Són tants els estils i diferents models de cabell que podem escollir, no obstant això és molt més complex del que sembla. Un anàlisi detallat dels cabells pot classificar la personalitat i la forma d’actuar d’algunes dones.

Segons l’expert en comportament humà, Felip Okazaki, és possible caracteritzar l’estil de la dona a través dels seus cabells. El cabell revela la personalitat i la postura referent a com la dona s’enfronta a la vida. “Les variacions en l’estil poden revelar l’extravagant o pràctica que és la dona, la seva maduresa emocional, la manera de ser que aquesta persona té amb els altres”, comenta l’expert.

I per fer aquest anàlisi s’ha de tenir en compte la textura del cabell, la seva longitud, l’estil, i en altres casos, el context general del rostre. Vegem a continuació, què ens indica la longitud del cabell:

  • Cabells llargs: segons l’expert les dones de cabells llargs són generalment més sensibles i molt més flexibles.
  • Cabells mitjans: amb personalitat versàtil, en general aquestes dones estan passant per una fase en la que busquen l’equilibri en la vida per tal d’adaptar-se a les situacions, ja siguin noves o no. Aprecien el dinamisme, la sinceritat i l’autosuficiència. Aquest tipus de tall transmet amabilitat i intel·ligència.
  • Cabells curts: són dones pràctiques i resolutives. En general, aquelles que vulguin tallar-se el cabell molt curt volen ser menys sensibles i patir menys interferències en les seves vides. Solen ser dones extrovertides i amb gran confiança en si mateixes. No solen ser persones amb molta paciència ni suporten les ambigüitats.
  • Cabells arrissats: segons experts, aquestes dones troben molta dificultat per deixar enrere el passat. Solen ser dones divertides i desenfadades.
  • Cabells llisos: són persones amb pensament pràctic i lineal. Solen ser més nostàlgiques que altres.

Algunes consideracions sobre el color del cabell:

Diversos estudis han conclòs que per exemple, les dones amb cabells pel-rojos solen ser apassionades, intenses, seductores, i també irritables i explosives. Les de cabells castanys són més pràctiques, racionals i responsables. Les rosses també són molt racionals encara que amb un toc més innocent, solen ser les més femenines. Les dones de cabell negre són més segures de si mateixes, tenen molta personalitat i imposen respecte.

KMax sap l’important que és el cabell per a un mateix i per als altres. Per això t’ofereix el gel voluminitzador KMax Hair Gel Hi- Density que t’ajudarà a donar volum i densitat al teu cabell millorant així la teva imatge tant si el portes curt o llarg, arrissat o llis, castany o ros. Pots veure més informació sobre el gel a la nostra pàgina web.