KMax Fibres Capil·lars 5 gr. | Black Edition Color Castany Clar

Disponibilitat Sense Stock

information-circle
  • Compra 2 unitats per 12,26 € cadascun i estalvia un 5%
  • Compra 3 unitats per 11,65 € cadascun i estalvia un 10%
  • Compra 4 unitats per 10,97 € cadascun i estalvia un 15%

Transforma la teva imatge amb les Fibres Capil·lars Kmax de 5gr, una solució revolucionària en pols pels cabells, dissenyada per enfrontar la calvície amb elegància i naturalitat. Aquestes fibres, compostes en un 99,9% de queratina i un 0,01% de silice orgànic, prometen no sols qualitat, sinó també un efecte durador i ple de vida.

Aquest envàs compacte de 5gr t'ofereix entre 10 i 15 aplicacions, perfecte per portar al teu dia a dia i aplicar amb total discreció. La fórmula, acuradament testada dermatològicament, és apta per a tota mena de pell i cabell, assegurant una experiència sense igual.

Les opinions dels usuaris sobre les fibres capil·lars Kmax són molt positives. Destaquen la seva facilitat d'ús i la seva eficàcia com a pols per cobrir calvície masculina i femenina, destacant com aquestes fibres tornen el volum i la confiança als teus cabells. La seva resistència a l'aigua és un altre punt fort, permetent mantenir el teu estil en qualsevol circumstància.


Si el que busques és una solució ràpida i eficient per dissimular la pèrdua de cabell, les Fibres Capil·lars Kmax de 5gr són la teva elecció ideal. Aquestes fibres capil·lars també conegudes com a pólvores pels cabells són el secret per a un cabell amb més volum i un aspecte rejovenit, tot gràcies a la garantia i recomanació d'una marca líder al sector.

sellos-de-calidad

 


 

 

envio-gratis

 

Descripció plus minus

Envàs de 5 gr. de fibres capil·lars Kmax, un format ideal per tastar-lo, portar-lo de viatge o tenir-lo en el necesser per al gimnàs.

Kmax fibres capil·lars aquesta disposa de 9 colors: negre, castany fosc, castany auburn, castany mitjà, castany clar, ros, cendra, gris i blanc.


QUÈ SÓN LES FIBRES CAPIL·LARS?

Les fibres capil·lars de reconstrucció Kmax són microfibres de keratina que s'adhereixen als cabells mitjançant l'electricitat estàtica, densificant els cabells i cobrint instantàniament àrees de calvície, alopècia o cabell fi.

Les fibres capil·lars Kmax són un producte 100% natural, la seva composició es compon de 99,9% de keratina i un 0,1% de silici orgànic. És l'únic densificador capil·lar que ha estat provat dermatològicament amb uns resultats que avalen la seva alta qualitat, determinant que el seu ús no perjudica els cabells ni obstrueix el porus.

La coloració de les fibres capil·lars prové directament del color natural de la keratina, sense cap afegit de pigment o tint.

Les fibres capil·lars de reconstrucció Kmax cobreixen instantàniament les àrees de calvície i el cabell prim. Recuperaràs un aspecte amb més cabell en un sol instant, més densitat i volum de cabell en tan sols uns segons.COM FUNCIONEN LES FIBRES CAPIL·LARS KMAX?

Les fibres capil·lars s'uneixen als cabells per mitjà de l'electricitat estàtica. Simplement, cal agitar les microfibres capil·lars, i un cop col·locades als cabells quedaran fixes durant tot el dia i tota la nit. Les fibres capil·lars Kmax estan fetes de la proteïna orgànica keratina, la mateixa proteïna que conté els cabells.

Per a més subjecció recomanem l'aplicació posterior a les fibres, de l'Esprai de Fixació Kmax.

És l'arma secreta utilitzada per milions d'homes i dones arreu del món. Kmax fibres capil·lars és completament indetectable, ni tan sols es nota a pocs centímetres i és resistent al vent, pluja i sudoració. A més, s'elimina fàcilment amb xampú.

Les fibres capil·lars de Kmax és el producte més recomanat referent qualitat-preu.COM APLICAR LES FIBRES CAPIL·LARS

  1. Agita bé abans de la seva aplicació per carregar les microfibres estàticament.
  2. Els cabells han d'estar completament secs perquè les fibres s'adhereixin per electricitat estàtica als cabells.
  3. No us excedeixis en l'aplicació de les fibres de keratina, ja que podria tenir un efecte no natural, per contra, amb la quantitat suficient el resultat serà el desitjat.
  4. Col·loca el pot a una distància d'uns 10 centímetres sobre el teu cap, fes petits copets amb el dit índex empolvorant les microfibres uniformement per les zones que més ho requereixin, remarcar que l'aplicador de Kmax està dissenyat específicament per evitar deixalles del producte assegurant una dispersió uniforme i constant del producte, també podeu utilitzar per a l'aplicació de les fibres l'Aplicador Esprai Kmax.
  5. Després de l'aplicació de les fibres, es recomana no pentinar amb pintes estretes o fer brusing.
  6. Recomanem l'aplicació de Esprai de Fixació Kmax per a una fixació més gran de les microfibres capil·lars augmentant la durabilitat en el cabell.


COM ESCOLLIR EL COLOR DE LES FIBRES CAPIL·LARS

En nou colors estan disponibles les fibres capil·lars de Kmax: Negre, Castany fosc, Castany Aubrun, Castany Mitjà, Castany Clar, Ros, Cendra, Gris i Blanc. L'àmplia gamma de tons permeten identificar el color més semblant al dels cabells, ja que és important triar el color correcte.

Per triar el color més adequat, consulta la següent carta de colors que t'ajudarà a identificar el color que més s'assembla als cabells. Si el cabell presenta metxes des de l'arrel a la punta, pren com a referència el color de la base dels cabells. També es poden barrejar dos o més colors diferents, obtenint així un resultat excepcional.INGREDIENTS

 Keratin, Silica


INFORMACIÓ MULTIMÈDIA