Recàrregues fibres capil·lars 64gr.| Black Edition Color Ros

chevron-up chevron-down

Disponibilitat En Stock

information-circle
  • Compra 2 unitats per 66,03 € cadascun i estalvia un 5%
  • Compra 3 unitats per 59,08 € cadascun i estalvia un 15%
  • Compra 4 unitats per 52,14 € cadascun i estalvia un 25%

Et canses de mirar-te al mirall i veure com el teu cabell perd volum dia rere dia?

Les Recàrregues de Fibres Capil·lars Kmax de 64gr són la teva solució definitiva. Aquests sobres, que contenen 64gr i ofereixen fins a 180 aplicacions, són molt més que unes pólvores per als cabells; són una revolució en la cura capil·lar i també els més utilitzats pels nostres clients de Salons de Perruqueria. Compostos per un 99,9% de queratina i un 0,01% de silice orgànic, garanteixen un resultat que no sols és d'alta qualitat, sinó també sorprenentment natural.


Oferim una garantia única a la nostra línia de fibres capil·lars, i és que les fibres capil·lars són les úniques que han estat dermatològicament provades i testades, aportant seguretat i eficàcia extrema. Podem afirmar que no produeixen efectes secundaris ni irritacions a la pell ni provoca la caiguda del teu cabell. A més, són 100% naturals i fabricades a Itàlia, sota l'estreta normativa europea.

Disponibles en nou colors, aquestes fibres són perfectes per als que busquen una major densitat capil·lar amb pólvores de volum que es fusionin a la perfecció amb el to de cabell.

Les opinions de clients Kmax Fibras Capilares 64gr destaquen la transformació immediata que experimenten. No més inseguretats ni moments incòmodes a causa de la manca de cabell; aquestes fibres dissimulen a la perfecció qualsevol signe d'aprimament capil·lar, tornant-te la confiança perduda. La recomanació és clara i directa: aquestes fibres són un canvi de joc.

Les Recàrregues de Fibres Capil·lars Kmax de 64gr no són només un producte, són la solució a aquesta creixent pèrdua de cabell. Amb la seva qualitat, eficàcia i resultat natural, és una de les millors opcions del mercat en pólvores per als cabells que actuen com a densificadors capil·lars. No esperis més per recuperar la teva imatge i la teva confiança.

sellos-de-calidad

 


 

 

envio-gratis

 

Descripció plus minus

Sobre de recàrrega de microfibres de keratina, 64gr., més de 180 aplicacions,

Kmax fibres capil·lars aquesta disposa de 9 colors: negre, castany fosc, castany auburn, castany mitjà, castany clar, ros, cendra, gris i blanc.

Obrir el sobre i abocar lentament les microfibres de keratina al pot buit. Tancar el sobre després del seu ús, gràcies al pràctic tancament perquè es pugui obrir i tancar tantes vegades com calgui.QUÈ SÓN LES FIBRES CAPIL·LARS?

Les fibres capil·lars de reconstrucció Kmax són microfibres de keratina que s'adhereixen als cabells mitjançant l'electricitat estàtica, densificant els cabells i cobrint instantàniament àrees de calvície, alopècia o cabell fi.

Les fibres capil·lars Kmax són un producte 100% natural, la composició es compon de 99,9% de keratina i un 0,1% de silici orgànic. És l'únic densificador capil·lar que ha estat provat dermatològicament amb uns resultats que avalen la seva alta qualitat, determinant que el seu ús no perjudica els cabells ni obstrueix el porus.

La coloració de les fibres capil·lars prové directament del color natural de la keratina, sense cap afegit de pigment o tint.

Les fibres capil·lars de reconstrucció Kmax cobreixen instantàniament les àrees de calvície i el cabell prim. Recuperaràs un aspecte amb més cabell en un sol instant, més densitat i volum de cabell en tan sols uns segons.COM FUNCIONEN LES FIBRES CAPIL·LARS KMAX?

Les fibres capil·lars s'uneixen als cabells per mitjà de l'electricitat estàtica. Simplement, cal agitar les microfibres capil·lars, i un cop col·locades als cabells quedaran fixes durant tot el dia i tota la nit. Les fibres capil·lars Kmax estan fetes de la proteïna orgànica keratina, la mateixa proteïna que conté els cabells.

Per a més subjecció recomanem l'aplicació posterior a les fibres, de l'Esprai de Fixació Kmax.

És l'arma secreta utilitzada per milions d'homes i dones arreu del món. Kmax fibres capil·lars és completament indetectable, ni tan sols es nota a pocs centímetres i és resistent al vent, pluja i sudoració. A més, s'elimina fàcilment amb xampú.

Les fibres capil·lars de Kmax és el producte més recomanat referent qualitat-preu.COM APLICAR LES FIBRES CAPIL·LARS

  1. Agita bé abans de la seva aplicació per carregar les microfibres estàticament.
  2. Els cabells han d'estar completament secs perquè les fibres s'adhereixin per electricitat estàtica als cabells.
  3. No us excedeixis en l'aplicació de les fibres de keratina, ja que podria tenir un efecte no natural, per contra, amb la quantitat suficient el resultat serà el desitjat.
  4. Col·loca el pot a una distància d'uns 10 centímetres sobre el teu cap, fes petits copets amb el dit índex empolvorant les microfibres uniformement per les zones que més ho requereixin, remarcar que l'aplicador de Kmax està dissenyat específicament per evitar deixalles del producte assegurant una dispersió uniforme i constant del producte, també pot utilitzar per a laplicació de les fibres l'Aplicador Esprai Kmax.
  5. Després de l'aplicació de les fibres, es recomana no pentinar amb pintes estretes o fer brusing.
  6. Recomanem l'aplicació de l'Esprai de Fixació Kmax per a una major fixació de les microfibres capil·lars augmentant la durabilitat als cabells.


COM ESCOLLIR EL COLOR DE LES FIBRES CAPIL·LARS

En nou colors estan disponibles les fibres capil·lars de Kmax: Negre, Castany fosc, Castany Aubrun, Castany Mitjà, Castany Clar, Ros, Cendra, Gris i Blanc. L'àmplia gamma de tons permeten identificar el color més semblant al dels cabells, ja que és important triar el color correcte.

Per triar el color més adequat, consulta la següent carta de colors que t'ajudarà a identificar el color que més s'assembla als cabells. Si el cabell presenta metxes des de l'arrel a la punta, pren com a referència el color de la base dels cabells. També es poden barrejar dos o més colors diferents, obtenint així un resultat excepcional.INGREDIENTS

 Keratin, Silica


INFORMACIÓ MULTIMÈDIA