Kmax Styling Gel | Gel de Volum Color Castany Clar

chevron-up chevron-down

Disponibilitat En Stock

information-circle

El Kmax Styling Gel és la solució perfecta per als que busquen donar volum als cabells prims.

 

Aquest gel per als cabells no només proporciona un pentinat definit, sinó que també està enriquit amb microfibres de queratina, cosa que aporta un gruix i cos addicional al cabell fi o prim.

 

Aquest revolucionari gel per als cabells està formulat amb agents condicionadors i reestructurants, cosa que el fa ideal per donar volum als cabells fi i per a aquells que desitgen un estil amb més cos i plenitud.

La seva fórmula única, que conté un alt percentatge de microfibres de queratina, treballa per engrossir cada cabell, proporcionant un volum visible i durador.

 

Disponible en quatre colors - Negre, Castanyer Fosc, Castanyer Mitjà i Castanyer Clar - aquest gel per als cabells s'adapta perfectament a les necessitats de color de cada persona, complementant les fibres capil·lars Kmax.


Cada envàs està dissenyat per oferir una aplicació fàcil i efectiva, assegurant que el teu cabell no només es vegi més ple, sinó que també se senti més saludable.

 

Kmax Styling Gel és una elecció excel·lent per donar volum al cabell fi, oferint una solució de pentinat que no només millora l'aparença dels cabells, sinó que també en té cura. Amb aquest gel, pots gaudir d'uns cabells amb més cos, volum i un aspecte naturalment més gruixut.

 

Envàs de 200ml.

Descripció plus minus

A Kmax hem reinventat el gel per als cabells, per garantir pentinats perfectes, gruixuts i amb més cos per als homes i les dones amb el cabell fi.

Kmax Styling Gel és un gel espessidor per donar volum al cabell fi o prim, amb agents condicionadors i reestructurants.

Disponible en 4 colors, colors iguals que les fibres capil·lars: Negre, Castanyer Fosc, Castanyer Mitjà i Castanyer Clar.

La revolució rau en la seva fórmula, enriquida amb microfibres de queratina.

La seva fórmula única que està enriquida amb un alt percentatge de microfibres de queratina, ofereix com a resultat un cabell més espès, a més, el seu afegit de fibres capil·lars del mateix color que el cabell confereix més cos i major volum als cabells de forma instantània .

L'aplicació de Kmax Styling Gel permet una cobertura uniforme de la tija del cabell gràcies a les microfibres de queratina i en ser en els mateixos tons que el cabell a més de donar volum també cobreix eventualment el cabell blanc com són els cabells blancs.

Kmax Styling Gel, no conté colorants, el seu color procedeix únicament de les fibres capil·lars que obtenen el seu color de forma natural sense cap colorant químic.

Kmax Styling Gel es pot utilitzar diàriament que les seves propietats condicionadores, protectores i reestructurants mantenen el cabell sa i nodrit.


MODE D'OCUPACIÓ

Aplicar sobre el cabell net, sec o humit i deixar assecar a l'aire, també es pot utilitzar l'assecador pentinant amb normalitat, un cop pentinat o assecat es pot tornar a aplicar una petita quantitat només a les zones que sigui necessari. Eliminar eventuals restes de microfibres al front i la pell sense cabell amb un drap humit o sec.

Usar un xampú per eliminar el gel (i el seu efecte d'espessiment sobre els cabells).


INGREDIENTS

Aqua (aigua), queratina, PVP, Parfum (fragància), fenoxietanol, trietanolamina, etilhexilglicerina, cumarina, alfa-isometil ionona, butilfenil metilpropional, linalool, hidroxicitronellal.

We found other products you might like!

Es pot navegar pels elements del carrusel mitjançant la tecla de tabulació. Podeu ometre el carrusel o anar directament a la navegació del carrusel mitjançant els enllaços de salt.
Xampú gel Voluminitzador de 250ml
14,50 €
Preu club KMAX 12,95 €
chevron-up chevron-down
Envàs del Suplement alimentari anti-dht 150 càpsules per actuar contra la pèrdua de cabell de Kmax
32,90 €
Preu club KMAX 30,00 €
chevron-up chevron-down