FIBRAS CAPILARES KMAX 5 X 3GR. COLOR CASTAÑO AUBRUM

chevron-up chevron-down

Disponibilitat En Stock

information-circle

Les Fibres Capil·lars Kmax en format de butxaca són la solució perfecta per als que busquen cobrir zones petites i dissimular alopècia areata, cobrir entrades de cabell o fins i tot per fer servir les fibres capil·lars a la barba.

 

Aquest pràctic estoig inclou 5 unitats de 3gr cadascuna, cosa que et permet portar la solució al teu problema capil·lar allà on vagis.

 

Aquestes fibres són ideals per als que necessiten una solució ràpida i efectiva per dissimular alopècia areata o cobrir entrades de cabell. Amb una composició 100% natural, sense colorants ni conservants, les Fibres Capil·lars Kmax són dermatològicament provades, garantint no només seguretat sinó també resultats naturals i convincents.

 

El nou format de butxaca, amb els seus 5 pots de 3 gr de microfibres de queratina, és perfecte per portar a qualsevol lloc: a la butxaca, bossa, motxilla o fins i tot en viatges. Amb les Fibres Capil·lars Kmax, podràs assegurar-te que el teu cabell llueixi impecable en qualsevol situació, ja que són ideals també com a fibres capil·lars per a barba, per cobrir celles poc poblades, per a les entrades o fins i tot dissimular la poca densitat en qualsevol zona concreta de la cap, proporcionant una aparença densa i natural.

 

Disponibles en 9 colors diferents, aquestes fibres sʻadapten a qualsevol to de cabell, assegurant un acabat absolutament natural. Ja es necessiti dissimular alopècia areata, cobrir entrades de cabell o per donar-li un aspecte més ple a la teva barba o celles les Fibres Capil·lars Kmax en format de butxaca són el teu millor aliat.

 

 

 

Descripció plus minus

Tot el millor de les microfibres de queratina Kmax en un pràctic format de butxaca (estoig de 5 uts. 3gr.). Dissimula la calvície, alopècia o manca de cabell en pocs segons.

 • Pràctic format de butxaca.
 • Ideal per portar sempre amb tu a la butxaca o bossa.
 • Efecte redensificant immediat.
 • 100% natural: sense productes químics, sense colorants artificials.
 • Resistent a laigua.

Hem inclòs el millor de les microfibres de queratina Kmax en un pràctic format de butxaca perquè puguis crear un look precís i ben acabat a qualsevol lloc i en pocs segons.


El nou format de butxaca consta de 5 pràctics flascons de 3 gr. de microfibres de queratina cadascun. La seva petita grandària et permet portar les fibres capil·lars a tot arreu: a la butxaca, a la bossa, a la bossa, a la bossa (fins i tot la més petita), de vacances, en un esdeveniment o en un sopar amb amics, sigui quin sigui l'ocasió, amb Kmax Concealing Hair Fibers 5x3 els cabells quedaran impecables en uns moments.


Igual que la resta de formats de Kmax Concealing Hair Fibers (5g, 15g, 32g i 64g), les fibres de butxaca també estan disponibles en 9 colors diferents per obtenir un resultat final natural, sigui quin sigui el color dels teus cabells.


Les fibres capil·lars Kmax són les úniques al món basades en una fórmula 100% natural, testada dermatològicament i lliure de colorants i conservants. Es fabriquen a Itàlia segons els certificats de qualitat més actualitzats.


QUÈ SÓN LES FIBRES CAPIL·LARS?

Les fibres capil·lars de reconstrucció Kmax són microfibres de keratina que s'adhereixen als cabells mitjançant l'electricitat estàtica, densificant els cabells i cobrint instantàniament àrees de calvície, alopècia o cabell fi.

Les fibres capil·lars Kmax són un producte 100% natural, la seva composició es compon de 99,9% de keratina i un 0,1% de silici orgànic. És l'únic densificador capil·lar que ha estat provat dermatològicament amb uns resultats que avalen la seva alta qualitat, determinant que el seu ús no perjudica els cabells ni obstrueix el porus.

La coloració de les fibres capil·lars prové directament del color natural de la keratina, sense cap afegit de pigment o tint.

Les fibres capil·lars de reconstrucció Kmax cobreixen instantàniament les àrees de calvície i el cabell prim. Recuperaràs un aspecte amb més cabell en un sol instant, més densitat i volum de cabell en tan sols uns segonsCOM FUNCIONEN LES FIBRES CAPIL·LARS KMAX?

Les fibres capil·lars s'uneixen als cabells per mitjà de l'electricitat estàtica. Simplement, cal agitar les microfibres capil·lars, i un cop col·locades als cabells quedaran fixes durant tot el dia i tota la nit. Les fibres capil·lars Kmax estan fetes de la proteïna orgànica keratina, la mateixa proteïna que conté els cabells.

Per a més subjecció recomanem l'aplicació posterior a les fibres, de l'Esprai de Fixació Kmax.

És l'arma secreta utilitzada per milions d'homes i dones arreu del món. Kmax fibres capil·lars és completament indetectable, ni tan sols es nota a pocs centímetres i és resistent al vent, pluja i sudoració. A més, s'elimina fàcilment amb xampú.

Les fibres capil·lars de Kmax és el producte més recomanat referent qualitat-preu.COM APLICAR LES FIBRES CAPIL·LARS

 1. Agita bé abans de la seva aplicació per carregar les microfibres estàticament.
 2. Els cabells han d'estar completament secs perquè les fibres s'adhereixin per electricitat estàtica als cabells.
 3. No us excedeixis en l'aplicació de les fibres de keratina, ja que podria tenir un efecte no natural, per contra, amb la quantitat suficient el resultat serà el desitjat.
 4. Col·loca el pot a una distància d'uns 10 centímetres sobre el teu cap, fes petits copets amb el dit índex empolvorant les microfibres uniformement per les zones que més ho requereixin, remarcar que l'aplicador de Kmax està dissenyat específicament per evitar deixalles del producte assegurant una dispersió uniforme i constant del producte, també podeu utilitzar per a l'aplicació de les fibres l'Aplicador Esprai Kmax.
 5. Després de l'aplicació de les fibres, es recomana no pentinar amb pintes estretes o fer brusing.
 6. Recomanem l'aplicació de Esprai de Fixació Kmax per a una major fixació de les microfibres capil·lars augmentant la durabilitat als cabells.


COM ESCOLLIR EL COLOR DE LES FIBRES CAPIL·LARS

En nou colors estan disponibles les fibres capil·lars de Kmax: Negre, Castany fosc, Castany Aubrun, Castany Mitjà, Castany Clar, Ros, Cendra, Gris i Blanc. L'àmplia gamma de tons permeten identificar el color més semblant al dels cabells, ja que és important triar el color correcte.

Per triar el color més adequat, consulta la següent carta de colors que t'ajudarà a identificar el color que més s'assembla als cabells. Si el cabell presenta metxes des de l'arrel a la punta, pren com a referència el color de la base dels cabells. També es poden barrejar dos o més colors diferents, obtenint així un resultat excepcional.INGREDIENTS


Queratina: Com el teu cabell, és una proteïna d'origen animal. Les fibres de queratina kmax s'obtenen a través d'un complex procés de fabricació fins a obtenir fibres diminutes i molt lleugeres, del mateix color que el cabell, que tenen la capacitat d'unir-se electrostàticament i mecànicament a l'estructura queratínica del teu cabell.

Sílice: Molècula higroscòpica natural afegida a la fórmula Kmax en quantitats extremadament petites, té com a finalitat evitar que les fibres absorbeixin humitat i fer-les més fluides, evitant que s'aglomerin dificultant-ne la sortida del flascó i la seva aplicació.


INFORMACIÓ MULTIMÈDIA