestes fibres es posicionen com una recomanació destacada entre els usuaris.

sellos-de-calidad

 


 

 

envio-gratis

 

Descripció plus minus

Envàs de 15 gr. de fibres capil·lars Kmax, un format ideal per a ús regular, portar-lo de viatge o tenir-lo al necesser per al gimnàs.

Kmax fibres capil·lars aquesta disposa de 9 colors: negre, castany fosc, castany auburn, castany mitjà, castany clar, ros, cendra, gris i blanc.


QUÈ SÓN LES FIBRES CAPIL·LARS?

Les fibres capil·lars de reconstrucció Kmax són microfibres de keratina que s'adhereixen als cabells mitjançant l'electricitat estàtica, densificant els cabells i cobrint instantàniament àrees de calvície, alopècia o cabell fi.

Les fibres capil·lars Kmax són un producte 100% natural, la composició es compon de 99,9% de keratina i un 0,1% de silici orgànic. És l'únic densificador capil·lar que ha estat provat dermatològicament amb uns resultats que avalen la seva alta qualitat, determinant que el seu ús no perjudica els cabells ni obstrueix el porus.

La coloració de les fibres capil·lars prové directament del color natural de la keratina, sense cap afegit de pigment o tint.

Les fibres capil·lars de reconstrucció Kmax cobreixen instantàniament les àrees de calvície i el cabell prim. Recuperaràs un aspecte amb més cabell en un sol instant, més densitat i volum de cabell en tan sols uns segons.



COM FUNCIONEN LES FIBRES CAPIL·LARS KMAX?

Les fibres capil·lars s'uneixen als cabells per mitjà de l'electricitat estàtica. Simplement, cal agitar les microfibres capil·lars, i un cop col·locades als cabells quedaran fixes durant tot el dia i tota la nit. Les fibres capil·lars Kmax estan fetes de la proteïna orgànica keratina, la mateixa proteïna que conté els cabells.

Per a més subjecció recomanem l'aplicació posterior a les fibres, de l'Esprai de Fixació Kmax.

És l'arma secreta utilitzada per milions d'homes i dones arreu del món. Kmax fibres capil·lars és completament indetectable, ni tan sols es nota a pocs centímetres i és resistent al vent, pluja i sudoració. A més, s'elimina fàcilment amb xampú.

Les fibres capil·lars de Kmax és el producte més recomanat referent qualitat-preu.



COM APLICAR LES FIBRES CAPIL·LARS

  1. Agita bé abans de la seva aplicació per carregar les microfibres estàticament.
  2. Els cabells han d'estar completament secs perquè les fibres s'adhereixin per electricitat estàtica als cabells.
  3. No us excedeixis en l'aplicació de les fibres de keratina, ja que podria tenir un efecte no natural, per contra, amb la quantitat suficient el resultat serà el desitjat.
  4. Col·loca el pot a una distància d'uns 10 centímetres sobre el teu cap, fes petits copets amb el dit índex empolvorant les microfibres uniformement per les zones que més ho requereixin, remarcar que l'aplicador de Kmax està dissenyat específicament per evitar deixalles del producte assegurant una dispersió uniforme i constant del producte, també pot utilitzar per a laplicació de les fibres l'Aplicador Esprai Kmax.
  5. Després de l'aplicació de les fibres, es recomana no pentinar amb pintes estretes o fer brusing.
  6. Recomanem l'aplicació de Esprai de Fixació Kmax per a una major fixació de les microfibres capil·lars augmentant la durabilitat als cabells.


COM ESCOLLIR EL COLOR DE LES FIBRES CAPIL·LARS

En nou colors estan disponibles les fibres capil·lars de Kmax: Negre, Castany fosc, Castany Aubrun, Castany Mitjà, Castany Clar, Ros, Cendra, Gris i Blanc. L'àmplia gamma de tons permeten identificar el color més semblant al dels cabells, ja que és important triar el color correcte.

Per triar el color més adequat, consulta la següent carta de colors que t'ajudarà a identificar el color que més s'assembla als cabells. Si el cabell presenta metxes des de l'arrel a la punta, pren com a referència el color de la base dels cabells. També es poden barrejar dos o més colors diferents, obtenint així un resultat excepcion



INGREDIENTS

 Keratin, Silica


INFORMACIÓ MULTIMÈDIA